Konny Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 Dojezdy oken je potřeba nastavit. Při zavření předních oken držet spínače v koncové poloze asi 10-15s (platí to při otevření a zavření oken), zadní okna dojezdy nemají, tam se musí stahovat manuálně bez samočiného stahování/vytahování. Pokud chceš aby ti okna chodily i na DO, tak se musí tato funkce nastavit přes VAG. Co se týká PP, tak 1. paměť se vymaže po 2 hodinách nečinnosti a 2. paměť se vymaže po ujetí 2tis km nebo 100 odjetých hodinách. Se sedačkou ti bohužel neporadím, ale nejlepší bude, když se na tu sedačku podíváš, třeba tam bude jen něco vyskočenýho nebo prostě něco brání páce v chodu dolů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 jinak pánové děkuju za gratulace a rady jen mít čas a kde se v tom vrtat, musí to počkat do víkendu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Konny: Paměť číslo 2 se určitě nemaže po 2tkm Myslel si asi po 9999km nebo 100 hodinách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 včera byl plodný den, v rámci časových možností jel jsem nechat holku zvednout na spřátelený bazar a odjel jsem už na zimních, sice plechy ale mají 6mm, a něco ještě odjedou zespod dobrý-žádný rez, promáčkliny, výfuk cajk, jeden zadní tlumič má urvanou prachovk, jen to vypadá, že teče gufero P poloosy-což sice stojí cca 120kč, ale asi strašná jebačka :D no to už budu outsourcovat určitě výměna svíček co jsem koukal bude taky radost, ty prostřední jsou tak na gynekologa odhalena další závada-u ridiče nesviti světýlko ve dveřích-se vylupuje nebo musím sundat tapec? a včera žena rozhodla, že prý to není otesánka ale Borůvka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 světýlko ve dverich vyloupneš, nesviti ti jenom svetylko nebo kdyz otevres ty dvere, tak se ti nerozsviti ani středovy svetlo (u zrcatka)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 nn stropní svití- i když na vagu byla chyba ve spínači dveřích když jsem to kupoval-ještě jsem to nemazal, nebyl kurna čas, at už je víííííkend začinám ženu ukecávat na folie a na jaře určo brzdiče do stříbrné doma už jsou Silverstary H4, a už je to to tady, za chvili mi Toledo začne žárlit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Tak to bude v čoudu ta sufitka nejspíš no ;) Já teď nedávno letoval zámky v obou předních dveřích, nesvítilo mi nic, studenaky nebyly na pohled vidět ani... Hlavně o víkendu má být hezky, tak ti to pujde od ruky ta práce na tom :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Jak je to tady s radiem: má kód? řeknou mi ho dle Vinu v ša? chtěl bych vyndat sedačku a radši vypojím baterku skrz pytel ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 origo symphony má kod, měli by ti ho ve škodovce asi říct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Už si to přesně nepamatuju, ale podle mě kód po odpojení od baterky zadávat nemusíš.. Ale nejsem si úplně jistej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Já ho zadávat musím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Gratulace JIMe k novému fáru, ale má to jednu nevýhodu - když s ním přijedeš na Colu, tak už nebudeš tak vidět jak se Seatem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 včil nebudu vědět čím dřív :D ještě okna už jsem naučil obě automaticky dolu, ale nahoru se jim mrchám nechce :( A kód rádia přes vag nějak zjistím/nebo teda vypnu? Resp když chci vydělat sedačku, musím odpojit bag a musím na to odpojit baterku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 nikdo neví? a ještě když to má dešták, tak ten funguje jak-jakože páčka je normálně na 0 a jak začne pršet sami spustí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Co se týče toho dešťového senzoru tak páčka stěračů musí být v poloze 1, pak si to samo vyhodnotí kdy, nebo s jakou intenzitou má stírat. Párkrát se projeď v dešti a na to příjdeš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Kód rádia přes VAG nezjistíš, dojeď si k Vašovi nebo do autorizáku.. Případně by měl být v dokumentaci auta, pokud si nějakou dostal.. Při vyndávání sedačky je samozřejmě lepší, odpojit baterku Dešťový senzor musíš mít v poloze 1 (páčka nahoru), ale musíš ho zapnout při každém startování - nezapne se automaticky.. Já mám páčku stále v poloze 1 a zapínám většinou tak, že si ostříknu sklo a tím se taky aktivuje ;) Okna, podržel si vypínač v poloze nahoru až do cvaknutí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 domluveno auto pujde k Vášovi tak mi na to kukne(pokud mu to nezapomenu říct :D) dnes si ji vzala žena do práce, tak jsem zvědav s jakou přijede, posledně řikala že prej už aby to dostala někde za město :D, přeci jenom proti ibize je to žihadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 kontrolní otázka, za řidičem je vhlčí koberec, dveře na spodku mají kapky-octávka nemá ty inteligentní plechy(mám na tole, bylo na fabii)-který je nutno přesilikonovat? http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/rozebrani-zadnich-dveri-skoda-octavia-combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 (upraveno) Jime blahopřání, tak ať slouží. Oktávka nemá plechy má folie. Upraveno Říjen 25, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 mno a když to teče tak co s tím? nebo jen najít zespod kanálky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Já bych mrknul na odtokový kanálky, jestli nejsou ucpaný a pak rozdělat tapec a kouknout v jakým stavu je ta ochranná fólie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 jako správný stachanovec jsem státní svátek oslavil prací, i když díky pomoci bratrance jsem byl spíše podržtaška :D vyměněno: olej a filtry(ten palivovej byl hustej ) svíčky(opravdu gynekologická práce) h4 silevstar provedena kontrola celýho auta nefunguje 3. brzdové, chtělo by to nový kabely ke svícím, neopravili jsem sedačku a protože jsem sklerotik, ani zámek dveří(zůstal v toledu v kufru) potěšující že brzdy i rozvody se hned dělat nemusí kurna takhle to vypadá že toho moc podělanýho není, ale strávili jsme s tím 5 hodin vč ženy, která drhla a myla vnitřek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 (upraveno) začináme no fuuuuuuuuuuuj došel pan vedoucí mechanik a hurá na to a uplně jsem zapomněl že jsme zprovoznili tažný a dneska jsem sehnal obal na palubní literaturu a krytku pásu co chyběla Upraveno Říjen 29, 2013 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Cumim jak puk když stojím je volnobeh krásne na 750 a když za jízdy vyradim tak se hejbe těsně nad 500 a nad 750. Bohužel motor neslysim abych řekl jestli to jen ručička nebo i realita :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 a že prej to nepujde, pv-brno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Jak se ti ten motor zamlouva? Ptam se jen proto,ze kazdy ho vetsinou pomlouva,ale ja se s nim jednou svezl a docela mi prirostl k srdci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Každej se ho bojí skrz spotřebu, je fakt že na město a kratší trasy je to hruza :D, ale na dálky to klesne. Mě se na to motoru libí, že jde fakt jezdit od cca 1500 ot a mu je to jedno, veme to, kolem 4tis to trošku ožije. Není to žadnej tlačák do sedaček, ale šlápneš a najednou koukáš kolik je na rychloměru-v této fázi doporučuju nedívat se na spotřebu :D. Další + jak jsem zvykle z TDI konečně benzin, kde jde brzdit motorem :D Ted jen s hruzou čekám, co se kde posere-jak řikaš straší mě s lambdama, potenciometrem, modulama-uvidime no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 No prave kamarad prodava octavii a je v nem tenhle motor. Tak me napadlo,ze ji koupim......,ale ta spotreba....jezdim docela svizne......leda potom prekopat na lpg,ale tato varianta se mi docela prici. Jak rikas,je to stara dobra atmosfera,ktera odspodu taha jak bejk a ten krasny sametovy beh motoru:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 u nás to bylo i tom že 1,6/tdi stojí o 20 víc a to se jen tak neprojede ;) jinak Váša říkal, že rádio kod nechce a pokud jo načte si ho z imma morko za řidičem se neopakuje takže teď nás čeká: výměna řidič. zámku(blbne mikrospínač)-bych chtěl páchat sám :D v uterý k Humlovi na výměnu sáknoucího gufera přev a přev oleje a ve čt jedem ukázat tchánům dneska se ještě kuknu na ty ot, včera to nedělalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Už Brněnský SPZ a mmt ji má v pácu mr HUML-prvotní info KO dorazy zadních tlumičů a brzdy mají kousek ke smrti-obojí jsem věděl, tak doufám že nic jiného nezjistí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.