p.dohny Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Zdravím, mám problém s upadávajícím plastovým krytem motoru (Octavia I kombi, diesel, 81 kW). Navíc když jsem teď vlezl pod auto, našel jsem tam jakousi kapající zelenou hmotu a nevím, jestli je to závada nebo tam být má. Mrkněte na video zde: Prosím poraďte, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 (upraveno) ano kape ti barvivo co se dává do okruhu klimy aby se líp poznalo kde ti uniká chladící medium počítám bud O kroužek v háji nebo tam bude vyšlehaná dosedací plocha a k tomu krytu našroubuj silnější samořezy a bude pokoj řešil sem to samý Upraveno Srpen 17, 2013 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenifer Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 ano kape ti barvivo co se dává do okruhu klimy aby se líp poznalo kde ti uniká chladící medium počítám bud O kroužek v háji nebo tam bude vyšlehaná dosedací plocha a k tomu krytu našroubuj silnější samořezy a bude pokoj řešil sem to samý ahoj v skoda maji origos pruzne plechove matice nasunes ji na bocni plastovy kryt jako puvodni a mas po problemu cena je 6kc za kus srouby jsou take cena je stejna a drzi to ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.