makanaki Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Ahoj,nevíte někdo co je tohle za čidlo?? ;) je pod svíčkama a je napojen do konektoru nad tím,co je napojen snímač otáček z klikovky.. 1.6/74kW AKL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Je to snímač klepání motoru http://www.cc-autodily.cz/snimac-klepani-motoru-3_3?brand=SKODA&model=OCTAVIA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
makanaki Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 O.K. DÍKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 (upraveno) pokud budeš dávat jiný tak bacha při montáži dotahuje se to na předepsaný moment jinak ho můžeš zničit Upraveno Září 20, 2013 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 ak sa nemýlim,tak to je 20Nm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 ahojte chalani, Sice mam 1.6 octu 55kW ,ale temu som nasiel tu a myslim si uz ,ze by to mohol byt obsirnejsi problem,tak to pisem sem. Skratka pred pol rokom mi zacalo vyhadzovat chybu - snimac klepani - signal priliz nizky - sporadicky. Auto sa nechovalo nijako zle, len sa mi zdalo,ze niekedy zatriaslo motorom ,kdezto predtym som to v takych otackach nepozoroval. Skusal som ho podla prirucky Este raz povolit a dotiahnut na 20Nm. A nic ,nepomohlo. Premeral som ho, snimac v pohode. Kable takisto v pohode. Ale tak po vymazani chyby sa po urcitom case zase chyba objavila. Vacsinou sa chyba objavi len ked idem vo vysokych otackach - 3200 az 4000 ot. - Aspon tak sa mi to zda. LEbo po meste idem kludnejsie a chyba sa neobjavi. Tak som teraz nakoniec vymenil snimac ,ale chyba sa objavila aj s novym snimacom . Teda som si len potvrdil, ze snimac povodny bol OK. Ale teraz babo rad?? Dielenska prirucka nic ine uz nespomina, okrem znovuutiahnutia ,alebo vymeny snimaca. Neviete, co moze mat este vplyv na ten snimac klepania? Cital som na skodaoctavia.cz ,zevraj na lepsie snimanie klepania je lepsie mat v dobrom stave Silentblok prevodovky? Ale to uz je u mna len tapanie, ze co by to mohlo sposobovat. Rozmyslam nad vymenou toho silentbloku, ale neviem,ci to pomoze a zbytocne nechcem menit zaradom veci. Dik za mozne navrhy rieseni ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 snímač klepání nejde běžně ohmicky měřit je to piezoelektrickej bazmek :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 pokial som spravne cital na anglickych forach ,tak ma mat odpor okolo 10M ohm. Mne stacilo ,ze som na svojom multimetri nameral nekonecno a teda ziaden skrat. Ale aj tak ,snimac vymeneny a chyba sa vyskytuje stale . Jazdim uz s novym snimacom.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.