Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

Hele, ten způsob s mýdlem je taky zajímavý, vyzkouším to taky někdy. Mýdlo s jelenem používám na praní mikrovláknových ručníků a utěrek. Kdysi jsem na čalounění a sedačky v autě používal Vanish a letos jsem koupil Valet pro a jsem taky velmi spokojený jak s účinností i vůní. Co je fakt, že bez vysavače nedocílíš takového výsledku.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak je tady jedna novinka :-) Podvozek TA technix je pryč a nový jeho nástupce je originál z RS :-) Konečně necítím každou díru a aji se moc pěkně svezu :-) Jinak jsou tam i rovnou nový silentbloky z TT a vzadu nový dorazy. A na závěr bych chtěl moc poděkovat Zdenkovi - Passta, který mi poradil a vše zrealizoval a postaral se aby to bylo ok mám velkou radost Díky ti... 8d29e74b2f45ce46ee6d8d7275790245.jpg8878960b08cc97807e4ee891eda3a08e.jpg8aad1ffad33de45b9efee3c5ce947b46.jpgd815985ac4e4808f78b1b571f6f95562.jpg

Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Jsem byl na rybách s tím včera a ani to neskace a ani se nehoupe proste výborně sladěné , normálně jsem dostal pocit že přes noc někdo opravil cesty na jižní Moravě :D Každopádně jsem zkusil i lehce sportovní styl jízdy a nemůžu si to vynachválit :-) Co se týče výšky auta tak lehce dole už jsem byl a takto jak je to ted se mi to líbí víc teda :-)

Upraveno uživatelem Fanny47
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak za posledních pár dní mám pár novinek :-) Mám novou váhu vzduchu pac ta stará už byla úplně k.o. a konečně to zase pěkně jede :-) Dal jsem druhou zdechaci klapku tak to už zdecha bez nějakeho trepani :) Fakt teď z toho auta mám radost Bohužel zimní paket je takový jaký je a už se těsim zase na jaro až nazuju 17ky kola 6c284efd271ec573449ff81933331ba1.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...