Přejít na obsah

Co je to za čidlo?

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

ahojte chalani, Sice mam 1.6 octu 55kW ,ale temu som nasiel tu a myslim si uz ,ze by to mohol byt obsirnejsi problem,tak to pisem sem. Skratka pred pol rokom mi zacalo vyhadzovat chybu - snimac klepani - signal priliz nizky - sporadicky.

Auto sa nechovalo nijako zle, len sa mi zdalo,ze niekedy zatriaslo motorom ,kdezto predtym som to v takych otackach nepozoroval.

Skusal som ho podla prirucky Este raz povolit a dotiahnut na 20Nm. A nic ,nepomohlo. Premeral som ho, snimac v pohode. Kable takisto v pohode. Ale tak po vymazani chyby sa po urcitom case zase chyba objavila. Vacsinou sa chyba objavi len ked idem vo vysokych otackach - 3200 az 4000 ot. - Aspon tak sa mi to zda. LEbo po meste idem kludnejsie a chyba sa neobjavi.

Tak som teraz nakoniec vymenil snimac ,ale chyba sa objavila aj s novym snimacom :wallbash:. Teda som si len potvrdil, ze snimac povodny bol OK.

Ale teraz babo rad?? Dielenska prirucka nic ine uz nespomina, okrem znovuutiahnutia ,alebo vymeny snimaca.

Neviete, co moze mat este vplyv na ten snimac klepania? Cital som na skodaoctavia.cz ,zevraj na lepsie snimanie klepania je lepsie mat v dobrom stave Silentblok prevodovky?

Ale to uz je u mna len tapanie, ze co by to mohlo sposobovat. Rozmyslam nad vymenou toho silentbloku, ale neviem,ci to pomoze a zbytocne nechcem menit zaradom veci.

Dik za mozne navrhy rieseni !

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...