n0iDek Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Ahojte... Neviem ci to tu bolo uz riesene alebo nie ... ak ano hodte mi sem len link... Mam problem pri prepinani dialkoveho svetla na stretavacky ... Ked prepnem na dialkove svetla a spat na stretavacie tak ostane tma a musim ich znova prebliknut aby mi svietili .. je to celkom neprijemne ked idem v noci... Prosim poradte mi cim to moze byt .. ci to je vadna packa na prepinanie svetiel alebo je problem niekde inde .. dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Mně toto dělala páčka. Napřed jsem jí jen prostříknul kontaktolem a začala na pár dní fungovat normálně, pak jsem dal novou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 100% je špatná páčka, kup novou a budeš mít klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n0iDek Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Prosim Vas a nemate niekto nejaky navod ako tu packu vymenit ... neviem ci si nato trufnem sam .. Uz ste to niekto menil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Toto ti pomoze :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2075 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n0iDek Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Dakujem Velmi pekne za rady .. Kupim novu packu a pustim sa do toho dufam ze vsetko bude fungovat po zlozeni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fryman Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Měl jsem stejný problém, jenže to zhaslo a pak už nic :D Svítil jsem mlhovkou, abych dojel Oddělat airbag, sudnat volant...atd. až k páčce. Pak jsem ji rozdělal a přebrousil trochu ty kontakty, bylo tam nějaký svinstvo a byly celkem ošoupaný. Nainstaloval zpátky a je klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.