stenly Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 vyzera to naozaj luxusne.... musim pohladat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Dneska dorazily ledky do parkovacek, tak jsem je tam hned hodil :) Rozdil je to fakt obrovsky, sviti krasne bile a ne tak nazloutle jako ty stare. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Zivosek.. Ktore si si kupil??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Je to tahle: http://eshop.comfortlight.cz/patice-t10-w5w/672-led-autozarovka-w5w-can-bus-9w-12v-cw-zrcadlovy-reflektor-8594172321312.html A tady dve fotky z vikendove projizdky na Moravu :) Potkal jsem tam 3 eReSy ale zadnou co bych znal odsud, zajimave :) Dve modre, predfl z toho jeden kombik s cernyma paprskovyma kolama s cervenou linkou a zpatky na dalnici na Ostravu cernou predfl, zadni ledkove svetla, novy znak rs a predni ledkove sviceni v mlhovkach, jo a T na spz. Chvili jsme se tak nahaneli a pronasledovali, ale pak zacal zrychlovat a pri 150 jsem zpomalil protoze mam rad svuj ridicak :D. Neznate nekdo :)? Okoli Blanska.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Srpen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Taak po nejake dobe trosku oziveni. Minuly vikend jsem si splnil obrovsky sen a svezl se s ereskou na Nordschleife :). A byl to vazne neskutecny zazitek. Atmosfera primo na miste, auta ktere tam jezdily, trat sama o sobe je vazne silene tezka a ikdyz jsem predtim asi 50x videl onboard video, tak jsem stejne vubec nevedel jak jet :D. Jeste do toho vseho jsme chytli dest, takze jet ring poprve a zrovna v desti bylo fakt zajimave, ale o to vetsi zazitek. Doporucuju vsem, je to sice docela daleko, ale vazne to stoji za to!! Par fotek: 4 kola koupeny a jedem! 2 kola ja, 2 kola pritelka :) Fotky od fotografu kolem trati, az mi prijdou objednane ve velkem rozliseni, chci si je nechat vytisknout. Neco z auta Nemuze chybet :) A pritelka na miste kde jsme pak koukali na ostatni jezdce, ale byla zima a prselo, tak jsme dlouho nevydrzeli.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Na kolik to vyšlo? Jestli se mohu zeptat. Jinak fotky jsou parádní! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Parádní fotky a určitě i zážitek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Na kolik to vyšlo? Jestli se mohu zeptat. Jinak fotky jsou parádní! Zhruba 27€ za kolo. Dá se koupit permice na více kol, na měsíc, či rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Tak to nezní vůbec špatně, asi si udělám výlet :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Srpen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Presne tak, my jsme meli za 100 euro na 4 kola. A najel jsem necelych 2500km, jsem teda z Opavy, takze je tam nejakych 800 km navic oproti treba Praze.. Jo a vlastne jsme jeli pres Stuttgart, stavovali jsme se do muzea Porsche a Mercedes, takze to jsou taky nejake km navic. A tady jeste dve super fotky co jsem nasel: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Za tu cenu to je krásný výlet!! A ta první fotka!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 22, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2015 Nádhera... Zážitok musel byť šialené neskutočný ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 koukam, ze i pritelkyne si to naramne uzivala :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rothemold Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Ty muzea Porsche a Mercedes ti závidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.