cubecnik Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) Supernatural hybrid paste sealant je hybridní vosk spojující to nejlepší z přírodních a syntetických ingrediencí. Vyroben pro maximální výdrž a jako odpověď proti AG HD wax a Collinite 476 a FK-1000. U původního a originálního Supernatural vosku bylo cílem vyrobit maximálně přírodní produkt s co nejčistšími ingrediencemi. Hybrid se zaměřuje na maximální výdrž a odolnost, která je 4-6 měsíců. Složení vosku je podobné jako u PRO verzí (obsahují Red Mist polymery). Hybrid je jako přeplňovaný Hemi motor oproti vysokootáčkovému atmosférickému závodnímu Porsche motoru vytočeného do 10tis ot/min (Supernatural original). Je pouze na vás, jakou "motorizaci" si zvolíte. Hybrid je ideální pro svou výdrž např pro zimní využití nebo pro voskování kol. Upraveno Září 23, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 takze doporucujes na zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Jestli chceš jet v Supernaturalu i přes zimu, tak jiná volba neni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 tak nejdriv to musim nechat poradne rozlestit a pak uz to udrzovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Začít můžeš kdykoli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) Taky jsem ho objednal tak doufám že budu spokojenej jako s purple haze PRO, ale přes tu zimu to je s údržbou horší ;) Upraveno Září 23, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Já pojedu zimu v normálním, ať zjistím co je vněm za sílu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Tak se mi zdá, že už to zas není tak jak když jsem to navoskoval, posuďte sami (2 vrstvy před 16ti dny). A teď jsem to neumýval vůbec, takže šámpón můžem vyloučit. Podle mě to bude ten novej SRP (2012), imho to neni dobrej podklad pro supernatural a sežere ho to ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 (upraveno) ja by som pod supernatural volil ako predpripravu lime prime alebo micro prime a na to pak hybrida v 2 vrstvach a 3 vrstvu cisty supernatural Upraveno Září 26, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 (upraveno) Lime prime a supernatural funguje dobře... SRP bude dobrý pro HD wax... Tak co jsem se koukal tak na SRP používají kolohnáta a nebo Hard Candy od Doda... "Samotná pasta umí lak ochránit na pár týdnů, voskem se prodlouží ochrana. U hodně zašlých laků nutnost pečlivého nanesení aby nevznikly fleky. Nesnášenlivost s jinými vosky než Autoglym HD Wax(tvoří se fleky jakoby nedoleštěné nebo špatně rozleštěné pasty) Nelze aplikovat na strojně rozleštěné laky, jelikož resiny obsažené v pastě nemají kam "zapadnout" a dochází k samovolné tvorbě fleků jako když od nerozleštěné pasty." Zdroj mathyas. Upraveno Září 26, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Tak jsem ho dneska nahodil, první vrstvu jsem dodělal před chvílí, druhou dám navečer a třetí zítra ráno.... Jediný co můžu posoudit je že oproti purple haze pro je mnohem větší práce ho rozleštit, doufám že je to daň za větší odolnost a delší životnost... Není to moc objektivní může to být i teplotou, PHP jsem dával najaře když bylo kolem 20°C a dneska bylo tak 13°C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Já ti nevím, je to muj prvni vosk, ale nezdálo se mi, že by šel nějak špatně rozleštit. Možná si ho nechal moc zaschnout, anebo ta teplota taky hrala roli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RÁFEK Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Připraveno na zimu, tak uvidíme jak si povede :). Aplikace v jedné vrstvě. Rozleštění Summitem 800 Bezproblémové, podobně jako u ostatních DODO vosků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Pěoné.. Já jdu nakonec taky don hybrida, ale do tří vrstev... chce to hodně oplachovat sůl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Abys nešel do Hybrida :lool: Hlavně mi tam něco nech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 :D no já ještě přemýšlím, že udělám polovinu hybrid a polovinu normální sn. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 (upraveno) Tak jak jsem řekl, tak taky jsem udělal. Mám polovinu auta Hybridem a polovinu normálním SN. K sobě do TOPICU budu dávat fotky a poznatky. Upraveno Listopad 26, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Chlapaci mozem pouzit na kola Hybrida alebo radsej nieco ine ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Já na kola používám Autobahn. Sice dražší, ale ten výsledek je TOP! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 No mam doma len hybrid a cisty SN tak preto sa pytam. Voskujes aj vnutro diskov? Ci len vonkajsiu cast ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Komplet kolo. Nejdřív ho pěkně umeju, pak Metall polysh od Megse a pak pár vrstev... Můžeš to otestovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Umyte ich mam, ferrous dueler som pouzil tiez. Ted clay,lime prime a pak hybrid. Ted sa mi nechce objednavat ten autobahn. A cisty SN je asi skoda na kola davat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Já bych ty kola ani neclayoval, ale to je na tobě. :) Dej tam Hybrid a dokumentuj jak se to chová. Spousta lidí to ocení včetně mě. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Oukej ;) no praveze clay je potreba nakolko FD nerozpustil ten sajrajt uplne a zostali na nich tie bodky ( neviem ako to nazvat ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Použil jsi štětec nebo kartáček na kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Pouzil som stetec ale len obycajny co som mal v dielni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Určitě je lepší kola ještě vzít nějakým třeba starším clayem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Clay som pouzil novy a nechal som na tom skoro ruky a to su kola po 1 sezone :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 A odstraňovač asfaltu jsi použil? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Jj Ferrous dueler, pisal som to vyssie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.