Přejít na obsah

ValetPro Achilles

Doporučené příspěvky

Čistič laku a příprava před voskováním s obsahem abrazivních polymerů. Na rozdíl od většiny čističů, které mikroškrábance spíše zakrývají, tento výrobek jemné škrábance odstraní a hlubší vyplní. Zanechává vysoký lesk. Aplikovat se může nejen ručně, ale i pomocí leštičky nastavené na nízké otáčky.

odstraňuje lehkou oxidaci laku

polymerová plnidla pomáhají odstranit hlubší nerovnosti (rýhy) v laku

zanechává vysoký lesk

obsahuje lehká abraziva pro odstranění jemných škrábanců a rýh.

U tohoto přípravku doporučuji leštit a finishovat díl po dílu. Špatně se po dlouhém zaschnutí odstraňuje.

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

cubencik - kde jsi vzal, že se SRP nesmí dělat strojně?

Je to tady OT, ale zkus a uvidíš. :palec: Dělá to mapy a to z důvodu, že při strojní aplikaci to uděláš víc do hladka a resigny se nemají kam schovat tak udělají mapy. A o aplikaci na strojně leštěné auto nemluvím už vůbec. Ideální je SRP a ta jejich houbička na to. Funguje to krásně.

Odkaz ke komentáři

Je to tady OT, ale zkus a uvidíš. :palec: Dělá to mapy a to z důvodu, že při strojní aplikaci to uděláš víc do hladka a resigny se nemají kam schovat tak udělají mapy. A o aplikaci na strojně leštěné auto nemluvím už vůbec. Ideální je SRP a ta jejich houbička na to. Funguje to krásně.

Tak asi jde o to jakou leštičku a jakej kotouč a jaká otáčky používáš ;) Já už to zkoušel několikrát, proto mě překvapilo, co jsi napsal :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

U Super Reisin Polishe není vysloveně zakázáno dělat ho strojně ale nemá to vůbec smysl, není abrazivní a myslím si že by tak spíš mohly vzniknout nějaké hologramy. Je vymyšlen na ruční aplikaci. Rozdíl mezi Limem a Achilem po změně názvů u Valet Pro paint cleanserem je u mě takový: produkty pracují více méně podobně a doma mám oba Limem beru auto když budu dávat přírodní vosk a paint cleanserem (achilem) když budu dávat syntetický vosk třeba kolohnát nebo finishkare. Jinak obecně je lepší tyhle čističe laků až na srp aplikovat orbitální / excentrickou leštičkou na co nejmenší rychlost :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...