sojer Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 zdravím, prelistoval som niekolko fór ale nenašiel som nič kde by sa spomínal môj problém. Od cca 180kmh sa mi rozvibruje volant a aj celé auto dovtedy sa nedeje absolutne nič. Je jedno či pridávam alebo brzdím alebo mám vyradené. pneu ako zimné tak aj letné mám nové, kolesá su vyvážené. jedna vec: sem tam sa stavá že mi velmi zlahka tahá volant do lava a tiež pri brdzeni mi s volantom jemne cukne do lava. najazdené mám takmer 230 000 km. vďaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Když to dělají letní i zimní gumy, tak to kolama nebude. Zajeď do servisu a nech si zkontrolovat nápravu, jestli není někde něco uvolněnýho nebo vychozenýho, jako silentbloky, čepy atd. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Videl bych to jako konny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Září 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Tento a buduci tyzden ma "servis" dovolenku :-) tak to dalsi vikend este otestujem a pojdem do servisu. Som zvedavy. Potom dam vediet . Zatal vdaka. EDIT: obhliadka v servise dopadla takto: axiálne klby vyklepané a ešte nejaké dalšie 2 tyčky... proste 2 diely treba vymeniť na každej strane nápravy. ak by niekoho zaujímalo čo, môžem sem dať neskôr foto starých dielov. kontrola brzd - kotuče O.K, platne že vraj K.O. ale nemal som pocit že by to iskrilo takže nové dosky ATE + výmena brzdovky a po 230 tis. aj prevodoveho oleja. nech si octa užije EDIT2: na prednej náprave boli vymenené: 1, L/P silentblok spodného ramena - zadný 2, L/P axialné tiahlo 3, L/P gulový čap riadenia 4, predné brzdové platne a brzdová kvapalina 5, geometria. prvé pocity z jazdy boli že necuká s volantom pri brzdení a prestalo ťahať volant do ľava. ako je to pri 180km/ napíšem ked pojdem mimo mesto EDIT3: pri 180km/h to už ani zdaleka nevibruje tak ako pred tým, ale predsa ešte stále trošku áno... ostalo asi tak 10-15% z pôvodných vibrácií. nemôže to byť napr. jednou zo zadných pneu, ktoré už majú čo to odjazdené??? tzv. šmatlanie?? ak áno, neprejavovalo by sa to aj pri nižších rýchlostiach? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.