Adolfik Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 v sobotu jsem ti to okukoval a máš to fakt moc povedené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 dekuju za chvalu ale ja nejsem stale spokojen :D popravde bude nekdy ten cas kdy opravdu budu :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 treba vzduch :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 na srazy je nějak čim dál tim míň času, byl jsem na vw group a teď to vypadá asi až na Žamberk že by přibejvaly peníze se říct nedá, přibejvá furt jen práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 no honziku mel jsem namysli opravdu sraz o peknych autech a poradnem pokoukanicku . to vw neni uplne zadny zazrak spis se autickari prijedou vykropit a zas mazou domu to ja moc nemusim jen na zamberku zvonky . vzduch porad nad tim premyslim ze bych zacal neco nakupovat abych si mohl zafoukat a verim ze jednoho dne tomu tak i bude ale ted ? ted me proste ten static bavi a porad nejsme s vejskou spokojenej . zadek ok tam uz to moc dolu nejde ale predek muze jit jeste dost dolu a proto vymyslim a resim vsechny nastrahy ktere tam ted jsou abych se mohl posunout zas o level niz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Máš to riadne premakane :) ako vidím byť poriadne dole nie je len tak s oktavkou. Respekt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 dekuju ale nejsme sam uz tady byl treba zavy ktery byl nizko nebo i lupino je dost nizko ale jelikoz jsme se pustil do opravy daily auta a tohle bude zase asi s natesenym vrticim ocaskem stat v garazi tak zaexperimentuju a zkusim jeste niz ale musim vyresit dalsi veci ohledne napravy atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 tak me na dilne pristala pekna podlaha ze jsem dnes v praci rezignoval a rozhodl jsem si udelat konecne ram s casti mdf desky , ted si pockam az nekdo doveze mdf na ten hlavni stred hodim panty na vyklapeni vyrezu plovoucku a prichystam na zesik a sub v podlaze a snad podlaha v kufru hotova a ani to nebolelo ( ani penezenku zatim :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Podlaha hotova jak bude cas nafotim i kdyz je tam jeste neco co stale nemam :D Momentalne shanim origo predni listu narazniku tk kdyby nekdo mel za slusnej peniz tak info kemne dekuju moc Jinak noveho nic neni stale se plazim ulicemi s 15ti milimetrovou sprarou mezi napravnici a zemi. Jedina nova vec je asi ta ze jsem splasil nadobu na air takze pokud to pujde a ze to pujde pomalu tak bych rad do roka a do dne nakonec taky foukal . Ano pravda tvrdil jsem ze vzduch pro me nema koule ale nejspis si ho take vyzkousim a jestly nevyzkousim tak vam slibuju ze budu tahat napravu po zemi protoze uz ted me moje na daily stale nestaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 origo lišta se mi válí na půdě, akorát je teda lakovaná do stříbrné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 potreboval bych orig nelakovanou no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Srpen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Tak nejlepší sraz roku BZG je za náma a ted uz nas ceka pouze octavia sraz a nejspis konec. Cestou na sraz se budu stavovat v carmedia tak kdyby nekdo chtel neco vyzvednout staci se ozvat dalsi novinkou bude nejspis to ze kdyby mel nekdo opravdu zajem budou kola z meho mazla v rijnu k prodeji . bud bez pneu nebo s pneu na jeden rok cca u predku jsou bohuzel diky snizeni sjete vnitrky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Září 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2016 tak sraz opet super. chtel bych vsem podekovat co dali hlas nebo jak koli prisly a pokecaly jak normalne tak o aute . moc si toho vazim . nemel jsem v planu soutezit a chtel jsem nechat pohar dalsim nadsencum kteri take drely cely rok stejne jako ja a proto bylo cislo vicemene schovane ale vsichni jste ukazali ze aspon nekoukate jen tak navenek ale skouknete opravdu vse do detailu jeste jednou dik a proto zatim pro vas pozor az od 1 listopadu jsou na prodej moje repliky ferrari v rozteci 5x100 8j a r18 et 35 plus pneu 215/35/18 stim ze dve jsou zatim celkem ok dve jsou z predku a ty jsou sjete na vnitrni strane . toto neni inzerat pouha nabidka kdyby mel nekdo zajem . cenu budu nastavovat kolem 25 tisic . bohuzel lide maji celkem zajem az se sam divim takze cena bude pevna . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 6, 2016 Sdílet Odesláno Září 6, 2016 (upraveno) Jirko auto máš parádní Když jsme šli kolem a hledali číslo a nebylo za oknem bylo mi jasný, že bude někde schovaný, aby jsi věděl zda lidi koukají i do interiéru Rád jsem pokecal, jsem zvědav co vymyslíš na 2017. P.S. Podlahu v kufru máš top ! Takhle bude vypadat příští sezónu na Airu ? Upraveno Září 6, 2016 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Září 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2016 ne 2017 toho moc nebude spis malickosti jako asi mozna kola brzdy a sedacky nebo lak :D :D :D ale to je daleko treba nic nebude vzduch v planu je ale uvdime jak to vse vyjde zatim se stimhle da jezdit celkem obstojne takze nepotrebuju dekuju moc taky jsme vas rad videl doufam ze se potkame na nejakem prazskem kdyz o nejakem budu vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 Tak kola stale k prodeji . Novinkou jsou zatim jen site a snad brzdy u tyhle sloni usi co jsme si ted poridil Nejake malickosti atd jen jsme za lenocha to e vubec psat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Dalsi brzdar :D tak to jeste ze vymejslim ten zadek abych byl o krok na pred :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk Jinak hezka prace Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Nemuzes byt jediny sterniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Ja vim si delam srandu ;) Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 jo hoši ty brzdy když jsem viděl na živo, tak se mi hodně líbily, a když už jsem zvětšil zadek, tak si říkám, že by to chtělo i ten předek a tohle je jasná volba, takže to přes zimu asi posháním všechno, a jaro je jasný :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Jj ja resim zadek abych mel kotouc minimalne 300 :D bylo by hezky mit 334 jako mam predek ale pak by mi to prislo nevyvazeny :D preci jen zadek musi byt mensi :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Hlavne ty prachy tvl ? kazdopadne jak poskladam predek tak zacnu taky hrotit ty cdecka vzadu a tam budu davat 310 a rucku to uz jsme si taky vse sehnal a zjistil tak doufam ze to taky dopadne ale financne zatim predky staci a to jsme ty trmeny sehnal relativne za hubicku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Za kolik jsi je splasil kdyz tak sz ;) Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 8k vsak vis jak dlouho jsem je taky shanel ze ? Po repasy cena celkem slusna jinak kdyz jsme hledal tak nesehnatelny ta 17 co mame a kdyz tak to litalo kolem 14 za sadu to je hrozny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Tj to je slusna cena ;) ja mam novy za tu samou taky :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Jj to je prave pecka jinak ty ceny des hruza ale jejich vaha me fakt dost zaskocila to az nasadim tak to lehne tak ze budu tahat napruvu po zemi a budu to muset prizvednou ? ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Hele v klidu tech 4.5kg nebo kolik presne ted ma ten trmen je napohodu :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Jj ja resim zadek abych mel kotouc minimalne 300 :D bylo by hezky mit 334 jako mam predek ale pak by mi to prislo nevyvazeny :D preci jen zadek musi byt mensi :D Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk teď je v Autosport & Tuning červenej jedničkovej Leon a má vzadu ty 4pístky a kotouč 312 (nejspíš bez ručky) a vpředu taky 6pístky a kotouč 350 každopádně bych se ti časem ozval, co a jak ohledně předků, kliďo se můžem i sejít, když to máme kousek :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Jj to mel milos prochazka toho leona . A 6 pist brembo 18 zr zl predek no . ale moc dlouho to nemel . Dva srazy a zase to rozlozil ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 počkej on už to zas nemá jo? :-D :-D měl ho luxusního, jen škoda že TDI a ne origo Cupra R s BAM motorem. Jinak jaký je rozdíl mězi 17Z a 18Z? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.