Přejít na obsah

Borůvka aneb OI combi 2.0 AQY

Jim

Doporučené příspěvky

Dojezdy oken je potřeba nastavit. Při zavření předních oken držet spínače v koncové poloze asi 10-15s (platí to při otevření a zavření oken), zadní okna dojezdy nemají, tam se musí stahovat manuálně bez samočiného stahování/vytahování. Pokud chceš aby ti okna chodily i na DO, tak se musí tato funkce nastavit přes VAG.

Co se týká PP, tak 1. paměť se vymaže po 2 hodinách nečinnosti a 2. paměť se vymaže po ujetí 2tis km nebo 100 odjetých hodinách. Se sedačkou ti bohužel neporadím, ale nejlepší bude, když se na tu sedačku podíváš, třeba tam bude jen něco vyskočenýho nebo prostě něco brání páce v chodu dolů ;)

Odkaz ke komentáři

včera byl plodný den, v rámci časových možností

jel jsem nechat holku zvednout na spřátelený bazar a odjel jsem už na zimních, sice plechy ale mají 6mm, a něco ještě odjedou

zespod dobrý-žádný rez, promáčkliny, výfuk cajk, jeden zadní tlumič má urvanou prachovk, jen to vypadá, že teče gufero P poloosy-což sice stojí cca 120kč, ale asi strašná jebačka :D no to už budu outsourcovat určitě

výměna svíček co jsem koukal bude taky radost, ty prostřední jsou tak na gynekologa

odhalena další závada-u ridiče nesviti světýlko ve dveřích-se vylupuje nebo musím sundat tapec?

a včera žena rozhodla, že prý to není otesánka ale Borůvka ;)

Odkaz ke komentáři

nn stropní svití- i když na vagu byla chyba ve spínači dveřích když jsem to kupoval-ještě jsem to nemazal, nebyl kurna čas, at už je víííííkend

začinám ženu ukecávat na folie a na jaře určo brzdiče do stříbrné

doma už jsou Silverstary H4, a už je to to tady, za chvili mi Toledo začne žárlit :lol:

Odkaz ke komentáři

včil nebudu vědět čím dřív :D

ještě okna už jsem naučil obě automaticky dolu, ale nahoru se jim mrchám nechce :(

A kód rádia přes vag nějak zjistím/nebo teda vypnu?

Resp když chci vydělat sedačku, musím odpojit bag a musím na to odpojit baterku?

Odkaz ke komentáři

Kód rádia přes VAG nezjistíš, dojeď si k Vašovi nebo do autorizáku.. Případně by měl být v dokumentaci auta, pokud si nějakou dostal..

Při vyndávání sedačky je samozřejmě lepší, odpojit baterku palec.gif

Dešťový senzor musíš mít v poloze 1 (páčka nahoru), ale musíš ho zapnout při každém startování - nezapne se automaticky.. Já mám páčku stále v poloze 1 a zapínám většinou tak, že si ostříknu sklo a tím se taky aktivuje ;)

Okna, podržel si vypínač v poloze nahoru až do cvaknutí?

Odkaz ke komentáři

jako správný stachanovec jsem státní svátek oslavil prací, i když díky pomoci bratrance jsem byl spíše podržtaška :D

vyměněno:

olej a filtry(ten palivovej byl hustej :rolleyes: )

svíčky(opravdu gynekologická práce)

h4 silevstar

provedena kontrola celýho auta

nefunguje 3. brzdové, chtělo by to nový kabely ke svícím, neopravili jsem sedačku a protože jsem sklerotik, ani zámek dveří(zůstal v toledu v kufru)

potěšující že brzdy i rozvody se hned dělat nemusí

kurna takhle to vypadá že toho moc podělanýho není, ale strávili jsme s tím 5 hodin vč ženy, která drhla a myla vnitřek

Odkaz ke komentáři

Každej se ho bojí skrz spotřebu, je fakt že na město a kratší trasy je to hruza :D, ale na dálky to klesne. Mě se na to motoru libí, že jde fakt jezdit od cca 1500 ot a mu je to jedno, veme to, kolem 4tis to trošku ožije.

Není to žadnej tlačák do sedaček, ale šlápneš a najednou koukáš kolik je na rychloměru-v této fázi doporučuju nedívat se na spotřebu :D.

Další + jak jsem zvykle z TDI konečně benzin, kde jde brzdit motorem :D

Ted jen s hruzou čekám, co se kde posere-jak řikaš straší mě s lambdama, potenciometrem, modulama-uvidime no.

Odkaz ke komentáři

u nás to bylo i tom že 1,6/tdi stojí o 20 víc a to se jen tak neprojede ;)

jinak Váša říkal, že rádio kod nechce a pokud jo načte si ho z imma

morko za řidičem se neopakuje

takže teď nás čeká:

výměna řidič. zámku(blbne mikrospínač)-bych chtěl páchat sám :D

v uterý k Humlovi na výměnu sáknoucího gufera přev a přev oleje

a ve čt jedem ukázat tchánům

dneska se ještě kuknu na ty ot, včera to nedělalo :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...