n0iDek Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Ahojte vsetci .... Neviem ci sa to tu uz riesilo alebo nie nemal som cas nejak skumat Ak ano kludne mi hodte aj Link.. Ale chcem sa spytat.. Mam octaviu combi 1.9TDI 81 KW AVS.. modelovy rok 2003 a mam len centralne odomykanie .. Chcel by som si dorobit dialkove ovladanie /automaticke stahovanie okien a podobne vymozenosti :)/najradsej by som bol keby to bolo origos a kamarat mi poradil ze staci si len zohnat riadiacu jednotku ku komfortke ... Neporadili by ste mi? ako zistim aku mam komfortku a aky je postup pri takejto prerabke ? Dakujem velmi pekne za Vase rady a postrehy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JeTTiZ Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 nazdaar, teraz citam, ze si tu zacal temu, hoci je uz stara, ale chcel by som zistit, ci si nejak pokrocil...ja mam tiez len central, a rozmyslal som o DO od Keetecu, vyskakovacka kluc s DO, len sa napoji jednotka na komfortku a pojde to...alebo ty si to poriesil inac? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jind Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 to jen tak neudelas aby to bylo original je to hodne kabelu a musis dat jiny budiky okna zrcatka a central jdou pres getway v budikach jinak ti to nebude fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n0iDek Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Chlapci zatial som to neporiesil inak ale rozmyslam o prehrati eeprom v RJ tak aby isla dialka aj central. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 24, 2014 Sdílet Odesláno Květen 24, 2014 Sežen si novou komfortku s klíči, samozřejmě komfortku pro tvůj typ imobilizéru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n0iDek Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Sežen si novou komfortku s klíči, samozřejmě komfortku pro tvůj typ imobilizéru.. Tak komfortku mam 1C0 959 799A myslim ze ta Dialku vie len nie je nahrata v eeprom .. premna by bolo asi toto najlepsie aby som nemusel nic menit. a potom ked uz zohnat komfortku stym istym cislom akurat ze bude vedet DO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spdm0 Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Zdravím, pokročil jste někdo nějak? Rád bych si do O1 '98 s centrálem dodělal DO. Nemusí to být origo, hlavně aby to fungovalo. Nejradši bych kvůli ceně použil nějaké díly z bouraných oktávek, ale nejsem autoelektrikář a v tomhle ještě úplně neumím chodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 koupíš jakoukoliv uni dálku dle síly tvé peněženky a tu si dopřipojíš ke stávajícímu centrálu já dával nedávno do jednoho staršího golfa toto http://www.alarmax.cz/dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-alarmax-04 práce na cca 2 hodinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spdm0 Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Může někdo poradit naco a jak se to dálkové ovládání připojí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 napojíš ho k ŘJ stahování oken ve dveřích řidiče měřením za pomoci žárovkové zkoušečky si najdeš kablíky na který to odevře a zavře a na ty napojíš výstupy z tý uni dálky,blinkry napojíš k páčce přepínačů blinkrů http://www.skoda-club.net/forum-tema/montaz-dalkoveho-centralu-12143 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 PAVEL71: A ked auto nema elektricke okna tak potom ten central napojis kde???? Ziadne zlozite zapojenie.!!! Treba len napojit droty z uni d.o. na central a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 20, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2014 PROCHY 603 u okty sem to neřešil většinou ty okna v elektrice měli ale u ostatních aut řešim následovně většinou si na podběhu u řidiče najdu svazek drátů co de z dveří řidiče a tam si najdu dráty na který to zamkne a odemkne počítám u okty bez elektrických oken to nebude jiný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 20, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2014 pavel71: Octavie sa vyrabali aj bez elektrickych okien. Ja to vzdy napojim priamo na central ci to auto ma alebo nema elektricke okna. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spdm0 Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 okay :) a ty dráty jsou v nějakých konektorech nebo je prostě rozštípnete vejpůl a potom zkoušíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 já na to mám 21W žárovku na delších drátech jeden drát s krokosvorkou napojím na kostru a druhý drát na něm mám napojen ostře nabroušený delší hřebík a jím postupně opatrně napichuju kabel po kabelu až mi to na jeden zamkne a na další odemkne a na nich pak oholím bužírku a přiletuju kable z uni dálky a zaizoluju musíš mít při tom zacvaklý zámky dveří jinak se nedohledáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.