juri2008 Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 zdravicko mam dotaz dalo by sa namontovat do octavky osvetlenie zo superba toho starsieho ? trebalo by tam upravit ten strop ci sa to tam zmesti? a ci treba este dotiahnut dajake kable na tie diodky alebo nie dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 samozřejmě že dalo, už to pár lidí má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Řešil jsem to v rychlosti po telefonu s Jardou "Rolbařem" a prý to svítí spíš než na kulisu řazení (Superb) někam na ruční brzdu. Neměl byste někdo nějaký fotky jak to skutečně vypadá? Na vedlejším fóru jsem něco našel, ale z toho moc poznat nejde. V OII je to prý lepší řešit spíš difuzní diodou ve zpětném zrcátku (po vzoru Touaregu). Ale asi ta cena... Já osobně na řazení vidět nepotřebuju, protože neřadim, ale líbí se mi krom toho ambientního světla i podsvícená tlačítka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pebe Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Řekl bych, že to svítí dobře. Fotky jsou, tak jak mám nastavené podsvícení (asi na polovinu) a poslední pak na max, pro porovnání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Ake je cislo tej stropnej lampicky zo superbu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Capucino Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Řekl bych 3U0947105 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Nevíte jak je to s možnosti difuzního osvětlení ze zpětného zrcátka? Mám samozatmavovací a vespod jsou naznačené dvě dírky právě pro tyhle LEDky. Svítilo by to potom ideálně na středový panel a řazení, zkrátka víc k čelnímu sklu. Je tam na to nějaká elektrická příprava nebo je jen korpus společný s VW, který to tam umístěný má v originále? Moc se mi nechce shánět VW zrcátko, když by to možná byla otázka "pár kabelů a žárovek". Díky. Ach jo, zase ta moje Ivory barva interiéru. Takhle by to mělo vypadat ve funkčním stavu. http://auto.bazos.cz/inzerat/26545804/Zpetne-zrcatko-samozatmpro-destovy-senzor-s-LED-osvetlenim.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 To vypadá zajímavě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Vašku, koukni do svýho RS, jestli tam máš také ty náznaky dírek. Já mám jednu z prvních OII, těžko říct, jestli to tu přípravu má i dál. FL to podle mě už mít nebude. Každopádně jde o to, jak je to uvnitř zrcátka. Zda tam příprava pro připojení difuzek je i po elektronický stránce nebo jestli je to jen korpus. Já nic nepoznám, i kdybych to měl rozebraný. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Já nemám ani zatmavovací zrcátko ani dešťák, takže zrcátko je bez elektriky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Aha aha, myslel jsem, ze v RS to byl standart s xenony. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Jeden chalanisko ho dával z Golfa V do O II, v ktorej mal čierny interiér a písal,že to zrkadlo stačilo len vymeniť a difúzne ledky mu svietili,čiže nedorábal žiadne káble a len vymenil kus za kus . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Takže Golf V, pokud je vybaven samostvíváním, má i tyhle LED? Mě právě zajímá ta možnost dodělání resp. jak má OII řešené zrcátko uvnitř, protože mám Ivory interiér. Pochybuju, že Golf V se dělal ve světlém vnitřku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Dělal se ve světlém vnitřku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Řekl bych 3U0947105 A zo superb2 nepasuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Dělal se ve světlém vnitřku Díky díky, už se mi podařilo vygooglit. Nevěděl byste někdo, kde by se to zrcátko dalo sehnat? Při "nejhorším" odhad ceny jako originální díl ve VW? Potřebuju to mít. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Já mám samozatmavovaci zrcátko a nemám tam ani náznak na díry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Já mám jednu z prvních OII, předsérii. Zřejmě se s tím ve vývoji počítalo. Zjišťuju, že se to montovalo už do všechno Golfů IV ve verzích GTI, GLX, Passatu W8, ale taky třeba do Leonu Cupra, cca do všech VW ve vyšších výbavách do roku cca 03, pak se začalo asi šetřit a má to z novějších třeba Turek. Takhle to zrcátko vypadá vevnitř, když má ty ambientní LED. Takže by to mělo jít dodělat, jen vyřešit kužel světla, ale koukal jsem po netu a dají se koupit přímo difuzní LED. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Nechci ti kazit radost ale toto neni plosak s ambientnim osvetlenim.... ty ledky tam nemas... a uz vubec ne dirky na ty ledky... Nebo se pletu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Ta fotka rozdělaného zrcátka je z nějakého zahraničního VW fóra, kde někdo sehnal zrcátko s ambientním LED osvětlením ze staršího VW a rozdělal ho, aby ho nalakoval na černo. Je to tam pak i vyfocený v konečným stavu. Vím, že já tam LED nemám, nemám tam ani provrtané dírky, ale mám tam výlisky (náznaky), kde mají dírky být. Takže se s tím asi ve vývoji počítalo. Pozdější zrcátka v OII už ani náznaky dírek nemají jak píše Cubecnik. Stačilo by tedy sehnat jen LED, zapojit a vyvrtat do těch náznaků správně kuželovité dírky. Je možný, že tedy jedny z prvních OII tam mají i nějakou elektrickou přípravu (samozřejmě bez LED, fyzicky tam na 99% zamontovaný někde pod korpusem nebudou). Na druhou stranu třeba u VW lidi psali, že zrcátko rozdělali a našli je tam, akorát nebyly zapojený. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Capucino Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 A zo superb2 nepasuje? Do Superba 2 je číslo 3T0947105 a vypadá takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Capucino Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Díky díky, už se mi podařilo vygooglit. Nevěděl byste někdo, kde by se to zrcátko dalo sehnat? Při "nejhorším" odhad ceny jako originální díl ve VW? Potřebuju to mít. :) Čislo bude asi 7L0857511 7G8 nebo 7H7, černá je pak 9B9. Jinak na ebay třeba zde Ve škodovce by se to dalo sehnat za cca 4.200 bez DPH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 http://www.ebay.de/itm/VW-Touareg-7L-Innenspiegel-Spiegel-innen-Abblendbar-7L0857511-7H7-sonnenbeige-/261176778923?pt=DE_Autoteile&hash=item3ccf5960ab Jenom dotaz - tahle VW barva je shodná s Ivory interiérem ŠA nebo je to jiný odstín (tmavší)? Moc se mi nechce to případně přestříkávat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Dirky tam naznacene mam a asi si to dodelam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Já jsem v tomhle mimo úplně, nerozumím elektrařině, tak kdybys mohl pak nahodit nějaký návod jak na to, co je k tomu třeba, aby se nemuselo kupovat celé nové zrcátko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 No moje predstava je koupit ledky... rozlousknout zrcatko... najit kam patri promerit to a napajet... udelat dirky a hotovson... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Kurna nemuzu bez poskozeni rozdelat zrcatko...:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Tyjo ty už na tom děláš jo? :) Mělo by to jít, sice nevím jak, ale na tý fotce je to rozložený, tak to snad jít musí. Dávej vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Můžeš s tím při jednom vzít i svítilnu nad zadníma sedačkama. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.