MirajZz Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Zdravím vás kluci a holky.. tady vám představuju mou novou oktávku Série: výhřevy sedaček 2bagy tažné Manual clima šibr ele.zrcátka Provedené opravy závad: rozvody, olej+filtry , repas starteru , výměna baterky , oprava zlomeneho kabliku stahovačky, vyčištění turba, Kat off. Plán do budoucna stavitelnej podvozek Facelift torpeda Facelift palubka kola R18 Celolak popř.lak Facelift zadní světla jít víc k zemi Promintě za kvalitu fotek je to focený na rychlo Kalkulačkou Upraveno Červen 29, 2014 uživatelem MirajZz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 (upraveno) Zdar pane. Moc pěkná babička ,mám to samé ,ale combi a při 305tis vše OK.přeji ti mnoho šťastných km bez nehod a oprav. Jediné v čem s tebou nesouhlasím je face světla ,ale je to tvoje auto a tvé představy. ;) Předface ksichtík je nej Dej tam světla z Laurinky,blinkry k tomu a uvidíš jak okta prokoukne. Upraveno Září 10, 2013 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2013 děkuji uvidíme co bude k mání :) gombíka sem taky chtěl ale tahle byla za neodolatelnou cenu :) jen ještě nemám SPZ tyhle kola jsou mi teď k mání R18" s pneu 225/35 // ale pneu nic moc pneu yb byly nove 215ky :) co říkate? :) o kolik se mi muže zvednou spotřeba z r15" 195 na r18" 215 ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Na spotřebě to až tak nepoznáš,jen počítej s tím že když je tam nandáš budeš mít auto jak kozu :D ,takže ještě podvozek a dát to k zemi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2013 to mi nevadí ale chci nechat světlou víšku uplně stejnou možná o nějakej ten centimetr níž :) ale ne žádný jak maj tady kluci LOW and SLOW .. na to silnice v mojem okresu nejsou stavěné :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Zdar oktavka je pekne zachovala jinak s podvozkem se tolik neboj když das origo rs podvozek tak si trosku lehne a pri tom bude stale vysoko a spotreba, preci jen nebudes moct s 18 jezdit tak rychle by sis je za chvilku zničil takze to tolik nepoznas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2013 pišete pěkná zachovalá.. je to focený kalkulačkou :D pravda je opak obouchana ,oťukana kolem nadrže deš a hruza 1cm hluboké rýhy ,v narazníku díra jak někdo parkoval.. přední narazník mi daly novej aji ho nalakovaly (to sou hodní co):D ale braly to asi sprejem je to poteklý jak kráva a stříkaly to na autě takže aji celej chladič bílej :D no prostě hrůza.. Ted budu tak měsíc, dva počkat až brachovi zaplatím auto a pak se začne opravovat.. oni se najdou nějaký peníze i teď ale je to spíš nic jak moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Tak takhle to neni videt (a to se na to koukam jeste na mobilu...) jinak ti preji tedy at si ji das do kupy co nejdriv a taky hodne zdarilejch uprav... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Vítej mezi náma, z fotek octa vypadá opravdu pěkně, ale i když je jak říkáš obouchaná, tak ji časem dáš určitě dokupy a bude to nakonec fešanda . Jinak ti přeju ať jsi s ní spokojenej a slouží ti mnoho kilometrů bez poruch ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2013 to mám v plánu :) pořád se nemužu rozhodnou mezi prvotním ukolem.. 1. kola 2. oprava laku 3. oprava sedaček a celkově interieru (interier chci facelift každopadně :) )) ale viděl bych to pořadí / kola -> lak -> interier jak to vidídete vy? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 tyhle kola mužu mít co vy na ně? 18" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Parádní :o jsou moc hezké :) ps: Kolik stojí jedna pneumatika na to ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 do 2000,- seženeš ale taky zavisí na kvalitě ja mam možnost bral použite a luxusním vzorkem :)třeba tata ma r16 a za jednu pneu 800 novej vzorek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 ty budou vypadat luxusně, ale potom to bude chtít určo 3cm dolů jinak to bude vypadat jak traktor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Octě budou určitě slušet , ale jak už napsal košin, bude to chtít jít dolů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Pořád nemám značky :wallbash: ale aby se neřeklo že se nic neděje.. PS musím pořídit nějakej foťák nebo mobil s pořádným foťákem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Chlapy byvá tady nějakej srazík někde kolem Brna? Rád bych se s váma seznámil pokecal.. nechal si poradit, převzal nějaké skušenosti s udržbou atd :) a ještě jedna otázka pujde na mou oktu namontovat ten KIT na tempomat?? celá pačka aji s kabeláží a co to všechno obnáší díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Koukni se do regionů a tam si vyber danou lokalitu a stopro někoho najdeš kluci v brně se scházej pravidelně... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Bílá The BEST !!! Pomaličku ale jistě skrášlujeme :) a taky už jezdíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 za 10 dní mám najeto 1 tisíc kilometrů :) a ve čtvrtek mě čeká 250kilometrová tůra do Prahy a v Pátek 250 zpět dom :) zatím slouží jak má.. a bez závad :) :) Jen jsem někde ztratil Poklicu :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Masku v černém, to já rád :)) kurňa přoč všichni natřou třmeny a aji všechno ostatní okolo ... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 černá maska se mi taky líbí :P ještě musím stříknou lišty do Barvy :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Dodatečně tě tu vítám ;). Occta vypadá slušně a nějaké ty úpravičky vypadají na dobrý začátek. Kola pěkné, mám stejné jen trochu předělané :D a v R17 a nemohu si na ně stěžovat a spotřeba se mi nijak nezvedla....jinak masku chválím, určo to v té černé vypadá mnohem lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 chalpy po delší odmlce proběhla výměna oleje a plánuju výměnu rozvodů.. kde se dájí nějlépe teda Nejlevněji sehnat i s pumpou 81KW??? máte pro mě nějakej TIP?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Vítej v klubu červených třmenů ! :D Až to uvidí uživalel Konny pochváli ti to jak mě :D Jinak dej černé skla,facelift zadní světla pořádné kola a krásná Octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Už jsem tady Máro... :D , mě se červený třmeny líbí, ale nelíbí se mi červený bubny!!! :D , takže tady nemám co namítat :) IceFear: mrkni tady http://www.cc-autodily.cz/ , mají tam kvalitní díly za hodně pěkné ceny a členové clubu (možná stačí být jen tady na foru) mají 10% slevu ;) . Zdejší člen co v tom shopu pracuje se jmenuje jELDA (Martin Jeleček), tak se na něho obrať, určitě ti poradí a udělá i lepší cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 aha no členem teda nejsu :/ a beztak to budu brat asi až další měsíc po výplatě teď jsou vánoce :/ a nejsem podnikatel abych si mohl dovolit všechno naráz :P :D uvidíme jak výjdou peníze :) ale na sezonu mám v plánu R17 // 18 se trošku bojím tady u nás na jižní moravě silnice stojijou za hov*o :D .. a ještě trošku níž s podvozkem :) tak uvidíme jak to dopadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Jasně, když nenajdeš něco za extra cenu, tak se určitě domluv s Jeldou, on je v tomto dobrej a dokáže poradit a řekl bych, že ti slevičku dá . Jinak s R17 by se i tady na JM mělo dát jezdit, ale R18 už budou na tyto cesty asi nic moc, aspoň na ty naše cesty co jsou na jihu Moravy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 R17 nebo R18 jsou dle meho nazoru uz celkem uplne jedno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Chlapy .. občas když jedu tak mi vypne turbo.. jakože vůbec netlačí.. chcípnu a zas nastartuju tak tlačí normálně.. čím by to mohlo být ?? díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.