Přejít na obsah

stropne osvetlenie zo superbu

Doporučené příspěvky

p2p: Na zahraničním fóru jsem našel alespoň textovej návod a píše se tam, že je ideální vzít nějaký hodně tenký plochý šroubovák nebo by to mělo jít odcvakat kreditkou nebo jakoukoliv pevnou kartou. Šroubovák by mohl zanechat vrypy, což je asi jasný. Sundal jsi to alespoň z toho kloubu? Prý se musí trefit nějaká 1/16 otočení směre vlevo, k řidiči, a jde to už samo.

Odkaz ke komentáři

S technikem ND VW jsme docela dlouhou dobu seděli a hledali, jestli neexistuje jako samostatný díl to zapojení (vnitřnosti zrcátka) případně originální difuzní LED, podobně jako třeba jdou sehnat separátně LED do podsvícení kliček u OII (origo v L&K). NE, NEEXISTUJE. Bohužel jenom celé zrcátko, zvlášť se nedá koupit ani korpus, ani sklíčko - prostě nic. Koukali jsme na Touarega.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o rok později...

roztahl jsem to starou kartickou pojistovny,pak jsem tam strcil velky sroubovak a uz to pak slo..jen při kazdem odcvaknuti ve me zatrnulo ze něco praska ale vypada to ze je to sve ok..ted to mam nasazeny jen tak naoko,stahle gumkama do vlasu..jen nevim jake diody pouzit a jaky uhel svitivosti..

Odkaz ke komentáři

Také mám přední lampičku ze SUPI, jelikož v tom zrcátku se mi to nechtělo řešit... Ale zajímalo by mě dodělání do zadní lampičky. Mám doma jednu nevyužitou přední, tak z ní nějak vzít ty LED a vpasovat do zadní lampičky. Nebo SUPI měl tyto difuzní LED i v zadních lampičkách?

Odkaz ke komentáři

Predni lampicka pasuje i dozadu

Dobre vedet... Ja mam sibr a druha lampicka je take s ovladanim okna, takze jsem nemohl vyzkouset, zda pasuje i dozadu. Tedy pro difuzni osvetleni zadku bych sehnal lampicku bez sibru a pak by to melo vse jit. Tim padem kdyby nekdo potreboval samostatne difuzni LED, mohu poskytnout lampicku a treba by z ni sly samotne LED vykuchat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...