Pokec Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Zdravím milovníky našich žihadel..:-)Mám 1.9 TDI 66kw AGR,Mam dotaz,kdyz jedu do nějakého stoupání lehkého a na 5.stupeň jedu 90km/h a hám akceleraci,tak motor se roztahuje dál,ale (pro lajky jak já je znatelné) že jak se to roztáčí,tak to jakoby (skoro necititelně) jakoby zrychlý-ubere..Zrychlý-ubere...A stále to tak jde navrch..po rovině to zrychluje takto asi do 140km/h..A dál už to ani já necítím..Je to tak ok??Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Za prve udelaj diagnostiku a podle mne VAHA vzduchu.... Jestli je spatna tak pri zatezi to neprejde otacky 3500.. potom to umre... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Vag nic nepíše..Klidně na 4-řku jedu 5000otáček a nic..Auto jezdí svižně a žádný nouzák..Možná jedinně ta váha..Jestli se seká??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Váha nemusí vždy psát hlášku v ŘJ motoru! Udělal jsi test váhy - měření? Pokud je v toleranci, tak může být problém v N75, turbu, nebo úniku tlaku vzduchu mezi turbem a sáním, nebo podtlaku v systému regulace. Tohle je základ. Pak bych řešil hlouběji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Vag nic nepíše..Klidně na 4-řku jedu 5000otáček a nic..Auto jezdí svižně a žádný nouzák..Možná jedinně ta váha..Jestli se seká??? na 4 .. 5000 otáček .. .a co čekáš že to bude točit 8000 to už fakt nepojede víc ... to chce na diagnostiku a nalogovat správné kanály to pak poví více... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Mal zrejme na mysli ze to drzi a nepada do nudzaku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Vag nic nepíše..Klidně na 4-řku jedu 5000otáček a nic..Auto jezdí svižně a žádný nouzák..Možná jedinně ta váha..Jestli se seká??? Nejspise vaha, da 1275 a ecu vyhodnoti default hodnotu spadne dolu a zase nabehne. Stare ecu ani nic nezaznamenaj a casto to dela vaha od Pierburgu.. Pouzij snimac vahy co tam patri a bude klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Zdravím..Poslište..Ono to může být pravda..Já tam totiž mám tu váhu od Pierburgu..Na 4-řku a 5ku to dělá od kolem 2000otáček..Vždycky to jako přidá plyn-ubere..Přidá -ubere..A tak to cikluje a zvyšuje rychlost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hellboyxxx Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 zdar chlapi,mě to dělá podobné věci.1.-2.rychlostni stupen jde krasne az k omezovači,ale ostatni rychlosti jdou do max.3500otacek a vice se jim nechce.auto jakoby spomaluje a pak o fous zrychli a pomalu se dostava na 4000 otacek,ale neni to ono.hrozne to je pri predjizdeni.podradim z 5 na 4 nebo ze 4 na 3 a auto nezrychluje naopak umira.mam 66kw octavii r.v.99 a najeto 190tisic.diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 v první řad diagnostika a pak až se ukáže kde je zakopanej pes muže to dělat nějaká prasklá podtlaková hadička, vadnej ventil ovládání Turba, nebo zatuhlý turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.