x Michi x Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) Dodo Juice Supernatural 'Yeti' Wash Mitt bílá mycí dlouhosrstá rukavice z ovce. Dlouhé chlupy se všude dostanou, není proto nutné používat detailingový štětec. Rukavice nasákne veliké množství vody. Doporučujeme používat vbe spojení s velkým kýblem, ideálně s dvoukýblovou metodou. Yeti má extra dlouhé chlupy. Kvalitou vnitřní kůže a rukojeti je napatrně horší než Wookie. Přírodní rukavice z ovčích kůží umožňují nejšetrnější a i nejúčinější způsob mytí. Nečistoty se obalí jednotlivými vlákny rukavice a neposouvají se po laku. Ovčí chlupy nemají sklon k tvrdnutí, můžete tak mycí rukavici používat delší dobu a nemusíte mít strach, že poškodíte lak mikroškrábanci a hologramy. Rukavice jsou schopné natáhnout hodně vody, je dobré je namočit předem. Jelikož se jedná o přírodní materiál, je zapotřebí dodržet postupy, jak s rukavicemi zacházet. Přírodní rukavice se nesmí prát v pračce a po umytí se propláchne vodou a nechají se samovolně proschnout v pokojové teplotě, pověšené za očko nebo například nastrčené na tyči apod. Postupem času může docházet k ovolňování chlupů, je to normální stav. Upraveno Září 24, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Je normalni ze i po tydnu je vevnitr porad mokra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 A jak jí susíš? Já jí vždycky pověsím a druhý den je suchá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Mam stejnou zkušenost jako chjetjov Sice nemam primo tuto rukovici ale mivam v te rukavici tu kuzi dlouho mokro-vlhkou. Susim ji ze ji povesim a nekdy ji prehodim naruby aby vnitrek uschnul rychleji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Tyhle rukavice schnou déle, bohužel. Ideální je pověsit ji někam nad topení, kde je tepleji. Samozřejmě to tam ale nesmí žhnout :) Když se nechává dlouho mokrá, tak pak může zahnívat, což pak vede k rozpadu rukavice. To obecně platí o všech přírodních rukavicích z ovce, nejen Yeti tím trpí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Ja yetiho susim zaveseneho na susiaku pri izbovej teplote cca 3-4 dni kym je suchy aj vo vnutri :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Tak ho mam na susaku v pokojove teplote. Uz tam visi 6 dni a furt neni uplne suchy :) zkusim dat nad topeni no. Dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Hlavne ho nedavaj priamo na radiator 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Moje milovaná manželka se rozhodla vyzkoušet všechno možné co se obecně v péči o detail. vybavení nemá dělat. A hlásím, že Yetti mi přežil jak pračku, tak následné sušení na rozpáleném topení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 To bolo ako prve co som svojej drahej povedal nech pranie a susenie takych veci necha vyhradne na mna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Kluci a když už to tu bylo zmíněno - jaký používáte přípravek na praní kvalitních mikrovláken? Ideálně přesně značku, typ, ať můžu jít do krámu a hned to vzít. Zatím peru vše pěkně ručně, ale těch hadrů je přece jen poměrně dost. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Já mám to od chemiků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Mi Yeti vydržel jednu sezonu - pak se kůže začala trhat, rozpadat a chlupy postupně opadaly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Pral si ho v pracke alebo v avivazi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Ne, používám 2 kyblobvou metodu, vždy jsem ho vymáchal v čisté vodě a nechal uschnout přirozeně... Za mně jednoznačné zklamání a - za výdrž/cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak to vidim na reklamaciu. Ja s yetim nemam najmensi problem. Akurat obcas pusti nejaky ten chlp ale nic viac ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 neměl jsem přímo yetiho ale měl jsem přírodní mycí rukavici a stalo se mi to že jsem se o ní nestaral tak jak by si zasloužila hlavně to sušení měl jsem ji vevnitř taky pořád vlhkou a rozpadla se mi já už jsem věrnej Incridimittu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.