lojzahlina Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 pěkný, to si kupoval jen hlavici řadičky, nebo celou i s manžetou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Diky :) kupoval jsem celou, ale OIII ma o hodne mensi manzetu, ktera na ten ramecek nejde dat, takze jsem ji predelal na starou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 jojo taky sem předělával, během 20 minut hotovo, dělal sem to poprvé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Tak mame prezutoo, ted jsem to dodelal a byl projet, pecka jak cyp :D Fotky jen takove mobilove na benzince, ale az bude cas, tak nekde nafotim poradne :) Bila bila bila biiila, komu by se neliibiila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 . chválím chlape moc pěkné. Ukaž se když tak 6.4.2014 ve 14:00 u kiky v Ostravě vedle shopping parku:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Tak tohle je fakt paráda, bílý kola k téhle modré sednou jak prdel na hrnec! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Tak toe uplna parada kamo ;) big up 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Diky moc chlapi :) Jestli mi to vyjde tak se ukazu, je tam nejaky sraz jo? Tady jedna mobilova a jedna z fotaku ze soboty: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Jestli mi to vyjde tak se ukazu, je tam nejaky sraz jo? Scházíme se pravidelně kluci tady z Ostravy a okolí každou první neděli v měsíci v 14:00 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Libovka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Diky hosi :) Tady dnesni foceni a mala novinka vepredu i vzadu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Krasna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 fakt super!Nadhera!Moc ty bile kola slusi! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Moc pěknou RS-ku máš a je vidět že se o ni dobře staráš !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Diky moc vsem, takove reakce vzdy potesi :) Nejake novinky: - Logo na volantu - Na dalkovem ovladani, tim padem mam vsude nove loga huraa :D - Takova drobnost - A kratka antena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 To logo ve volantu a na dalce jsou ty 3d samolepky? Pripadne odkud si bral. Vypada to koc peknem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 To logo ve volantu a na dalce jsou ty 3d samolepky? Pripadne odkud si bral. Vypada to koc peknem... Ve volantu je to ze znaku od kol, proste jsem odriznul ten plisek s tim logem od toho plastu. Do tohodle volantu to sedi uplne presne. Na dalkaci je to normalne z obautodilu, ale musel jsem to taky upravit. To nove logo je mensi a navic pod tim starym je to takove vypoukle, tak jsem to zbrousil do roviny a jeste striknul cernou matnou ten sroubek co drzi ty pulky ovladace dokupy at to tak nerazi. Neni to dokonale, ale dokud nebude volant a dalkac z OIII tak mi to staci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 No vidíš, že to šlo. Máš to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 No vidíš, že to šlo. Máš to super Jojoo, diky za radu :) . I tu mouchu se mi podarilo vyndat dratkem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 To logo z pokliček pasuje do předFL volantu po úpravě parádně. Bohužel do FL se mi to moc nezadařilo, když jsem se o to pokoušel. Jak je ten znak vypouklý a není tam žádná hrana, tak to prostě trčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Jj, v předfl ten znak na volantu vypadá super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Dalsi drobnost do interieru, ale velice prakticka :) Konecne se tam ten muj drobek vejde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Jsem asi fakt jediný, kdo si tento "úložný prostor" předělal na popelník - protože na mobil mám kapsu, nebo držák a popelník mi aspoň slouží jako odpadkový koš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Denisi, tak to já to mám stejně, odpadkový koš mám vyřešený takto: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/odpadkovy-kos-skoda-do-vyplne-dveri-original-tmavy-id:9308.eshop A před zivoskem už neotevřu auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 To neni pravda, na srazu jsem ti do auta nekoukal...videl jsem to na fotce ve tvem vlaknu takze diky za inspiraci a je to fakt super, tu moji cihlu jsem nemel kam dat a takhle tam ma prostor uplne luxusni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Já ten bazmek do dveří právě nechtěl, zabírá místo a nelíbí se mi to - ten popelník je tak hezky schovaný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Tak dneska za mnou uspesne technicka, az na to ze mi poskrabali novou spz v miste jak jsou kontrolni nalepky, asi jak to odlepovali tak to necim skrabali dolu a jsou tam dokola hnusne skrabance No ale pak uz jen prijemne veci: - Denni sviceni na mlhovkach - A jak jsem tam byl, tak mi udelal rovnou i corner light A jeste jsem si nechal zrusit dodatecne setreni steracu po ostriku. Zitra jdu jeste na desinfekci a kontrolu klimy po zime + geometrii a mel bych byt na sezonu pripraveny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.