Přejít na obsah

Je to tak normál??

Pokec

Doporučené příspěvky

Zdravím milovníky našich žihadel..:-)Mám 1.9 TDI 66kw AGR,Mam dotaz,kdyz jedu do nějakého stoupání lehkého a na 5.stupeň jedu 90km/h a hám akceleraci,tak motor se roztahuje dál,ale (pro lajky jak já je znatelné) že jak se to roztáčí,tak to jakoby (skoro necititelně) jakoby zrychlý-ubere..Zrychlý-ubere...A stále to tak jde navrch..po rovině to zrychluje takto asi do 140km/h..A dál už to ani já necítím..Je to tak ok??Díky

Odkaz ke komentáři
Vag nic nepíše..Klidně na 4-řku jedu 5000otáček a nic..Auto jezdí svižně a žádný nouzák..Možná jedinně ta váha..Jestli se seká???

na 4 .. 5000 otáček .. .a co čekáš že to bude točit 8000 to už fakt nepojede víc ...

to chce na diagnostiku a nalogovat správné kanály to pak poví více...

Odkaz ke komentáři
Vag nic nepíše..Klidně na 4-řku jedu 5000otáček a nic..Auto jezdí svižně a žádný nouzák..Možná jedinně ta váha..Jestli se seká???

Nejspise vaha, da 1275 a ecu vyhodnoti default hodnotu spadne dolu a zase nabehne. Stare ecu ani nic nezaznamenaj a casto to dela vaha od Pierburgu.. Pouzij snimac vahy co tam patri a bude klid.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

zdar chlapi,mě to dělá podobné věci.1.-2.rychlostni stupen jde krasne az k omezovači,ale ostatni rychlosti jdou do max.3500otacek a vice se jim nechce.auto jakoby spomaluje a pak o fous zrychli a pomalu se dostava na 4000 otacek,ale neni to ono.hrozne to je pri predjizdeni.podradim z 5 na 4 nebo ze 4 na 3 a auto nezrychluje naopak umira.mam 66kw octavii r.v.99 a najeto 190tisic.diky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...