Bajlo Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) MirajZz, to je teprve na polovině :-D Michale, jasně, někde se sjedem :) Zavodnik, to přijde :-D Upraveno Květen 3, 2014 uživatelem Bajlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Moc pěkný Mišo a souhlasím s Michalem (MiR), až to budeš mít hotový, tak musíme dát nějakej sraz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Kluci opět jako loni se tam na Vás taky přijedu podívat :D tak se může potom něco domluvit znova :D a dáme opět někde srázek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Tak to by Láďo byla paráda, určitě tě i přítulku všichni rádi zase uvidíme a rovnou by jsi nám mohl i přeleštit laky, když ti to tak jde... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Hehe, jo to by si moje kokta nechala líbit :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 :D to bych tam asi strávil delší dobu než jsem plánoval :D ale určo by se šlo nějak domluvit... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Hlavní je Láďo abysme se sešli a pokecali, lak na autech může jít stranou... ;) , i když třeba ten můj lak by rozleštění už potřeboval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Martine dá se domluvit všechno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Aaaa Lada bude vyrazet na moravu to abych to teda trochu prelestil abych nedelal ostudu a doufam ze to bude driv jak minule aby jsme mohli taky udelat nejaky spolecny fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 jj tak v to taky doufám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 A hlaste kam na moravu pojedete treba bych tak dojel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) hele kousek od brna :D Vyškov... :D má přízule má totiž babičku v Křenovicích... :D což je akorád mezi :D Upraveno Květen 3, 2014 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Uvidí se Láďo, jak to všechno výjde, ale tvé služby bych i využil, protože po 16 letech provozu by lak na mém autě potřeboval trochu přeleštit (ručně to nikdy není ono) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 tak to určitě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Hele tak az to budete pachat napiste .. dorazim pokecat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Tak to mi taky napište, prijedu pokecat, Vyškov mam kousíček :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 to se nám to tu hezky schází :) to abych zamakal a dodělal to co nejdřív :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Tak, a je to.... :) upravil jsem ten předchozí příspěvek s fotkama, takže račte přistoupit :) jo a pánové, tak už se můžeme sjet ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 No paráda, tak jen aby mi to vyšlo když budu o víkendu doma a né ve worku tak rád přijedu pokecat, poznat nové lidi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Toš jo, jak ste na tom tento víkend? Mám poslední volnej, potom už budu další 3 týdny nedostupnej. Takžeeeee, dejte vědět jestli něco podniknem, případně můžem rozjet multichat v SZ. Update k fotkám: Ta fotka kde je zadek před a po snížení, tak já jsem měl u té fotky PŘED naloženej kufr zadní nápravou a novým podvozkem, takže už je sedlej, ten rozdíl byl ve skutečnosti ještě větší :) A co se týče celkového snížení, tak na první pohled to šlo níž více než o 30mm... vysvětluju si to tím, že ty kupovaný pružiny jsou kratší než ty původní origo, celkově bych to viděl tak o 50mm cca.... těch 30mm co jsem původně avizoval je odvozeno od toho, že celkové maximální snížení tohoto podvozku je 60 a já jsem na polovině :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Tento vikend mam volno takze semnou klidne muzete počítat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 V sobotu je tady nekde tuning sraz.. zjistim kde to je a mohly sme treba se jet podivat tam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Mám dotaz, když chci vyměnit přední masku, musím zvlášť koupit i ten rámeček i tu výplň (mřížku) ? Chci to dat do černé a mít v tom pouze ten Škoda znak. Ptám se jestli se nedělá něco dohromady případně jestli nevíte kde to sehnat za dobrou cenu. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Cože co? Já teda kupoval masku komplet, nebyly jen držáky, šroubky a znak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 tak maska se skládá ze tří dílů... aspoň pokud se nemýlím... máš rámeček, kterej je přišroubovanej ke kapotě, v tom je zacvaklá mřížka a ve mřížce je nacvaknutej ten chromovej rámeček na kterej se nasazuje znak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Moje zatím poslední úprava - hoďka práce s maskou :) + jedna fotka ze srázku před obědem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Paráda Bajlo, čím jsi tu masku upravil, fólií? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 jojo, karbonová fólie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 No tedka ten znak dobře vynikne :) jinak bajlo zapomněl jsem ti říct ze máš dobře sjetou ruku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.