Přejít na obsah

Problém s palubním počítačem

gen.sek

Doporučené příspěvky

Zdravím.Už dlouhou dobu mám problémy s palubákem na Octávce.Z tlačítka na páčce,nelze měnit hodnoty (l/100km,průměrná spotřeba,teplota apod.)stisknutím nahoru,ale pouze se to musí mačkat dolů,aby se něco hnulo.Problém ale je,že jak se rozjede auto,tak si to začne samo měnit hodnoty jak chce.Leze mi to pořádně na nervy,jestli měl někdo podobný problém nebo ví co může dělat,prosím o radu.Díky.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,včera jsme tam zkoušeli novou páčku a pořád je to stejný.Našel jsem nějaké schéma zapojení,tak to dneska s mechanikem okouknem ;).S tou Octávku dostávají moji mechanici mnohem víc zabrat než třeba s Audinou,jenom jak s ní vjíždím do servisu,tak už na mě nadávají z dálky :D.Obě auta mám od novoty,Octávka je teda po tatíkovi,skoro šest let se s ní vůbec nejelo ani nestartovalo a po tom jsou pořád nějaké drobné problémy...

Odkaz ke komentáři

Tady se člověk opravdu nic nedozví :angry:

Nedozvíš se nic, když nikdo netuší do jakého to chceš dát auta. 2.0 se dělali jak předfacelifty od MR 2000 tak i facelifty, takže je to buď 2,5 nebo 3 generace, takže těžko ti poradit. Napiš sem číslo budíků které máš a jaké je těch nových.

Upraveno uživatelem KaJe
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...