Dodo36 Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Pěkný, ale ten držák na mobil je oblepenej strašně :( Kámo a viděl jsi zbitek těch polepů ten držák je jen vrchol . Stačí použít fen a bude to trochu lepčí. sorry ,ale je to fakt hruza mám taky spoustu věcí v carbonu ,ale tohle fakt ne promiň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 ukaž na konkrétní věc.. neříkám že to všechno sedí perfektně, ale s fénem a nožíkem jsem si hrál docela dlouho... + vím že pravej výdech v rožku úplně nesedí.... něco dalšího? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Ahoj Bajlo...dodatečně tě tu vítám :) a musím octu pochválit vypadá ve velmi dobré kondici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Ahoj kamarade,posli mi do SZ tvuj email poslu ti vcerejsi fotecky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Si to rubal s fénem ? :DD to mě nenapadlo díky ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Si to rubal s fénem ? :DD to mě nenapadlo díky ! :D no, horkovzdušnou pistoli bohužel nevlastním.. :-D ... nicméně fén bohatě stačí .. nebo aspoň mě to přišlo dostatečný.. :) ale pokud se do toho chceš pouštět tak si připrav pěknou dávku trpělivosti.. aji dvě.. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 :D Chtěl jsem to nastříkat,ale změnil si mi názor ! Hodím to taky do karbonu :D v zimě jak nebude venku co robit :D Jinak Bajlo,chtěl jsem se zeptat. Když ti teď někdo nabourá předek a rozbijou se tvé krásné světla,tak ti pojišťovna zaplatí tady ty krásné nebo ty "obyčejné" ? By mě právě zajímalo jak to je,protože tady ty devil eyes jsou celkem drahé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Tyyy, tak to nevím, já ještě *klep klep* neboural. Ale myslím si, že záleží na tom co budeš opravovat. Čili se prostě vyčíslí nějaká částka, kterou jsi vrazil do oprav a tu ti proplatí. Taky záleží co máš za pojistku že. :-D Ale nevím, takhle předpokládám že by to mohlo probíhat. Určitě jsou tu na foru lidi, kteří ti řeknu jak to doopravdy je. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Jasný :) i tak díky Bajlo :) no tak ti přeji aby si ještě hooodně dlouho nejlépe nikdy to "klep klep " neudělal ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Zavodnik kontaktuj zde na foru clena Jim http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=650 ten by o tom mel neco vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Díky MiRkU :) jen by mě to zajímalo jak to je z těma pojišťovny vs. úprávy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Jasný :) i tak díky Bajlo :) no tak ti přeji aby si ještě hooodně dlouho nejlépe nikdy to "klep klep " neudělal ! :D Díky! nápodobně, Závodníku :) Díky MiRkU :) jen by mě to zajímalo jak to je z těma pojišťovny vs. úprávy. hehe, on není Mirek :-D ale taky mě to zmátlo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Cítím se trapně ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Pohoda, Mirek Michal ja to neresim slysim na vse Jinak ja osobne si myslim ze pojistovnu nejake upravy asi nezajimaji ze cenu budou pocitat jako ze je to serie ale mozna se pletu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Marek těší mě :D no kdoví jak to mají pošéfované. Zítra se na to optám ! Protože jak vidím,tak tu kluci do auta dávají hodně peněz do úprav a pak se stane nehoda a nějaký týpek to nacení na pár korun :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Cau Maro,tak nejak bych to videl bohuzel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Ahoj Bajlo, měl bys zájem se k nám přidat a jet na sraz do Prostějova? ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20506&pid=1404528&st=0entry1404528 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Cau Kony, ja jsem si to cetl, nicmene zatim nevim jak to se mnou bude. Ja se jeste ozvu. Diky za pozvani :) BTW pridavam aktualni foto z dnesni 3 hodinove patlanice, aneb jak se vyporadat s blednouci kapotou: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 moc hezká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Jasně, však uvidíš jak ti to bude pasovat, ale četl jsem, že jsi psal už i do téma Sraz v Prostějově a tak by bylo super kdyby ti to vyšlo Co se týká kapoty, tak to vypadá hodně dobře , sice mám radší lak, ale toto je jednodušší a levnější řešení než lakovat celou kapotu ;) , jsem zvědavej jak to bude vypadat na živo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 mam udelanou celou kapotu, strechu a u kombiku ten kousek patych dveri s brzdovym svetlem... vypada to famozne, jsem unesen :)) moc hezká Diky Certe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Jo takle, komplet to může vypadat fakt dobře , jak už jsem psal, jsem zvědavej až to uvidím na živo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 A fotku ze zadu nemáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 A fotku ze zadu nemáš? jsem to jen narychlo vyfotil kdyz to bylo hotovo a valil jsem do prace, kde sedim jeste ted... :)) brzo to dofotim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 tak přidávám zbytek auta :)) i s novýma znakama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Vypada to dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Vypadá to fakt dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 na kolik tě to vyšlo jestli se můžu zeptat? potřebuju zakrýt ten odlupující se lak na střeše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 na kolik tě to vyšlo jestli se můžu zeptat? potřebuju zakrýt ten odlupující se lak na střeše hele, kapota, střecha a plech okolo brzdovýho za 5k.. je to Jihlava ale věřím že to dělá mnohem víc firem... např i v Brně znám, ale ti jsou dražší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 to je celkem dost se mi zda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.