Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Dik dik , ve stredu bude montaz druheho turba , jsem sahl do toho puvodniho a vule primo giganticka se to hybe na kazdou stranu snad 3mm tak pak se KONECNE svezu tak jak se ma ,, Aby toho nebylo malo tak jsem musel poridit novou mazaci trubku turba ze Skodovky , pac tu starou jsem pri povolovani te prevlecne matice pokroutil :-( a pritom to plavalo ve WDcku :-/ tak sem zvedavej jaky to pak bude :)

Odkaz ke komentáři

Tady mala ochutnavka stareho turba , jinak jsem na fotce uz totalne unavenej po tom nekonecnem boji :D

post-28362-0-49888300-1443131002_thumb.jpgpost-28362-0-62507000-1443131011_thumb.jpgpost-28362-0-28762200-1443131019_thumb.jpg

Turbo je tam ted z 81kw ASV je od kamose a najeto 80tis Garett ,, Regulace chodi nadherne az uplne dolu a vuli to nema temer zadnou :) Dneska jsem to protahl na 190 a jeste by to slo :) Tak konecne se nemusim bat predjet kamion :)

Odkaz ke komentáři

No abych to uvedl na pravou miru tak po montazi turba mi okta nejela a byla jak v nouzaku , druhy den dojel Passta udelal mi diagnostiku a zjistilo se ze se zapomnelo na konektor co se zapojuje do intercooleru tak potom to jelo jak drak :D ,, no jo no mala chybka :D

Jinak chystam jedno opravdu velke prekvapeni a nereknu jaky :P Dojde asi v pondeli a nahodim fotky tak pak muzete mi rict klady a zapory :) Sam jsem na to hrozne natesenej :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...