ribac Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Ahoj, měl bych prosbu, měnil jsem teď zadní stahovačku, to ještě bylo v pohodě. Teď jsem začal měnit přední u řidiče, nicméně mi u nové stahovačky vypadl ten šnek , kde je lanko navázané. Tudíž jsem to nějak namotal zpět , aby mi to zase nevypadlo, problém je že ho musím ještě přehodit kolem kolečka co je na obrázku, a to mi prostě nejde. Nevíte jak to tam dostat? Tahal jsem lanko jak to šlo, ale nejde.. Díky moc za jakoukoliv radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Nevím jestli je přední a zadní stahovačka podobá ale na zadní stahovačce sem měnil lanka na té druhé straně co je taky lanko přes kolečko tak vede skrz takovou červenou kostku a ta slouží jako napínák tak jí zespodu vyváč šroubovákem nasaď lanka a pak nasaď napínák zpátky jak byl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Je to jak pise Kracco. Taky se mi lanko rozmotalo z pohonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Takhle dopadla moje přední stahovačka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 (upraveno) Nevíte prosím někdo, jestli je záměnná spolujezdcova jednotka stahovačky za řidičovu? Stahovačka mi je jasné, že ne, ale u jednotky nevím. Upraveno Červen 8, 2015 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.