maco123 Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Čaute, rád by som sa Vám pochválil s mojou „Karolčou“. Mám ju od 2009, kúpil som ju v základnej verzii +Family a trošku sa spolu hráme. Octavia II Facelift 1.9TDI 77KW Classic/Family 11/2009 Montované hneď v predajni: Spätné zrkadlá vo farbe Zadné repro Jumbobox El.zabezpečenie Chromové krytky na vonkajšie klučky Radio Swing Montované neskôr: Zeder lock Coming home - manual Cornering Lights Pretočenia ručičiek na budíkoch pred štartom (za čo ďakujem užívateľovi KYSELINKA) Kastlík na palubovku Radiaca páka a rukoväte ručnej brzdy za kožennú Bolero Columbus Multifinkčný trojramenný koženný volant Podvolantova riadiaca jednotka Tempomat Handsfree sada Folie na zadné okná Parkovacie senzory vzadu neoriginál Vanička v kufri Nové piesty na otváranie kufra Originál brasňa do kufra Háčiky na tašky v kufri 2x Disky 16“ DEZENT Čo mám v pláne: cúvacia kamera dorobenie osvetlenia nôh vpredu/vzadu dorobenie osvetlenia odkladacieho priestoru pred spolujazdcom budíky MAXIDOT originál parkovacie senzory vpredu aj vzadu chrómove kľučky v interiéry svetelný a dažďový senzor Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Všetko v pohode, ale tie chrómové klučky sa ešte stále vyrábajú? Nechápem niekoho, kto to kúpi a už vobec nie niekoho, kto to nalepí na auto Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Kľučky boli a sú čierne, takže to je dôvod. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 vitaj ;) pekna octawecka a dufam ze zas z okolia BA :lool: nech robi radost ;) Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Som z okolia Topoľčian . Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Ďalší z okolia TO . Odkiaľ presnejšie si? Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Priamo z TO aj z PE. Ako kedy. Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Vitaj, dalsi slovak Pekne auticko, ta farba neviem preco, mi na nu uplne pasuje...ci to robia fotky? :) Pekne si s nou hrajes, to poznam :lool: Inak ako bolo spominane, tiez by som zhodil tie chromove kryty kluciek a dal ich do laku auta. Nad nejakymi origo diskami si nerozmyslal? Je ich par, ktore tam sadnu ako rit na serbel Osvetlenie noh je dobra vec a cuvacia kamera ani nehovorim, clovek si na to velmi rychlo zvykne :) Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Ďakujem Vám za privítanie. Teším sa z Vašich pochvál aj z pripomienok. Farba cappuccino je vďačná na naše cesty, stále vyzerá čisto. + ručná AutoUmyvaren :-) Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Objednávka dokončená :-)))))) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-05-koncovka-vyfuku-1-8tsi-1-9tdi-2-0fsi-id:3395.eshop http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-felicia-pick-up-fun/exterierove-doplnky/prut-anteny-pro-vozy-skoda-bulk-18-cm-dovoz-kratsi-id:8428.eshop http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-rs-05-podpera-leve-nohy-original-tmava-id:3013.eshop http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-05-kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli-3-ks-id:2006.eshop http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-05-odkladaci-schranka-ridic-original-tmava-id:3287.eshop Chalani, tie kľučky mi doteraz vôbec nevadili. Ale začínajú ma normálne hnevať. Lenže dva dni bez auta pri striekani do farby ???? Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Takže sa vyskutuješ v oboch mestách,v ktorých sa objavujem najviac . Nemôžem si pomôcť,ale tvoje auto mi je strašne známe,ale vôbec si nemôžem spomenúť kde som ho už videl . Mohli by sme dať niekedy aj stretko,ak by si mal niekedy cez víkend čas . Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Takže sa vyskutuješ v oboch mestách,v ktorých sa objavujem najviac . Nemôžem si pomôcť,ale tvoje auto mi je strašne známe,ale vôbec si nemôžem spomenúť kde som ho už videl . Mohli by sme dať niekedy aj stretko,ak by si mal čas niekedy cez víkend čas . SS Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Zdravim ta aj ja som z okolia TO, byvam 15km od TO a hned otazka nateba, nevies ci Pretočenie ručičiek na budíkoch pred štartom ide aj na model pred FL? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 ne nejde jenom fl budíky ;) Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Asi tak.... Ak chceš moje poloDot budíky budú voľne od štvrtka :-) Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 chcel by som FL budiky ale s maxikom ale neviem co mi natom nepojde ak by mi ich tam daly a kolko by to stalo http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16809 Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Zajtra sa montujú budíky s MaxiDotom. Interiérové chromove kľučky už mám tiež, len namontovať a ostatne budúci týžden . Mám otázku k tým klučkám. Musí sa zhadzovať aj tapacir dverí alebo iba kľučky ? Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Stačí zhodiť iba kľučky. Ak by si chcel,tak by som Ti ich mohol v sobotu namontovať,ak sa teda stretneme. Kto Ti bude montovať Maxi-Dot? Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Gracho... Ja som uz dostal odpoved od hrntoho.. Co sme sa vcera o tom bavily asi pojdeme cez zimu do ciech ;) Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Stačí zhodiť iba kľučky. Ak by si chcel,tak by som Ti ich mohol v sobotu namontovať,ak sa teda stretneme. Kto Ti bude montovať Maxi-Dot? Stretnutie platí na 100%. Budem moc rad za tie kľučky. :-) MaxiDot už maaaaam Montovali ho v PD samozrejme že môj dodávateľ ND tip-car. Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Konečne bez rybarskeho prútu :-) Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 OPS +výfuk+ kľučky+pedále+naslap+... :-))))))))))) Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 No že prezraď,kde Ti toto všetko robili? :D Len tak ďalej s tými úpravami . Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Pěkný úpravy. Jaké si dával koncovky? Navařovací nebo šroubovací? Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 uprawy na paradu len tak dalej ;) Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 No že prezraď,kde Ti toto všetko robili? :D Len tak ďalej s tými úpravami . Tip-car.sk ako vždy :-) Všetko nové diely a práca na 1 Pěkný úpravy. Jaké si dával koncovky? Navařovací nebo šroubovací? Srobovacie z obautodily Vonkajšie kľučky vo farbe sú už objednané :-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky