majorak Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Tak došlo k pár změnám. Od určité doby se už o auto starám sám :-) Octavka dostala své jméno, které je BEDRUNKA. Něco k výbavě: Je to verze Elegance rok výroby 2004. K 15.2.2011 má najeté 138 tisíc kilometrů. Zatím jenom základní elegance verze ale do budoucna mám velké plány trochu ji dovybavit. Zatím sem vyměnil řadičku ze Supa II a doplňky climatroniku. Něco k designu: První úpravy na desingnu byly udělány v roce 2005 kdy jsme nechali přestříkat černé ochranné plasty do stejné barvy vozu a přidalo se křidélko ze sport packetu ŠKODA. V roce 2010 po malé havárce se předělal předek na RS před face. Po designové stránce jsem s autem spokojený. Ještě postupem času doladím pár menších detailů a budu spokojen. Něco k motoru: Motor 1.9 TDI původně 77kw a 105HP ale byla už za mého táty přečipovaná. Výkon zatím nezměřen ale odhaduji tak 130HP. V roce 2011 se na autě trošku maklo. Pan Mechanik Mařena TDI udělal úpravu turba a následné věci k tomu a auto se vezlo na brzdu ke guru chipu TDI FUN. Ten si hrál až z toho bylo 161 koníku. Na autě se udělala větší údržba. Na jaře 2011 se udělali brzdy (kotouče ATE, desky feroda DS performance) a tlumiče s pruzinami vše od Monroe. 2012 jaro patřil nápravě. Bohužel silentbloky a ramena byly už za dobu auta ve špatném a hrozivém stavu. Pro se udělala tročku GO naprávy. koupila se zánovní komplet nástrojená náprava a vyměnila se za starou :-P aspoň je na nějaký ten čas klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 pekna, at slouzi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Pekna, dobra barva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Dost dobrá barva, ještě by to chtělo koncovku výfuku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 jo na koncovce se bude pracovat pristi rok + jeste pujde nove audio a chtel vymenit zadní nárazník s odrazkami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 a co takhle sportpacket at to neni zase uplne ala RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 to na pátých dveřích je na tácek u Mc Donalda dá se u toho jíst jako v bufetu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 tome co tu zase provokujes ?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 No me se sport pack hodne libi jenze nevim kde se to dá sehnat, kdo si mi rikal ze skodovka to prestala vyrabet... a to ''lizatko'' ma funkci aby se nespinilo zadni okno jelikoz nemame sterac a fakt to funguje... Nemate nekdo zkusenosti s audiem?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Ondro, není to provokace, prostě se mi to nelíbí a nevím k čemu to tam je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 také nemám zadní stěrač a nešpiní se mi okno stačila by i mini odtrhová hranka, tohle fakt ne co potřebuješ s audiem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 o jednom sportpacketu bych na jare mozna vedel dokonce v tve barve :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 No jestli by si na jaro o necem vedel tak by jsme se mohli domluvit. Ja chci vymenit to lizatko za RS křídlo ale tak uvidime.... S tim audiem no mam problem protoze chci vymenit radio za COLUMBUS a vymenit repraky ve dveřích jenže nevím jak mam vykutit i ty výškáče.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 tak to jsem zvedav jak ti Tom poradi s vyskacema ale podle me budes muset tyhle odpojit a dat jine nejak na sloupek pac takhle male vysky co pekne hraji asi neseznes, jinak na Columbus je tu tema mela by tam byt popsano co vsechno bude treba vymenit aby ti jel plnohodnotne v MR2004, priprav se na to ze nejvetsi palba je HF BT jednotka ktera se tezko shani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 desim se kolik me to bude stat ale tak pocitam s tim ze to bude drahe ale tak musim to zmenit protoze radio stream je dost zaostale na moje pozadavky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 nevim jake mas pozadavky ale Audience je o dost lepsi, i kdyz s prijmem radiosignalu nic moc, pocitej s tim ze Colmbus laka vyc vykradece aut no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 nevím... nelíbí se mi ani auto, ani barva, ani motor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Zajímavá Octavka, prostě jiná, ale přitom žádná "přeháňka", ať slouží! Lišty v laku se mi líbí na tmavších barvách, na světlých na mě působí zvláštně zpředu ta mohutnější plastová část mezi mlhovkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 nevím... nelíbí se mi ani auto, ani barva, ani motor... Je to tvuj nazor me se libi hodne... Jen co vymenim jeste predni a zadni naraznik a vymenim to audio tak budu nadevse spokojen se svym vytvorem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 No ja nevim ja potrebuju hlavne aby na to slo napojit aux a repraky mam uz celkem ohrane :-( ale tak proto aspon mam duvod to vymenit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 audience ma AUX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 audience ma AUX Ale pouze přes audiozdířku, což má Stream taky, ale v jeho MR to ještě nebylo. V čem je jinak Audience lepší krom CD měniče? Z těch škodováckých rádií má integrovaný AUX vstup myslím jen Amundsen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Podle fotek to vypadá že jsi z Čeladné Nebyl jsi náhodou na sraze v Malenovicích ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 No tak Viki se se vyzna v radiich vic nez ja, ale AUX pres jack staci podle me, navic nepotrebujes menit jednotky a samozrejme si jej nikdo jen tak nesplete s Amundsen/Bolero/ columbus, navic s internim changerem na 6cd s MP3 uz clovek AUX moc nepotrebuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 No možná tím, že už jsem jich pár vystřídal .. jo, všechno má nějaký svý výhody, jenže si myslím, že tady Rudolf by si výměnou za Audienci zrovna moc nepomohl když chce AUX, pro kterej by stejně musel dodělávat zdířku stejně jako to může udělat už teď se Streamem (osobně jsem ji v loketce stejně nerad používal, protože se mi jednou už ten konektor propadl). Navíc ten vstup nabízí integrovaně kdejaký neoriginální rádio. Získal by prakticky jen CD měnič, kterej je fajn, ale já jsem třeba víc využíval (když už tam byl) slot na SD karty, kterej umožňuje rychlou aktualizaci písniček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Viki jasne otazka je ale treba zda mu stoji za pametovou kartu vymenit, gateway, podvolantovku,HF, parkovaky (tohle vsechno v pripade ze ma takovou vybavu a chce zachovat jeji funkcnost) nebo mu staci changer a dobre udelana audiozdirka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Určitě, záleží jaký má nároky. Co se týče zvuku, tak už Stream hraje dost dobře (z mého laického pohledu). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 pěkna octa ,barva taky super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Podle fotek to vypadá že jsi z Čeladné Nebyl jsi náhodou na sraze v Malenovicích ? JJ byl jsem a je to foceno při výletě na Čeladnou..... Ja jsem jinak z Havířova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Storme stali jsme od tebe asi 3 metry :-d 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.