MiR Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 maska supr a ted jeste dej dolu ty chromy z klik a bude to ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 @sm0g: dík :-D to se tak občas stane no :-D @MiR: to už mám dole od neděle :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 a slo dobre dolu to lepidlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Šlo to i s klikama... :D :D Jinak je dobře Bajlo, že jsi ty chromy sundal, teď už ta tvá octa nemá žádnou chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 @MiR: jaký lepidlo? :) myslíš co drželo ty kliky? tam bylo něco na způsob oboustranné lepící pásky... za půl hoďky jsem měl dole všecky 4 :) nic hroznýho @Konny .. myslíš? :-D ... ještě přemýšlím co udělám s tou chromovou lištou co je na pátých dveřích nad SPZ....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 No co s tou lištou? Tys jí nesundal s klikama? :D Hezčí by by to bylo v polepu se střechou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Když to bylo přilepený jen oboustrankou, tak to byla práce na pohodu, horší by to bylo, kdyby to bylo přilepený nějakým lepidlem :) , jinak tu zadní lištu už jsi měl mít taky dole, ať je auto celistvý... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 Tak zadní lišta je předělaná, ale to teda byla pain... jednak jsem ji při sundávání porůznu pokřivil, druhak se mi nepovedlo ji napoprvé přilepit lepidlem, takže následovala hodina důkladného čištění zadních dveří, sundání folie a dalšího "tapetování" a následně výlet pro pořádnou oboustranou pásku... nicméně je docela tlustá, takže mi to tam nesedí ŤIP ŤOP :( asi se s tím budu muset ještě pohrát... nicméně jsem v úterý strávil asi 5 hodin venku s mazlíkem, tak jsem aspoň chytl aji nějakej ten bronz :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 Vidíš Mišo, hraješ si s autem a ještě chytneš bronz, to není špatný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Dotaz, existují záslepky na díry po hagusech? teče mi do auta..... chci je sundat a zatěsnit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Určitě existují, Hans měl auto bez hagusu třeba, tzv. musel je tam mít jinak by mu tam taky teklo, ale za mě bych je tam nechal, kombik bez hagusu vypadá divně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 A kdyz uz bez hagusu tak to chce poradne k zemi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 já vím že vypadá divně.. měl jsem je dole když sem dával folii na střechu... ale třeba si zvyknu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Červen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 @Kony: máš kontakt na toho borca kterej ti dělal tu klimu? @MiR: máš kontakt na toho borca co dělá ty tempomaty v Prostějově? předem díky chlapi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Jestli můžu, tak expert na elektro je Vaša v Prostějově viz odkaz: http://www.cardiagnostik.cz/index.php/provozovny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Číslo Mišo nemám (domlouval mi to kamarád), ale zjistím a dám vědět ;) a co se týká tempomatu, tak určitě Vaša z Prostějova, to je zdejší a nejbližší borec přes autoelektro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Ahoj Miso,tak tempomat mi delal Vasa z PV a kontakt na toho borca z Kulirova co delal tu klimu Martovi ti posilam do SZ snad ma jeste porad stejny telefon :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 16, 2014 Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 Tempomat zvládneš i sám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Máš v SZ číslo na toho mechanika co mi dělal tu klimu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 No výborně! Super pánové, díky moc! Hned jak budu mít špetku času tak se jim ozvu. A jinak, já vám nevím, ale v elektronice se mi zas až tak úplně vrtat nechce. Pokud je Vaša schopnej udělat to za chvilku a vím že bude všecko ťip ťop, radši volím tuto variantu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Za dvacet minut hotovo a do pul hodky i s projetim a ukazkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Tak jsem se odhodlal vykuchat ty ovladače a zadařilo se :) svítí krásně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 (upraveno) Objednal jsem si novou masku (stará byla ruplá) i s jedním elegantním doplňkem :)) Upraveno Červenec 22, 2014 uživatelem Bajlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 To rupla tobě nebo už jsi ji ruplou měl? Jinak jak vidím, tak novou jsi taky potáhl komplet karbonem, ale vypadá to dobře, i ten znak je pěknej, ale chtělo by to teď dát jinej motor... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 to už ruplý bylo no, ani nevím od čeho.. to RS je z trojkové, hodně se mi líbí :) a co se týče motoru, tak až tady s tím mazlem skončím, tak mi RS bude mávat ze startu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2014 mám dotaz.. nevíte kde se dají koupit kusy lišty, který se šupnou do střešní lišty místo úchytů hagusů? ptal jsem se na cc-autodily a tam mi bylo receno že musím koupit celou lištu... jedna stojí cca 1200,- ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 tak to nevím jestli se to dá koupit samostatně (podle mě by to mělo jít), ale zkusil bych vrakoviště. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 Ahoj, ja to s kamaradem kupoval u nas na Kladne. Castku nevim , ale nic velkeho to nebylom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2014 ok, díky.. vrakoviště mě taky napadlo, mám to jako záložní plán.. ještě se poptám v okolních kamenných obchodech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Zkus se poptat ve Škoda prodejně (ne Magnum Car) na Brněnské, mají tam hodně věcí, tak ti třeba i s tímto pomůžou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.