Vladan Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Na cem jezdite vy? Ja doposud na BF Godrich a jsem zklamany. Po pul roku (cca 20.000km) se z nich udelal plast ktery na mokrem ne drzi a na suhem horkem asfaltu piska jako by im slo o zivot a vubec to neni ono. Pak jsem mnel jenom v predu Firestone firehawk a s nima jsem max.spokojen. No a ted jsem dostal nabydku na Nokian i3 za smesnu cenu (75euro) a to jeste k tomu 3+1 gratis takze o tom uvazuji na pristi sezonu. A ted se ptam mate negdo s nima zkusenost? Jak jsou hlucne, jak se s nima brzdi na suhu a na mokru a jak se brzo spotrebuju? Dik za kazdou odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ty Nokiany měl kámoš a jen co si matně pamatuji,tak říkal,že za mokra docela klouzaly a při vysokých teplotách rychle mizel vzorek. Jinak já osobně jezdím na Continental Premium Contact 2 a jsem naprosto spokojen ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tyhle Continetaly mám taky a příští rok je kupuji znovu. Na vodě jsou very gut! Jezdí výborně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Budu se opakovat: čtyři roky mám Bridgestone ER300 v rozměru 195/65 R15. Absolutní spokojenost ve všech směrech! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.