Jump to content

ZVUKOVÉ UPOZORNĚNÍ NA ROZSVÍCENÁ SVĚTLA

Guest Petereček

Recommended Posts

Guest Petereček

zdravím,

v Octavii II je zvukové upozornění na rozsvícená světla takovým krásným přerušovaným tónem (PIM PIM) ... potřeboval bych sehnat ten bzučák který ten tón vydává, chci si to hodit do Felicie, nevíte kde to sehnat? Automatické rozsvěcování ani nechci, jen to upozornění :)

• 14 years later...

Ahoj pípá mi kontrolka abs u škoda o.2, byl jsem v servisu je to jen nejaká el.porucha a čekám na opravu. Zatim s tim jezdim ale to pípání je celou dobu jízdy. Je na to nejaká pojistka abych to vypnul nez se to opraví? Už mě z toho bolí hlava

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Záleží jakou cestou se vydáš udělám si to sám - jsem technicky zdatný a ochotný koupit si flashovací HW, beru na sebe riziko že si můžu umrtvit auto udělá mi to firma - nechci to řešit, za úplatu mi to někdo udělá
    • Ok díky,možná ten klima kompresor.Ale to zatím počká musím teďka pořešit reklamaci na ty rozvody. Tak jsem koukal na řetěz jaký nejnovější typ a nejsem z toho moc moudrý.Našel jsem,že by to mohl tento. I když jsem mu říkal,že chci nový typ řetězu K .Tak vidím,že sice je z jedné strany do obloučku,ale na druhé straně je rovný.A ten co jsem našel má výřez do U.
    • Tak to třeba bude od klima kompresoru nebo napínací kladky. Zkus ten řemen shodit a uvidíš jestli to bude dělat stejný zvuky. Pak bych šel po dalších věcech. Podle toho popisu bych se jako další zaměřil na vypínací ložisko spojky.
  • Create New...