Zivosek Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Tak dneska prisel balicek - tentokrat uz se spravnymi svetly. Hned jsem se vrhnul na vymenu a slo to opravdu bez problemu, timto dekuju princesovi za podrobny navod :) Par fotek behem vymeny: Je to fakt rozdil, vypadaji lepe, sviti lepe a celkove mi na to auto proste vic pasujou, takze spokojenost nejvetsi :) Jeste par detailu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Neíš, jak je uchycený ten malý díl mezi spodní hranou světla a nárazníkem? Já to mám nějaký hnustý a vršek toho obdélníku mi nelícuje se světlem tak pěkně jako tobě. Ten rožek je jakoby vyklopenej směrem ven. Když na to zatlačím, tak to pruží, ale jinak nic, víc to zamáčknout nejde. :) Jinak moc pěkná změna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 jedničková octa to měla tak ,že na straně kufru pod lištou jeden šroubek a pak vysunout směrem ke středu auta. Vypadá to podobně tak to asi bude taky tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Tady to tak není...Jestli si dobře pamatuju, ta lišta je tam tuším nacvaklá, už si to moc nepamatuju, ale je lepší vyndat světlo...Je to hned, 4 šrouby.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 je tam i jeden/dva torx(y) musi svetlo ven kazdopadne, ono i ty srouby svetla v tech okach maji nejakou vuli tak mozna ti bude stacit jen povolit svetlo nastavit ho a dotahnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Tak po dlouhe dobe jeden smutny a nasrany update!! Proste kurvy, nemam k tomu slov!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 ty kokso!Zmrdi :( kup uz fl zrkadla ;) mas pojisteno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Pojisteno bouzel nemam, parkuju doma v garazi, ale ted jsem byl na nasteve u pritelkyne a stal jsem pred panelakem na parkovisti :/. Asi koupim ale zase predfl, ty fl se mi nejak nelibi, jsou takove moc velke mi prijde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 (upraveno) To jako někdo ti závidí oktávku nebo co? Hrozny... Upraveno Listopad 30, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Rekl bych spis ze to je ukradene na dily..nic jineho poskozeno neni, jen proste ulomene zrcatko a ustiply kabel a sterace taky vzali. Divam se kde koupit nove, tohle by melo pasovat ze? Nebo kdyby ste nekdo vedeli kde koupit treba lip tak prosim dejte vedet, diky :) http://www.amd-autodily.cz/karoserie-narazniky-skla/zrcatko-l-vnejsi-el-ovladane.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 (upraveno) No jo oni ti ještě vzali listy stěračů :D to je moc Když urazil někdo levé zrcátko, tak sem kupoval zde: http://www.skoda-dily-skladem.cz/zpetne-zrcatko-elektricke-octavia-ii-leve.html Bylo ve 100% stavu, ale musíš se zeptat jestli mají tvojí barvu. Upraveno Listopad 30, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 ty vogo smutne :( ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Nevyšlo by levněji zrcatko v replice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Nejakou cinu nebo taiwan nechci, radsi si priplatim za origo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 To je fakt hnus..lituju Tě. Já ty lidi nechápu. Jinak jsem taky zastáncem předFL zrcátek..taky se mi fl zdají velké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 ale zase vice uvidis, vice bezpecnosti pro posadku, ale kdyz chces spise dat na "dizajn" nez na bezpecnost ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Ja nevim co na fl zrcatkach mate :) vypadaji jako kdyby vypadly z katalogu pro kamiony....pred fl jsou lepe tvarovana a mensi a nevim no mam 190 sedacku dole a vidim v zrcatkach krasne a vsude kam potrebuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 všetko je podľa mňa o nastavení.. mám predFL a nikdy som nemal problém v tom žeby som niečo nevidel :) a tiež sa mi FL moc nepáčia.. áno sú veľké, v záujme bezpečnosti, ale ten dizajn.. nesedí mi to :) každý máme svoje predstavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 No keby si mal FL spataky osadene nejaku dobu a sadnes do predFL octy, tak hned povies, ze ako moze mat niekto take male spataky, ved hovno vidim :D Bezne toto zazivam, ked sadnem do Pola ...je to tisic a jedno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Miso zazil som nieco podobne z favorita som presadol do jednotkovej octy, kde bolo v pravo to najmenšie zrkadlo aké kedy dejiny automobilizmu zažili a prezil som 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 mě teda moc nevadí přesednout na před FL oktávii ;) teda kromě toho že tam chrochtá tdičko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Prave, ta velikost mi prijde na octavku fakt moc. A nemam problem s tim, ze bych v nich snad videl malo. To ted jak jsem jel uplne bez zrcatek domu, to bylo horsi :D jak slepy.. No ale mam uz domluvene zrcatka vcetne nastriku a montaze asi za 4000,-, tak snad to pujde rychle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Tak po nejake dobe trochu oziveni, novinek sice moc neni, ale fotku na zimnich kolech jsem jeste nedaval, tak aspon ted :). Jedna mraziva: A kdyz ted bylo hezky, tak jsem ji umyl po docela dlouhe dobe, kdy to fakt nemelo cenu :D Jinak jsem menil PZ lozisko, zaclo hucet, no a jinak zatim vse vporadku (zaklepat ze..). Parkuju uz jen tam kde jsem si jisty tim, ze se ji nic nestane a policajti poslali dopis, ze pozastavuji patrani, protoze nic nevypatrali :D ale tak co se dalo cekat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Vcera jsem umyval kola na leto, slo to celkem dobre :). A samozrejme krytky :D Ted jeste nejaky vosk na ne chci dat, doporucil by mi nekdo nejaky? Specialne na kola neco, vloni jsem tam dal klasicky co je na karoserii a ten moc dlouho nevydrzel.. Dival jsem se treba tady na ten: http://www.detailingshop.cz/disky-a-pneumatiky/1213-chemical-guys-wheel-guard-rim-wheel-sealant-235ml-vosk-na-kola.html Ale rikam, nemam s tim zatim zkusenosti, tak kdyby jste meli tip na nejaky jiny, byl bych rad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Doma ve vane? To by mi asi neproslo :-) Čím ? Carlanem? Jsou jak nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Ja na zimni daval tento nano seal od Wolf's Chemicals... Super pomer cena/vykon, spotreba minimalni - urcite alespon na 3 sady. http://www.detailingshop.cz/ochrana-disku/974-wolfs-chemicals-wr-1nt-nano-rim-sealant-rim-shield-150ml.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Ona to byla takova narazova akce, neplanoval jsem si to nejak, takze jsem doma ani nic poradneho nemel. Vzal jsem to nejdriv timhle: dostal jsem to nekdy predloni na vanoce a jeste jsem to nepouzil A celkem to fungovalo. Nechal jsem to pusobit a pak uz jen horka voda sampon a houba. Ale je mozne ze to nebylo tak zazrane jak to vypada, loni jsem to nekdy v sezone bral ironxem, takze to taky mohlo pomoct. S vysledkem jsem spokojeny, fakt vypadaji jak nove. Jo a ta vana je takova "pracovni" prave pro tyhle ucely, venku se mi to delat nechtelo, protoze byla docela zima :D. Jinak diky za tip, jeste zkusim neco procist a pak se rozhodnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.