Přejít na obsah

Bedrunka...

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Tak zima se mi dnes nemile podepsala na aute... Mrazy ktere uderily v poslednich par tydnech mi udrovnaly baterku v aute... Auto jsem musel nechat kvuli stehovani posledni 3 tydny venku... Auto dostalo pekelne zabrat.... Dnes odpoledne jsem konecne vyklidil garaz a pri pokusu o nastartovani me auto pekne vydesilo... Nechtelo naskocit a ani se semnou nebavilo... Napadlo nas aspon nachvili hodit baterku na nabijecku... auto sice naskocilo ale trapilo se neskutecne.... motor vydaval zvuky ktere se podobaly opravdovemu traktoru... Nevim co se stalo ale rozvitila se mi kontrolka poruchy serva oranzove a nechce zhasnout... nevite cim to tak nahodou muze byt a co s tim?? Krom toho musim koupit novou baterku... Zima je krutá a nelítostná.... A o laku radsi ani nemluvim ten bude po zime komplet renovován.

Odkaz ke komentáři

s tou baterkou jsem se spletl... Myslel jsem si ze jsem menil baterku v kokte a to bylo v 206. V kokte je jeste puvodni z roku 2004, ma najeto 107471km.... Vydržela chuděra dlouho...

Jinak ano nemam navigaci a vyhřivane sedačky.... klobouk dolu... vydrzela teda dlouho... Skláním se před firmou VARTA

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři
Záhada :-) Tak to asi nemáš navi, vyhřívané sedačky a nevím co ještě :-D

já mám v autě taky původní baterku z roku 2005, vyhřívané sedačky mám, navi taky a nevim co ještě taky :palec: např vyhřívaná zpětná zrcátka. A baterka je pořád v dobré kondici, ale bude to asi tím že jezdím denně 2x 50km a tak není problém s dobíjením.

Odkaz ke komentáři
s tou baterkou jsem se spletl... Myslel jsem si ze jsem menil baterku v kokte a to bylo v 206. V kokte je jeste puvodni z roku 2004, ma najeto 107471km.... Vydržela chuděra dlouho...

Jinak ano nemam navigaci a vyhřivane sedačky.... klobouk dolu... vydrzela teda dlouho... Skláním se před firmou VARTA

já mám v autě taky původní baterku z roku 2005, vyhřívané sedačky mám, navi taky a nevim co ještě taky ;) např vyhřívaná zpětná zrcátka. A baterka je pořád v dobré kondici, ale bude to asi tím že jezdím denně 2x 50km a tak není problém s dobíjením.

Who knows :-)

Ve Fabii měl bruder ještě v říjnu baterku z roku 2001, ale v Oktě mi odešla předloni na podzim po 3 letech, a to nejezdím krátké, ale je pravda, žě nepravidelně.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes sem konečně čenžnul novou za starou... Hned ten rozdíl jde poznat... Palubovka mam pocit svítí ostřeji a čistěji... startovaní je prostě bez chybné... Koupil jsem silnější baterku a s větším startovacím napětím.... uvidime zda to bude mít nějaký efekt...

Odkaz ke komentáři

Varta Silver Dynamic 77AH 780A mam tento typ.... Je na ní najete právě 230km. Naprosto jde poznat že ta baterka je silnější a hlavně nová... Jsem s ní zatím spokojen... Uvidíme jak se na ní napojí další nové vychytávky co čekají ve skřínce na lepší počasí ať je můžu namontovat

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Uvažoval s příchodem nového nárazníku.. což bude asi brzo... Dnes totiž došlo k nemilé události.. Dnes ráno okolo 6 hodiny se rozhodla srna že spáchá sebevraždu a skočí pod auto... Bohužel mrcha jedna si vybrala zrovna to naše.. Co je s autem přesně ješrě nevíme ale z venku je přední nárazník na odpis, úchyty nárazníků, přední mřížka se znakem a asi trošku posunutá kapota ale to ještě nevím, promáčklý nárazník a plno škrábanců. Odpoledne dodám fotky... Jen doufám že to pojišťovna zacvaká jelikož jsem se dnes dozvěděl že k tamovým případům musí být prý pokaždé volaná policie ale netuším zda li je to pravda... Uvidíme...

Odkaz ke komentáři

to je mrzute, pokud mate havarijko a budete to likvidovat z nej melo by to byt jedno. Policie asi kvuli uhynu lovne zvere abys ji dal myslivcum a neudelal si gulasek. Mimochodem chapu ze to muze byt casovy problem, ale cite teoreticky by mohl byt nekdy na konci pristiho tydne volnej ten muj predni sport packet naraznik. Stejna barva jako mate auto, potreboval by teda na jednom miste trosku laknout je tam trhlinka v laku ale to sikovnej lakyrnik zvladne rostrikem a rozhodne levneji nez lakovani celeho narazniku. Celkove kdyz to udelate rozpoctem tak by se vam ten upgrade narazniku mozna zaplatil z penez pojistovny

Odkaz ke komentáři

No pujde to z havarijního pojištění ale nevím kolik máme spoluúčast.. myslím že 5000kč... co se týče toho nárazníku bylo by to super ale chtělo by to přesnější informace cenu a kdy teda at vime jak to máme planovat... chceme to mít co nejrychleji opravené protože nás čeká delší výlet tak právě proto... ještě ale nevíme co s tím přesně je ale ten sport by byl úžasný.. prosím napiš te at vim...

Odkaz ke komentáři

Tak právě jsme přijeli ze servisu.. Tak sportovní nárazník nám vymění snad za ten co tam máme... Co je poškozené přesně nevíme ale vypadá to že to odnesly jen plechy a plasty... Vše se uvidí v pondělí až to rozeberou.. Jinak přidávám fotky... až na to světlo které dam drží díky pásky a přední masky to nevypadá špatně.. Rychlost nebyla tak vysoká no ale i tak škoda je...

post-871-1271859839_thumb.jpg

post-871-1271860158_thumb.jpg

post-871-1271860358_thumb.jpg

post-871-1271860702_thumb.jpg

post-871-1271861562_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
V jakem seznamu??? kdyz ja mam doma kartu octavia clubu?? a dokonce mam i profil na strankach a platil jsem prachy tak co to?? jestli jeste za letosni rok neco dluzim tak to se omlouvam doplatim hned...

tak a je to vyřešeno... už jsem se bál že mě nechcou :-D .... moje blbost nesmim si měnit nicky :-D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...