Přejít na obsah

Borůvka aneb OI combi 2.0 AQY

Jim

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

POkud máš dojezdy nastavený, tak to bude opravdu v tom ovladači, protože mi to jednou taky dělalo, tak jsem ho komplet rozdělal, vyčistil, složil a opět všechno funguje tak jak má... U tebe to bude asi to samý, jinak ten ovladač půjde blbě vytahovat i za tepla, neboj se toho a když za to nebudeš tahat jak Jarin, tak se nemůže nic stát ;)

Odkaz ke komentáři

tak result víkendu:

1 věc jsem spravil-výškové stavění sedačky

1 jsem zkuvil-ted už nejdou okna ani dolu automat

th_IMG_20131215_072321_zpsd4f79a13.jpg

co tady mám vyčistit? a co jsem s tím provedl že to nejde ani dolů? :D

1 zustala furt na pokemona-ostřiky jedou na haubnu a ne na světla :D , prostě se to ani nepohne, asi se bojím zabrat :(

ještě jsem zkoušel dodělat těsnění pod kapotu

th_IMG_20131215_065751_zps8c66160a.jpg

napřed jsem na to šel vědecky a zkoumal, kam to na kapotě přilehne, pak jsem tam prostě dal nejvyšší těsnění do oken a hotovo :(

ale už mě chytaj trochu roupy, nedělal se origo chrom paket?

k té modré by mi tam celkem seděl-kolem oken? na lišty?

že by?

Upraveno uživatelem Jim
Odkaz ke komentáři

Tlačítka nemusíš rozdělávat, problém bývá na tišťáku, stačí očistit ty zlaté dotykové plošky :palec: a pak samozřejmě zkusit znovu naučit dojezdy oken ;) . Co se týká toho těsnění, tak jak vysoké jsi tam dával popř. máš odkaz na to těsnění? Na fotce mi to totiž příjde, že tam máš dané jen 2 špunty od vína... :D Já tam mám přilepený molitan (funkci to plní na 100%), ale chtěl bych tam dát normální gunové těsnění :)

Odkaz ke komentáři

Aha, no mě to bylo právě nějaký divný, teď už to chápu :D :palec: , jinak aby to těsnilo, tak by to chtělo tak 1,5cm vysoké těsnění a to asi jen tak neseženeš :( . Nevím jestli sis toho v Prostějově na srazu všimnul, ale já jsem si z asi 2cm vysokýho černýho molitanu nastříhal pásky a oboustrankou jsem je přilepil na chladičovou stěnu a i když je to takové provizorní (už asi 2 roky), tak musím říct, že to plní účel na 100% :palec: . Dříve jsem měl motor jako prase a po loňské zimě byl motor pořád z vrchu čistý, jen byla nahozená kapota bordelem od drážkovaného řemene, protože zespodu nemám žádný kryt :)

Odkaz ke komentáři

přesně tak, jenže ten pěkný černý molitan jsem nesehnal :(, zkoušel jsem ta naroubovat nějaký starý těsnení z auta-rápo/ibiza, ale chybí mi na to drážka, uvidime jak to ted bude vypadat, spíš musím ještě vyměnit kabely ke svíčkam a konečně ji někdy navoskovat

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

potřeba převozu skříně donutila mě sebrat ženě auto a tím to začalo

1/ gumičky na prd :D

2/u Rousínova zůstal řidičův stěrač na A sloupku :huh:

3/v Pv na křižovatce něco rachtalo na volnoběh-uááááááááááááááááááááááááá :wallbash: :wallbash: :wallbash:

result

1+2=nové gumky, ožvejkaný tisicihran stěrače :( dotažen na krev a doufáme, na když jsem viděl zadní, tak jsem ho oborusil a stříknul

th_IMG_20140201_071952_zps1c1d8589.jpg

th_IMG_20140201_091148_zpsd1c6a520.jpg

th_IMG_20140201_091125_zps9bb378db.jpg

3/ naštěstí jen uvolněný teplený štít nad výfukem-jsem hleděl kolik jich bylo KO, takže jsem použil všech 5 co bylo v balení

th_IMG_20140201_081618_zps19c18bc4.jpg th_IMG_20140201_081659_zpsfa67d941.jpg

a když byla v garaži na rejpání pokusil jsem vyřešit problém lítajících kabelí

th_IMG_20140201_141719_zpsd47fe2eb.jpgth_IMG_20140201_141648_zpsb36ce0aa.jpg

a jedna dokumentační pro konyho ;)

th_IMG_20140201_064247_zps95ffa967.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky Jimme za tu fotku, no chtělo by to dát tak 3 těsnění na sebe, aby to mělo ten správnej účinek, že? ;) .

Ty háčky z OII mám taky v kufru a musím říct, že to je fakt dobrá a hlavně užitečná věc, takže určitě budeš spokojenej :palec: a co se týká těch stěračů, nechceš místo klasických stěračů použít bezramínkové? ;)

Odkaz ke komentáři

tohle jen zadní, ve předu jsou boscháky AE ;)

a z čeho ty máš tu hmotu? tady je to opravdu max na zatarasení vody co by tekla spodem, jenže já mrchu podezřívám že teče po spodku kapoty :(, ale motor je čistší a to je hlavní

dneska jsem vysál, odrbal zbytky izolepy z loketky a ted jen naložit skrín a hurá do brna

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...