Jim Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Už nás holka čeká u Humla, máme nový olej v přev, gufero P poloosy, zámek dveří, zámeček loketky, seřízenou ručku, nové dorazy zadních tlumičů ale sháním L račnu(prej) výškového stavění sedačky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 tak včera první ženin přesun do HK a za celkem krásných 6,7 takže za mě spokojenost, jen ta řepná kampaň mě nasrala, je to zase špinavý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 sehnal jsem za krásných 435 kč nový segment stavění sedačky, nevíte jak se to mění? jsem tak středně pokročilý kutil :D a prý existuje nějaká opravná sada bederky-nevíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Kontrolní otázka, dají se seřidit ostřikovače světel? jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 hele ostřikovače světel jsem měl na první octávce, seřizoval jsem je špendlíkem...jinak si udělej pořádnou zásobu kapaliny, páč s těmo ostřiky světel to žere kapalinu úplně neskutečně :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 (upraveno) takže je tam klasická durka? já práve přes ty plastový čepičky, nic neviděl jo kapalina není problém, te je na sklade dost, spíš mi vadí ta pocákáná kapota Upraveno Listopad 30, 2013 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Tak nesmis cakat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 p2p : přesně tak Jim : jjo, jsou tam dvě trysky a jestli si to pamatuju dobře na té své, tak jsem je nastavoval tím špendlíkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 seadčka opravena, ted už budeme jezdit pohodlně snad oba http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21371&st=0&gopid=1427811entry1427811 ale na těch ostřikách, pořád nemužu najít žádnou trysku, nešteluje se celá ta hlavička? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 špendlíkem dovnitř tý hlavičky a pohnout celou tou plastovou hlavicí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 tak to budu muset apřed asi něčím namazt ;) ještě dotaz, jak vytáhnu ovladače oken u řidiče? musí dolů celý tapec ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 celý tapec dolu nemusí jen stačí vytáhnout, protože pod tím panelem máš právě šrouby co drží tapec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Tady máš Jime návod jak ten ovladač dostaneš ze dveří http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/demontaz-tapecu-prednich-dveri ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 mi to nejdeeeeeeeeeeeee vyndat prostě to drží vzadu u tapecu a ne a ne vytáhnout se na to vys, počkám na leto za tepla, halt nahoru okna jen s držením :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Mě to při prvním vyndávání taky drželo hodně, nyní už to jde dobře. Chce to víc zapáčit a prstem nebo šroubovákem to podepírat zespodu a uvidíš, že to povolí ;) a nezapomeň vyndat z madla ten černý plast ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 děkuji, děkuji za podporu, ale zatím to nechám, nechci to urvat, takže hurá zase jezdit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 OK ;) , jinak co máš za problém? Nejdou ti automaticky vytahovat okna? Máš nastavené dojezdy? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 jdou jen dolu a P2P řikal že třeba dočistit ovladače 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 POkud máš dojezdy nastavený, tak to bude opravdu v tom ovladači, protože mi to jednou taky dělalo, tak jsem ho komplet rozdělal, vyčistil, složil a opět všechno funguje tak jak má... U tebe to bude asi to samý, jinak ten ovladač půjde blbě vytahovat i za tepla, neboj se toho a když za to nebudeš tahat jak Jarin, tak se nemůže nic stát ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) tak result víkendu: 1 věc jsem spravil-výškové stavění sedačky 1 jsem zkuvil-ted už nejdou okna ani dolu automat co tady mám vyčistit? a co jsem s tím provedl že to nejde ani dolů? :D 1 zustala furt na pokemona-ostřiky jedou na haubnu a ne na světla :D , prostě se to ani nepohne, asi se bojím zabrat :( ještě jsem zkoušel dodělat těsnění pod kapotu napřed jsem na to šel vědecky a zkoumal, kam to na kapotě přilehne, pak jsem tam prostě dal nejvyšší těsnění do oken a hotovo :( ale už mě chytaj trochu roupy, nedělal se origo chrom paket? k té modré by mi tam celkem seděl-kolem oken? na lišty? že by? Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Nejde to dolů, protože si to odpojil od baterky a nenastavil znovu dorazy, ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 to si to pamatuje ten ovladač ve dveřách? no OK, tak zkusíme znovu "naučit" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Ty stourale... jak budes v Brne se ozvy ukazu ti to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 20, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 Tlačítka nemusíš rozdělávat, problém bývá na tišťáku, stačí očistit ty zlaté dotykové plošky a pak samozřejmě zkusit znovu naučit dojezdy oken ;) . Co se týká toho těsnění, tak jak vysoké jsi tam dával popř. máš odkaz na to těsnění? Na fotce mi to totiž příjde, že tam máš dané jen 2 špunty od vína... :D Já tam mám přilepený molitan (funkci to plní na 100%), ale chtěl bych tam dát normální gunové těsnění :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Konny ty špunty byli práve na obtisk na kapotu, kde to dosedá, chtěl jsem dávat jedno z vrchu a jedno zespod, jenže na hoře to dosedá na ten filc, takže jsem to vzdal a dal tam jen zespod, jako určo se to nahoře nedotkne, je jen cca 0,5cm vysoký :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Aha, no mě to bylo právě nějaký divný, teď už to chápu :D , jinak aby to těsnilo, tak by to chtělo tak 1,5cm vysoké těsnění a to asi jen tak neseženeš :( . Nevím jestli sis toho v Prostějově na srazu všimnul, ale já jsem si z asi 2cm vysokýho černýho molitanu nastříhal pásky a oboustrankou jsem je přilepil na chladičovou stěnu a i když je to takové provizorní (už asi 2 roky), tak musím říct, že to plní účel na 100% . Dříve jsem měl motor jako prase a po loňské zimě byl motor pořád z vrchu čistý, jen byla nahozená kapota bordelem od drážkovaného řemene, protože zespodu nemám žádný kryt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 přesně tak, jenže ten pěkný černý molitan jsem nesehnal :(, zkoušel jsem ta naroubovat nějaký starý těsnení z auta-rápo/ibiza, ale chybí mi na to drážka, uvidime jak to ted bude vypadat, spíš musím ještě vyměnit kabely ke svíčkam a konečně ji někdy navoskovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 potřeba převozu skříně donutila mě sebrat ženě auto a tím to začalo 1/ gumičky na prd :D 2/u Rousínova zůstal řidičův stěrač na A sloupku 3/v Pv na křižovatce něco rachtalo na volnoběh-uááááááááááááááááááááááááá :wallbash: result 1+2=nové gumky, ožvejkaný tisicihran stěrače :( dotažen na krev a doufáme, na když jsem viděl zadní, tak jsem ho oborusil a stříknul 3/ naštěstí jen uvolněný teplený štít nad výfukem-jsem hleděl kolik jich bylo KO, takže jsem použil všech 5 co bylo v balení a když byla v garaži na rejpání pokusil jsem vyřešit problém lítajících kabelí a jedna dokumentační pro konyho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Díky Jimme za tu fotku, no chtělo by to dát tak 3 těsnění na sebe, aby to mělo ten správnej účinek, že? ;) . Ty háčky z OII mám taky v kufru a musím říct, že to je fakt dobrá a hlavně užitečná věc, takže určitě budeš spokojenej a co se týká těch stěračů, nechceš místo klasických stěračů použít bezramínkové? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 tohle jen zadní, ve předu jsou boscháky AE ;) a z čeho ty máš tu hmotu? tady je to opravdu max na zatarasení vody co by tekla spodem, jenže já mrchu podezřívám že teče po spodku kapoty :(, ale motor je čistší a to je hlavní dneska jsem vysál, odrbal zbytky izolepy z loketky a ted jen naložit skrín a hurá do brna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.