Přejít na obsah

Dodo Juice Supernatural


Doporučené příspěvky

Používal jsem od Dodo pěnový aplikátor (takový ten červený), ale rozkousal mi ho pes, tak naposledy prstama. :)

Tím aplikátorem se mi to zdálo takový intenzivnější ta aplikace, jednodušeji to šlo vetřít. Ale zase prstama si s tím víc pohraješ.

Bohužel moje klouby si úplně s nějakou několika hodinovou námahou podobnýho směru moc nerozumí, takže zase půjdu do aplikátoru. :)

Odkaz ke komentáři

Jj přesně to! Ale nedělej to jako já. Já to udělal jako s apaplikatorem od AG, který má být navlhčený když ho skladuješ. A když jsem to teď vyndal tak je celej plesnivej a rozpadl se :D

 

Lol, já jsem si říkal, proč mi ty aplikátory od AG vždy ztvrdnou jak beton :D :D Ale už jsem to teda navlhčil a dal do pytlíku od utěrek microfiber madness, vše zachráněno :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Mám dotaz, jakým způsobem ho aplikujete? Respektive jak dlouho ho mám nechat na autě zatuhnout, než ho rozleštím? Mám takový pocit, že jsem to minule udělal buďto špatně, nebo mi ho sundala wapka ve Vestci, ikdyž jsem to oplachoval jen vodou, protože je na autě cca 3 týdny, jsou na něm dvě vrsty a beading už téměř nulovej :( Včera jsem vzal jen samotný blatník znovu a oproti zbytku kastle je ten beading nebe a dudy :lol:

Odkaz ke komentáři

Aplikují finger mittem a nebo rukou vmasiruju. Jedu auto dokola a pak rozleštím. Počkám 10 hodin cca a druhá vrstva. A pak ještě jednu po 10 hodinách. A používám na to šampon Aquabathe a jednou měsíčně to nakrmim Carnauba Glazem. Minulý rok mi to vydrželo od května do podzimu. ;) jo a lime prime příprava :)

 

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

Tak je evidentně chyba ve vodě v tý wapce, nejspíš jim to do toho pouští i ten jejich šampon, protože přesně jak jsi to napsal, tak jsem to dělal :wallbash: Jen jsem teda dal 2 vrstvy, holt to celý umyju a navoskuju nový 2 vrstvy ještě jednou a na veřejný wapky to jezdit mýt nebudu :wacko: Carnauba Glaze si musím ještě koupit, ale když vidím na DS že to mají jen na objednávku, tak mě jímá hrůza, na mojí první objednávku jsem čekal přes měsíc :facka:

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...