Přejít na obsah

Dzordzinovo ocecko

Doporučené příspěvky

no honziku mel jsem namysli opravdu sraz o peknych autech a poradnem pokoukanicku . to vw neni uplne zadny zazrak spis se autickari prijedou vykropit a zas mazou domu to ja moc nemusim jen na zamberku :loool::loool:

zvonky . vzduch porad nad tim premyslim ze bych zacal neco nakupovat abych si mohl zafoukat a verim ze jednoho dne tomu tak i bude ale ted ? ted me proste ten static bavi a porad nejsme s vejskou spokojenej . zadek ok tam uz to moc dolu nejde ale predek muze jit jeste dost dolu a proto vymyslim a resim vsechny nastrahy ktere tam ted jsou abych se mohl posunout zas o level niz :D

Odkaz ke komentáři

tak me na dilne pristala pekna podlaha ze jsem dnes v praci rezignoval a rozhodl jsem si udelat konecne ram s casti mdf desky , ted si pockam az nekdo doveze mdf na ten hlavni stred hodim panty na vyklapeni vyrezu plovoucku a prichystam na zesik a sub v podlaze a snad podlaha v kufru hotova a ani to nebolelo ( ani penezenku zatim :D )

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Podlaha hotova jak bude cas nafotim i kdyz je tam jeste neco co stale nemam :D

Momentalne shanim origo predni listu narazniku tk kdyby nekdo mel za slusnej peniz tak info kemne dekuju moc

Jinak noveho nic neni stale se plazim ulicemi s 15ti milimetrovou sprarou mezi napravnici a zemi.

Jedina nova vec je asi ta ze jsem splasil nadobu na air takze pokud to pujde a ze to pujde pomalu tak bych rad do roka a do dne nakonec taky foukal . Ano pravda tvrdil jsem ze vzduch pro me nema koule ale nejspis si ho take vyzkousim a jestly nevyzkousim tak vam slibuju ze budu tahat napravu po zemi protoze uz ted me moje na daily stale nestaci :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Tak nejlepší sraz roku BZG je za náma a ted uz nas ceka pouze octavia sraz a nejspis konec.

Cestou na sraz se budu stavovat v carmedia tak kdyby nekdo chtel neco vyzvednout staci se ozvat

dalsi novinkou bude nejspis to ze kdyby mel nekdo opravdu zajem budou kola z meho mazla v rijnu k prodeji . bud bez pneu nebo s pneu na jeden rok cca u predku jsou bohuzel diky snizeni sjete vnitrky .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak sraz opet super. chtel bych vsem podekovat co dali hlas nebo jak koli prisly a pokecaly jak normalne tak o aute . moc si toho vazim .

nemel jsem v planu soutezit a chtel jsem nechat pohar dalsim nadsencum kteri take drely cely rok stejne jako ja a proto bylo cislo vicemene schovane ale vsichni jste ukazali ze aspon nekoukate jen tak navenek ale skouknete opravdu vse do detailu :palec:

jeste jednou dik a proto zatim pro vas pozor az od 1 listopadu jsou na prodej moje repliky ferrari v rozteci 5x100 8j a r18 et 35 plus pneu 215/35/18 stim ze dve jsou zatim celkem ok dve jsou z predku a ty jsou sjete na vnitrni strane . toto neni inzerat pouha nabidka kdyby mel nekdo zajem . cenu budu nastavovat kolem 25 tisic . bohuzel lide maji celkem zajem az se sam divim takze cena bude pevna .

post-22169-0-84726700-1473093168_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jirko auto máš parádní :palec: Když jsme šli kolem a hledali číslo a nebylo za oknem bylo mi jasný, že bude někde schovaný, aby jsi věděl zda lidi koukají i do interiéru :smich: Rád jsem pokecal, jsem zvědav co vymyslíš na 2017.

P.S. Podlahu v kufru máš top ! :lol: Takhle bude vypadat příští sezónu na Airu ?

Upraveno uživatelem milos0785
Odkaz ke komentáři

ne 2017 toho moc nebude spis malickosti jako asi mozna kola brzdy a sedacky nebo lak :D :D :D ale to je daleko treba nic nebude vzduch v planu je ale uvdime jak to vse vyjde zatim se stimhle da jezdit celkem obstojne takze nepotrebuju

dekuju moc taky jsme vas rad videl doufam ze se potkame na nejakem prazskem kdyz o nejakem budu vedet

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Jj ja resim zadek abych mel kotouc minimalne 300 :D bylo by hezky mit 334 jako mam predek ale pak by mi to prislo nevyvazeny :D preci jen zadek musi byt mensi :D

Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk

teď je v Autosport & Tuning červenej jedničkovej Leon a má vzadu ty 4pístky a kotouč 312 (nejspíš bez ručky) a vpředu taky 6pístky a kotouč 350

každopádně bych se ti časem ozval, co a jak ohledně předků, kliďo se můžem i sejít, když to máme kousek :-D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...