Přejít na obsah

Mírova Ochcávka TDI

Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes na zkoušku tonoval okno.Prozatím jen zadní jedno.Docela dobrý,ale zústalo mi tam pár bublinek.Před přiložením folie jsem okno skropil čistou vodou.A to si myslím že byl ten problém.Asi by se to mělo dělat vodou s jarem.Folie mi nechtěla po skle klouzat,doslova se přicucla.Takže nebylo možný si jí pořádně vyrovnat.Než se na to vrhneš,určitě hod s někým konzultaci.Není to prdel.Pro mě určitě ne :-)

Folii jsem sundal.Nebylo to bezchyby....

Odkaz ke komentáři

Popravdě myslím, že mezi těma dvěma asi nebude velký rozdíl. Předpokládám ale, že červené pružiny budou možná tvrdší než modré. No nevím. Každopádně podvědomě se mi zdál lepší ten dražší, ostatně častokrát to tak bývá, tak jsem vzal dražší. A taky jsem ho vzal z estetického hlediska, kdy chci mít brzdiče červené, tak aby k tomu ladily pružiny :D

Odkaz ke komentáři

Jasně no.. ale esli je to fakt v rozdilu barvy.. tak mi litr přijde celkem dost..

Tat teď sem volal na Revilio a prej tvrdost je uplně stejná jen u toho Eva jsou prej asi použitý jiny kvalitnějši komponenty .. modry pírka udělaly aby dokazaly Jomu že dokažou udělat stejny podvozek za lepši cenu.. tak mi řekl ať si vemu klasiku nebo Evo tak neudělam chybu.. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...