jardap007 Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 tak to abych hledal jinou barvu :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Ty tapece jsou fakt luxusní No a ten zbytek taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 tak je to porad v serii ketys takze to pojede porad stejne mam neco domluvene ale az na pristi zimu ze bych nahnal dvakrat tolik kw ale uvidime zatim rychle jezdit nepotrebuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 podsvícení i tapce super, jsem hooodně zvědavý až to budeš mít komplet složené :) strop budeš mít taky takhle potažený ? jinak s kufrem, zkus si vlézt dovnitř, odstroj zadní víko, vem si torxy co jsou kolem zámku, lehce povol, zavři se v kufru a posunuj zámek, já to taky dělal, zůstavalo mi svítit světlo v kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 jj presne tak ja ho sundal a vratil jsem ho a sviti lampicky a a na dotu ukazuje otevreny kufr . i kdyz auto zavru nebo jedu . jinak strop zustane cerny rs mozna pristi rok ale zatim ne . :D a diky moc . chtel jsme to tahat sam ale nechal jsme je potahnout a ted je lepim zpet protoze jsem je vyndal ale neslo to musel to udelat profik . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Twe, podsvícení alá Peugeot Vrať to zpátky na zelenou a nebo dej aspoň bílo-červenou, případně modro-červenou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Peugeot má oranžové... vypadá to dobře, a není to vidět v každém druhém autě jak bilo-červená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Dakie - s peugeotem to nema nic spolecnyho a dost daleko . a nezlob se a nechci tim nikoho urazit ale bilo mordy cerveny a dalsi barvy ma snad kazdej . me to takhle vyhovuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 V pořádku, je to tvoje auto :) Jen jsem vyjádřil svůj názor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 myslel jsem to tak Jirko, že s těmi xy kg tlumením všude ti to teď nepojede :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 jo ja jsem to pochopil . zatim to jede porad stejne :D a zvuk z venku se o hodne stahnul i kdyz nikde nejsou plasty :D nemyslim to zle dakie jen peugeot to ma hodne daleko ma to hlavne cele oranzove . ja mam bilou a zlutou . a nechci to mit jako to ma kazdy ze to ma bile a cerveny rucicky nebo modry . to ma kde kdo a to uz by nebylo nic vyzivavyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 parádní to máš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Pěkně jedeš a tvůj styl úprav se mi moooc líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 budíky budeš dělat taky do té samé barvy? bílé a žluté ručičky? ta žlutá vypadá fakt hezky, je taková přijemná na pohled, lehce nádech do oranžova, moc povedené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Luk.ass - dik moc Konny - jsem rad ze se nekomu libi , ted jeste aby to ocenilo dost lidi ale hlavne to delam rpo sebe :D Kosin - budiky uz jsou bilo zluty , ano priznavam je to nadech oranzove ale uplne zlute se sehnat nedaji . je to hodne projemny to kazdopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 to žlutý vypadá docela dobře, já pojedu časem klasiku červený vw ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Košin - specielne pro tebe ale špatně se to fotí a hlavně auto je zatím po dobu dalších dvou měsícu nejspíš pořád rozebrané H@nz - jo klasika cerveny , jenze to ja prave nechtel ma to spousta lidi chtel jsme neco pro sebe originalniho a ne moc okoukanyho :D - ty to hlavne koukej poradne stocit na ten worth :D Jinak ještě nabídku máme na worth dvě volná místa takže kdyby jste někdo chtěl ozvěte se . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Mi se to strašně líbí ;) přesně jak říkáš, vw barvy tam má dneska skoro každý. Kdybych mohl předělat tak už taky do toho jdu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 jo Jirko ty budíky jsou pecka, ani jsem nevěděl že už je takhle máš :) každopádně si troufák říct, že si jediná O1 co to takhle má a vypadá to fakt moc dobře :) keep going ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Košin - diky moc . chce to jeste dost prace ale pujde to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 To je fakt na zimu mam 15 takze jen prohodim stavajici kotouce za lepsi a i desticky a kaslu na to jen jsem nad tim tak premyslel vid . Se seriovym tdi tezkp na okruh spis na srazy a mazlit se snim Mrizka proti bordelu padajiciho do prostoru steracu a kabinoveho filtru mužu se zeptat kde nebo s čeho jsi udělal tu mřížku na ten bordel pod oknem líbyla by jse mi i ta žluta mám černé auto děkuji za info ,jinak moc pěkná octavia Moc pěkná Octa! Co se týká brzd, já mám Brembo Max a k tomu Textar ceramic a nešpiní Brembo Max jsem měl 2000km a začaly vibrace desky taky brembo ,tak že jsem dal origo a zatím klid tak uvidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 mřížku pod oknem na obrdel jsem já osobně dělal z perlinky a je tam 2 roky bez problému a mám kabinový filtr krásně čistý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Jo neboj za pracuji na tom :D on bude RS nárazník tak to bude taky vypadat níž ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Mrizku jsem delal z tahokovu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Kde je nějaká fotka mřížky? Chci to taky!!! :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 nekde ze zacatku hledej smudlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Tak nejdulezitejsi cast hotova , ted uz ceka jenom kufr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Leden 14, 2016 Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Paráda, to bude ticho:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 no nejde me ani tak moc o ticho spis o to aby to bylo prijemne ozvucene ( jednou ) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 No to jsem teda zvědavej jak bude znát podlaha ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.