MirekX Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 najeto přes 13 tis a olej stále na horní rysce, neubylo skoro nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Tak možná někomu v mojem autě ujela ruka při prvním plnění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Tak Jockere překvápko se bohužel nekoná. NH Car mě identický olej nabídl za celých 800Kč vč. DPH. Pán v servisu to ale zarval hláškou "tady ten skladem nedržíme, buď vám ho objednám, nebo my tu vedeme Castrol. Je to stejná norma, ale je o dost levnější - litr za 600Kč". Zamumlal jsem jestli to myslí vážně a s pozdravem čabas a vykuleným zrakem jsem se odjebal k východu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Simply Clever, ale dokud se bude český národ chvat jako stádo ovcí, tak to lepší nebude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Je úplne jedno, aký autorizovaný servis to je. Rovnaké "ľudové" ceny majú na oleje u Fordu, Hyundaia alebo PSA. Takisto sa pozrite, koľko stoja trebárs oleje Shell či OMV na ich benzínkach... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Simply Clever, ale dokud se bude český národ chvat jako stádo ovcí, tak to lepší nebude... Presne jak pise Igor Prijde mi ze objevujete ameriku :) jakykoli autorizak ma nejvetsi vatu na oleji, vim to moc dobre, tvoril sem ty ceniky a videl je :) Teda ne ze by vata nebyla na vsem ostatnim, viz filtry, na kterych za me meli marze pres 100% 300 sem placnul protoze to mely dejme tomu ty nejmensi autorizaky za 5W-30ky, je to sice 3 roky zpatky, ale ono to nebude jiny, podle odberu bude cena. vysledek je ovsem jasny, kazdy si koupi olej a jde tam. mam sice auto od vykorstovatele, ale ten si koupil sud a hezky si napumpujeme a jdeme do servisu :) kdyz nas odmitnou, smula :) olej je podle normy tak jdeme o dum dal :) pravdepodobne to bude proto, ze reditelova Q7 ten olej trochu zere :D ohanet se recma simply clever a ze je skodovka draha je mimo misu v tomto pripade :) snad jedine u Lady by mohlo byt levneji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Tak styling jak sviňa. Mám pocit, že to pridalo tak 2 až 3 hřebce. Výměna simply akorát jsem to emohl navléknout na plyn... To není moc clever řešení... Ale výsledek k nezaplacení-usměv jak blbeček a manželce připadám jak malé děcko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Dobře ty! Co koštujou takové tři šprcky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Tady na inzeratech 499 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Jak moc se ti špiní koberec pod pedály? Mi přijde to řešení, kdy kobereček končí před pedály naprosto nešťastný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 šlapat tam přímo nešlapeš, to bys musel strčit nohu pod pedály. Špiní se to jenom od toho co ti spadne z bot. Čekal jsem to horší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Hlavne ten koberec po 5tisíc km vyzerá pod plynovým pedálom totálne opotrebene, hranou päty doň človek robí dieru pri stláčaní plynu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 160R potvrzuji. U O3 zatím nepozoruji (uvidíme jak dále), úplně stejně bylo ale provedeno u předchozího Focusu 3, kde po 80 tisících byla ta hrana koberce pod pedály sešlapaná fest. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 ty koberce se mi slapou i u OII, ale je fakt ze ne moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Takže u Salzburgu si auto reklo o dalsi půllitr oleje... Presne 9tis od predchoziho doplnění. Tak s ad to ted do celkové výměry vydrží.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Zdravím, rád bych se s vámi podělil o zkušenosti s novou OIII. První co bych chtěl uvést hned na začátku je, že je to služební vůz a proto nehrozí žádné úpravy, dodělávky, mazlení atd. Do této OIII jsem přesedlal z původní OII fl 1,4TSI 90kW Ambition na první doteky, je nová O větší, má přesnější řízení (OII byla na můj vkus dost gumová - pohyb volantem +- 10°a auto jelo pořád rovně....) Výbava - 2.0 TDi 4x4 Ambition dynamic+ Crw protect assistant Simply clever všechny zrcátka stmívací BT tlak v pneu vyhřívané sedačky Dynamic Light assistant s day light 20131007_170518 (1).jpg 20131007_170644 (1).jpg První dojmy: - dost mi vadí plast o který opírám pravou nohu - jsem docela zvědavý jak to budu snášt na delších cestách - řízení je o hodně přsnější než v OII - když je spárovaný telefon přes BT ne vždy se podaří donutit přehrát mp3 v telefonu přes BT - sedadla jsou boží - kelímek na telefon je boží - ale nevím co budou dělat lidi s telefonem větším než samsung SII - je tam dost na těsno - nevím zda je to surovostí auta (200km), ale OII 2,0TDi je pocitově pružnější - dobrá je možnost aktivace tempomatu na původně nastavenou rychlost i po přeřazení - lacině působící klíček - origo gumové koberce u řidiče končí pod pedálama - dám foto - celkově mi na škodovkách vadí nemožnost zapnutí zadní mlhovky bez toho aby byly zapnuté přední.... Si myslím, že ten pocit že ta novější je slabší je namístě, určitě je to uškrcené oproti OII. Totéž jsem pozoroval u Mondea. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nene Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 A nebude to tím 4x4 na OIII? Dost lidí psalo, že to je poznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 (upraveno) tak je to přeplňovaný motor, hold musíš dolejvat, taky hlavně jde o to jak na to dupáš... já teď u staršího TSI také dolil po 2000km cca 200ml... Upraveno Únor 2, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Chtěl jsem ti odpovědět, ale nenapadlo mě nic slušného... Btw kdyz jsem si před 2 roky pro opla, tak jsem od prodejce dostal 1l oleje,kdyby při zabehu bylo potřeba... Doteď leží neotevřený azto ma najeti 70tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Já do Mondea nikdy nic nedoléval, ani deci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Takže dneska porucha čidla hladiny oleje...píp čidlo oleje servis....jezdíme s trojúhelníčkem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Takže první servisní prohlídka z krku....vše OK závady co se v průběhu 30 tis vybliknuly se na diagnostice neukázaly, rosení auta je dle Škody v normálu,....dyť byla zima ne pane. S PDF (jo fak se mnou mluvil o pfd filtru) filtrem si nedělejte starosti, jakmile se vám rozsvítí kontrolka, tak přijeďte a vyměníme vám ho. Spotřeba oleje je dle škody auto v normálu do 1l / 5000km. Stav karoserie na poškození sme nekontrolovali, dyť to máte nové auto, A filtr palůiva sme vám vyměnili jenom protože jste chtěl....normálně stačí měnit po 60 tis. Díky kluci, uvidíme se doufám za dalších 30tis SIMPLY NEVER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Jo jo, pane když se vám nasvítí kontrolka DPF tak zajeďte a vyměníme ho za noví....holt asi nějakej lepší oddíl nebo co ??!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Muzes napsat, v kterem servise jsi byl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Nemůžu, bo třeba to bylo jenom o člověku. POčkám na další zkušenost a pak budu řešit s majitelem.... BTW jak je to se servisama jinýma než Škoda, můžou potvrdit servisní prohlídku ve vztahu na záruku? Jesli bych radši příště nejel k někomu z klubu např. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 jak to nebude autorizák, tak se můžou lehce vymluvit, to samé když si přivezeš svůj olej, tak se opět můžou vymlouvat a oddalovat reklamaci na motor třebas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 ze zákona mužeš kam chceš, pokud dotyčný servis má opravnění provádět servis :) co bude mít autorizák za kecy v případě reklamace, je věc druhá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 zákon je jedna věc, ale trávit časem zadáváním znaleckých posudků, popřípadě pak zažalovat výrobce, hodně štěstí :) autorizák žádný keci mít nebude, řídí je Mladá Boleslav. dám příklad, podělá se motor, v Boleslavi někdo zjistí že byl dodán vlastní olej, ihned to začnou házet na to, prodlužovat termíny atd atd, takhle to prostě dnes je. takže doporučení navštěvovat autorizák po dobu záruky a používat jejich olej, pak tě nemůžou s vážnými vadami, které ti znemožnují používat auto vyhodit, ale řešit to asi budou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Duben 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 O sobotě jsem na jedné křižovatce vypadal jak k....n, stál jsem na červené, vedle zastavila myslím fábka a boreček měl evidentně zájem si dát šprintík...párkrát protočil motor, no nechal jsme se unést a chtěl mu odpovědět, ale k mému překvapení jsem bez zařazené rychlosti nemohl vytočit motor na víc jak 2 tisíce ???? Nikdy předtím jsem nezaznamenal, že by tam omezovač byl...neměl jsem potřebu vytáčet... to je tam opravdu taková ochrana? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.