x Michi x Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 (upraveno) Premiová syntetická ručně vyráběná (v Německu) mycí rukavice je supertěžká váha mezi syntetickými rukavicemi. Má extrémně dlouhá vlákna. Je schopná pojmout velké množství vody. Pracoval jsem s ní a můžu vřele doporučit. Na syntetiku vážně pojme neobvykle množství vody. Je příjemná na omak. Skvělý společník na kola a spodní část vozidla ;) či adekvátní náhrada rukavice z ovce. Upraveno Říjen 14, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Úžasná rukavace, vydrží opravdu prasácké zacházení občas ji zapomenu v kýblu se zbytkem šamponu po mytí. Nebo se mi stalo že jsem myl auto a i přes důkladný oplach Kärcherem jsem na ní chytil nějakej kolomaz co u podběhu nebyl vidět. Myslel jsem že bude po ní ale hodil jsem ji do pračky a vytáhl ji jako novou. Poměr cena výkon výdrž je tady dokonalá vřele doporučuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Já si ji chci pořídit jako doplněk k yetimu pro spodní části auta. Vydrží hodně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Komu nevyhovuje rukavice,tak se dělá i houba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Komu nevyhovuje rukavice,tak se dělá i houba. Zkoušel si ji? :) zajímá mě jaká je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Pokud by někdo chtěl se mnou třeba vyměnit tuto rukavici za Yeti (použita asi na pět mytí), tak jsem pro. :) K Yetimu jsem si nějak nenašel cestu, moc mi nesedí. A koukal jsem právě po této... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Tak já si jí taky pořídil místo tý od DoDa (capitan canodle) tuším a je to opravdu trošku jinej level... meje se s ní velice dobře pojme fakt ranec vody dobře se drží prostě pohoda.... Zatím jsem velice spokojenej uvidíme časem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 me na yetim vadi jak pak obiram auto od chlupu, je sice jasny ze bude trochu poustet, ale co je moc je moc :) yetiho mam rok tak asi zustane jen na nejaky obcasny rychlomyti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Přesně tuhle jsem myl přítelkyně smarta a má klasické stěrače ne aera a když jsme pak vyjeli tak si říkám co to před autem vlaje to vypadalo jak když jsem tam ty chlupy namotával. Navíc jsem nepořádník a syntetická rukavice se dá prát. Já jedu jedině incridimitt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.