cubecnik Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 (upraveno) Domluvili jsme se s Michim, že uděláme lehčí zimní detailingový sraz, kde si každý sám může připravit auto na zimu. Jednalo by se o sobotu 26. 10., kdy večer od 19:00 bude OC Prague Meeting takže se to krásně propojí. Ještě výmýšlím, kde by se setkání konalo. Je to dost otázka podle počasí. Upraveno Březen 4, 2014 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Cau, mel bych zajem (25-28.10. mam byt na vylete v jiznich Cechach, tak bych se snad urval, jestli to bude porad na letnaky... ), ale jak to na techto detailingovych srazech funguje? Mam takovou vizi, ze si muzu od vas pujcit nejake kvalitni pripravky, vyzkouset na svem naftovem ori, nechat se inspirativne a naucne si nechat udelat nejaky maly kousek, poradit techniku, pak trebas sam, proste nemit nic sveho, vse samozrejme zaplatit ;) Je to takto mozne, nebo jaka je praxe? Diky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Tenhle je spíš směřovaný na to, že každý přijede s vlastním a udělá si svoje auto. Ten jarní co byl a bude, tak je i s předváděčkou a půjčováním věci. Tenhle je spíš takový kamarádský voskování před zimou, kde se dá najít spousty inspirace, zeptat na konkétně použité produkty a vidět to v praxi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 s tim pujcovanim veci a zkousenim bude na jare, ale je potreba pocitat s tim, ze to neni zadarmo ;) ja minule prisel o cely IronX :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Tak to bych se asi zucastnil az toho jarniho, samozrejme vim, ze kazda svanda neco stoji, takze s tim, ze odpanim penezenku, proste pocitam, doufam, ze pak to spravne vlakno tady najdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 nesejdem se na Průmyslový u Shell na wapu? přijel bych si vomejt Lagunu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Taky bych se přimlouval příště na podobný srázek někde na Moravě ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 ja take, nadobí mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 chcelo by to zraz aj pre bratov slovakov :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 bratia musi na moravu, je vas moc malo na SK :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 chlapy, nechcete pak udělat ještě jeden déle? taky bych se rád přiučil a viděl to naživo, uhradit spotřebovaný matroš na auto není problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 (upraveno) nesejdem se na Průmyslový u Shell na wapu? přijel bych si vomejt Lagunu :) Jak to tam vypadá s tlakem? V sobotu má být hezky, takže bych to viděl na start tak kolem 10.30 až padne mlha a konec kolem 16.30 Budu dělat komplet přípravu na zimu. Rád přivítám jak stálé příznivce, tak nováčky :) ja minule prisel o cely IronX :D Tuším, že v tom mám prsty i já ( tedy asi hlavně já) Mno pusť mě k IronuXu a příjdeš o něj :D Nee, máš to u mě ;) Upraveno Říjen 24, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Tlak v tom boxu na levo stal docela za prd, ale me, amaterovi to stacilo :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 jabudu delat taky pripravu na zimu, ale u sebe ve zdibech se svoji wapkou, chtel bych zacit uz kolem 9 abych to stihnul do srazu :) chci aspon 1 vrstvu vosku akorat se pak bojim co s druhou v nedeli..splachnout a umyyt to mezitim budu muset, snad to pujde ok a teplota bude normal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Máme detailingový sraz a president si detailinguje doma...to jsme to teda dopracovali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Ale prd, mame normal sraz, pred nim mam spoustu blbin vcetne voleb :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Vidíme se tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Tak na Shell na Prumyslovy netece voda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Netekla mno. A 2h jsme se Škrabim jezdili po Praze a hledali jiné místo, ale pak jsem to vzdal...asi budu muset postoupit na další levl a otevřít si svůj vlastní box... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Si tu wapku budu muset fakt koupit, takhle je to proste na prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Škoda pěkného dne :( ,mohli jsme se přesunout o 5Km dál, na Shelku na Švehlově ulici. Dnes jsem tam byl a jsou tam boxy s lepšíma programa než na Průmyslový. Alespoň víme ,že nemáme jezdit na Malešickou ,kde se nesmí používat vlastní kosmetika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Tak tohle se moc nepovedlo. nevadí. Tak příště a lépe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 kuci u nas u vozovny koblisy kousek od AAA Auto je nejaka modrobila benzinka a ma taky dva boxy :) musim to vyzkoumat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Vitto je to RobinOil mám pocit, jezdim tam mejt, kartáč na wapku si musíš pučit uvnitř, ale mají ho. Nestěžuju si... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Wapku maj celkem dobrou,ale nemaj pořadně prostor kde by jsi na ní moh čekat. Když čekáš na parkovacím místě tak tě každý předběhne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 kartac na wapku, FUJ :D ja mam wapku ve zdibech doma, takze v pohode :) ja jen ze jsem to tam zahledl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Tak teď už víme kam na Wapku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 V sobotu 15.3. okolo 14h na střeše OC Šestka! Mini detailingový sraz. CleanFreaks, Detailing Club a Octavia Club. Kdo budete chtít doražte! Nebudeme mýt, ale můžeme si ukázat pár drobností. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Vezmu taky nějaký pajcy a vosky pro případnou ukazovačku na střeše :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 A kdy zajedete na nejaky to skolenicko k nam, vidlakum do Brniska? ;) :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.