Přejít na obsah

Bedrunka...

Doporučené příspěvky

Tak došlo k pár změnám. Od určité doby se už o auto starám sám :-)

Octavka dostala své jméno, které je BEDRUNKA.

Něco k výbavě: Je to verze Elegance rok výroby 2004. K 15.2.2011 má najeté 138 tisíc kilometrů. Zatím jenom základní elegance verze ale do budoucna mám velké plány trochu ji dovybavit. Zatím sem vyměnil řadičku ze Supa II a doplňky climatroniku.

Něco k designu: První úpravy na desingnu byly udělány v roce 2005 kdy jsme nechali přestříkat černé ochranné plasty do stejné barvy vozu a přidalo se křidélko ze sport packetu ŠKODA. V roce 2010 po malé havárce se předělal předek na RS před face. Po designové stránce jsem s autem spokojený. Ještě postupem času doladím pár menších detailů a budu spokojen.

Něco k motoru: Motor 1.9 TDI původně 77kw a 105HP ale byla už za mého táty přečipovaná. Výkon zatím nezměřen ale odhaduji tak 130HP. V roce 2011 se na autě trošku maklo. Pan Mechanik Mařena TDI udělal úpravu turba a následné věci k tomu a auto se vezlo na brzdu ke guru chipu TDI FUN. Ten si hrál až z toho bylo 161 koníku.

Na autě se udělala větší údržba. Na jaře 2011 se udělali brzdy (kotouče ATE, desky feroda DS performance) a tlumiče s pruzinami vše od Monroe.

2012 jaro patřil nápravě. Bohužel silentbloky a ramena byly už za dobu auta ve špatném a hrozivém stavu. Pro se udělala tročku GO naprávy. koupila se zánovní komplet nástrojená náprava a vyměnila se za starou :-P aspoň je na nějaký ten čas klid.

Odkaz ke komentáři

tak to jsem zvedav jak ti Tom poradi s vyskacema ale podle me budes muset tyhle odpojit a dat jine nejak na sloupek pac takhle male vysky co pekne hraji asi neseznes, jinak na Columbus je tu tema mela by tam byt popsano co vsechno bude treba vymenit aby ti jel plnohodnotne v MR2004, priprav se na to ze nejvetsi palba je HF BT jednotka ktera se tezko shani

Odkaz ke komentáři

No možná tím, že už jsem jich pár vystřídal :rolleyes: .. jo, všechno má nějaký svý výhody, jenže si myslím, že tady Rudolf by si výměnou za Audienci zrovna moc nepomohl když chce AUX, pro kterej by stejně musel dodělávat zdířku stejně jako to může udělat už teď se Streamem (osobně jsem ji v loketce stejně nerad používal, protože se mi jednou už ten konektor propadl). Navíc ten vstup nabízí integrovaně kdejaký neoriginální rádio. Získal by prakticky jen CD měnič, kterej je fajn, ale já jsem třeba víc využíval (když už tam byl) slot na SD karty, kterej umožňuje rychlou aktualizaci písniček.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...