Guest kecafon Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Zdravím potřeboval bych poradit chci si koupit octavii I ale max do 40 000 vím že za ty prachy nemám očekávat hodně muziky ale dá se koupit slušné auto tak do rv.99 a popřípadě jaký motor je dobrá volba i ta 1.6 55kw nebo je to opravdu slabé na takové auto.A na co si dát pozor při koupě díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 nvm za kolko idu O1 v CZ ale ja mam O1 1.6 55kw, nahodil som sportovy podvozok, vacsie kolieska(pekne elektrony); prerabonie na novsi facelift a myslim ze auto je fakt hezke.... :) ale dobuducna silnejsi agregat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kecafon Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Jo díky takže se to vyplatí asi a půjdu do toho:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Zkus mrknout do sekce Motor na tu 1,6 55kW. Ale podle mě je to spolehlivý nenáročný motor. Na OI trochu slabý, ale do začátku proč ne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 ahoj, ja mam tento motor a ono hovorit,ze je nejaky slaby nie je az tak pravda. Ano, ked mas nalozene auto a plnu posadku, je to citit uz v tom aute . Ja jazdim vacsinou v dvojici s priatelkou a v kufri veci a da sa s tym v pohode aj predbiehat, ked poznas vykonovu krivku motora. Ako na zaciatok je to ideal auto , ktore sa nema velmi kde kazit. Je to aj moje prve auto. Treba hlavne pozriet u tohto auta -vyfukove zvody - pri velkom najazde km niekedy prasknu a to sposobi problemy vo vykone, velka vola v lozisku rozdelovaca = nepravidelny chod motora, zla kultivovanost v celom spektre otacok. Potom klasika zapalovacie VN trafo , skrtiaca klapka. Ale to sa prejavi az po velkom pocte najazdenych km ,ratal by som tak cca. 220 tisic km. Moja octa ma skutocne 100 tisic km ,takze ja nemam vobec problem s tym autom. A zalezi od kusu,ale je normalne pri tomto motore,ze si spapa aj nejaky olej..- do 1 litra na 10 tisic km je to v pohode a nemusis nic riesit. Mne to papa tak maximalne 0,5 litra na 10 tisic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 já bych asi 55kw nehonil za ty peníze se dá sehnat už i ta silnější verze a ta jízda je už kapku jiná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Jasný, já jsem rozmlsanej z TDI, takže na mě je to slabý :))) Je to jako HTP ve Fabii, dostačující základ, ale na závodění to není ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 za 40 by si možná sehnal i nějaké TDi, ale pak bys do něho musel tak 20 nasypat, 1,6 55kw jsem měl ve felicii a jelo to dobře, s tím že je octáva těžší, tak to nebude tak živé, ale když pojedeš sám, tak ti to určitě bude stačit, brzdit provoz nebudeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 ako hovoria chalani, pre 1-2 ludi je to idelane..pri plnej zatazi je uz to poznat aj na spotrebe a aj ne vykone... :) na mojej octavii som menil spomenyne vyfukove zvody, snimac otacok(Halov snimac) a vyfuk menim pravidelne kvoli vyske podvozku :) na zaciatok ti to uplne staci..je to krajsie ako felicia prip. f0bia :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.