p2p Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 No pocuralo se ti auticko... urco je to 3 brzdove jak rika dakie... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 ale to byla obyč voda, ne směs do ostřiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 tak potom netesnost kolem 3 brzdoveho.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 jsem zkontroloval olej, a něco malinko to chtělo dolít a pod víčkem tohle :( voda je cajk, auto nic nedělá, jen s tím Lucka jezdí ted samý drcky,olej je rok a něco cca 7tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Rok a něco? Krátký trasy? Vyměnit... Ale ta emulze nevypadá moc dobře :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 se mi to nechtělo po roce a ujetých 5,5 tis měnit, kovářova kobyla no , jsem si řikal na jaře s rozvodama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Je tam té emulze dost, ale zase bych to tak nehrotil. V zimním období při krátkých cestách je to normální (navíc, pokud auto stojí venku) a řekl bych, že obzvlášť u 2.0, kterej asi víc fouká do kliky, protože často mívá problémy s méně těsnícíma pístníma kroužka. Tu výměnu oleje bych já osobně udělal na jaře s těma rozvodama. Normálně to utři a pokud máš možnost, tak to auto trochu projeďte na delší trase a uvidíš, že to bude v pohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Poradne to projed a potom se koukni znovu... Jestli nezmizi ta emulze je neco spatne... Jinak v tvem najezdu km po meste se ta emulze muze udelat... PS: dostal si ty fotky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 na sobotu objednána na servis, to bude mít bratranec radost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 olej, fitlry, horní uložení vyměněno, 3 h příjemné práce, kdy jsem byl automechanický učeň čeká nás: výfuk, sponky držící plech nad výfukem, nějaké ucpávky chyběly, odvrtávání osvětlení spz, a přijít proč se netočí velká vrtule na sahaře, a možná napatláme ten spodek konečně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 To je paráda ta dílna :) Já měnil olej na nájezdech z prken na silnici :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Dakie: to máš jako já, měním všechno u našich na nájezdech :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 naprostej luxus, jsem rád že se bratranec rozhodl jít na sebe, ted jen aby se mu dařilo, šikovnej, je, postupně vybavuje dílnu a dokupuje nařízení a zatím je na něm stále vidět nadšení, co jde tak mu pomáhám-má od nás olej a ty věci kolem, elit jsem mu zařidíl, jen ty kšefty do pv se špatně směrujou z Brna no :( no příští neděli tam bude rapid :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 V PV? Kde presne se tvuj bratranek nachazi? Ze bych se nekdy stavil… udelat brzdy, atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 (upraveno) Bulharská automot klub z té dlouho strany http://www.firmy.cz/detail/12910335-autoservis-filip-gregus-prostejov.html jinak já byl taky zvyklej takhle, ale ten zvedák to je iné kafe Upraveno Březen 9, 2015 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 včera jsme byli stěhovat kamaráda, kromě potěšujicího objemu kufru, ale mám problémek :( z ničeho nic a nejdou dálkou odemknout řidičovi dveře, prostě nevyskočí čudlík při tom klíčkem mechanicky to jde centrálem zevnitř( kolíbka na dveřích) to jde po vyjmutí klíčku to jde zamkl jsem auto s otevřenejma dveřma a kufrem, ale to asi nemůže mít souvislost ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Objevila se u tebe klasicka nemoc octavek, tzn. zamek KO. Takze vytahnout zamek ze dveri, podivat se na venkovni mikrospinac a zkontrolovat, popr. proletovat studene spoje na tistaku v zamku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 ale to by to nešlo vůbec ne? protože ele i mechanicky funguje jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Právě že šlo... Neznám přesné zapojení těch zámků, ale když ti např. blbne zamykání klíčem (dálkovým), tak ti můžou jít zamknout dveře zase zevnitř apod. Samotný zámek totiž obsahuje celkem 5 mikrospínačů (1 venkovní a 4 uvnitř zámku a každý plní nějakou funkci), tak stačí když blbne jeden mikrospínač (studený spoj), tak přestane funfovat jen jedna funkce zámku a ostatní fungují... Pokud by byly např. polámaný dráty v průchodce, tak by ti zámek nefungoval vůbec, takže to bude na 100% chyba v tom zámku a řekl bych to bude právě nějaký studeňák v tom zámku. Píšu to z vlastní zkušenosti, protože u mě jsem tak opravoval snad všechny zámky a i Sargičovi jsem 2 zámky opravoval a všude byly studeňáky ;) Ještě jak píšeš, že to klíčem (mechanicky) jde, tzn. že jdou takto všechny dveře zamknout a odemknout s tím, že bliká ve dveřích dioda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 jj bliká. no dle mojí ev je zámek v záruce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Tak to je divný... A ta dálka je origo nebo dodělávaná? Když jsi zamkl auto s těma otevřenýma dveřma, tak to byly otevřený ty řidičovy dveře popř. měl jsi zacvaknutý zámek nebo jsi zamknul auto a dveře jsi měl jen čistě otevřený (nic jsi s nima nedělal)? Kdyby to ale měla způsobovat dálka, tak by se ti nezamklo celý auto, takže chyba bude nejspíš v tom zámku. Pak je ještě možnost napíchnout se na VAG a udělast test akčních členů, konkrétně dveří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 takže zámek vyměněn a cajk osvětlení spz jsem vyměnil zezadu-sundal jsem tapec kufru, svítily krásně obě a doma už zase jen jedna ne :D, tak si to dám podruhý no a pak jsem vyměnil spojovačku véfuku a hned to má lepší zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 přijdu k autu a svití zase obě jupííííí samoopravovací auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 Budo to chtít hold vždycky správně bouchnout s kufrem Nebo já pomáhal LEDce, aby naskočila poklepáním :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 sice jsem musel ootevřít kapsu v podběhu, ale že se mi tam vlezou 3 nosiče na kola do kufru s nesklopenejma sedačka jsem faaakt nečekal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 vzhledem k menšímu incidentu s patníkem, dostala Borůvka 2*pření papučky a nový výfuk ale máme KO motor větší vrtule na sahaře, asi nikdo nemá doma co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Ten mi odešel cca před 2 roky. Kupoval jsem nový německý Topran a maximální spokojenost za 1050Kč. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/chlazeni-vytapeni/ventilatory/4596-elektricky-ventilator-chlazeni-octavia-od-r-97-2010.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Tohle je velká, zase 3 verze, kuci mi udělaj v elitu vipku pro mě, zajimavý že motor se nijak nepřehřívá, no uvidime jestli to budem řešit, přiznám se že mám takový osobní cíl a v něm figuruje prodej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2015 tož stk čistá, tak na 2 roky klid ;) za měsíc bude doma 2roky trochu roupy to vyměnit, trochu roupy s tím něco udělat, tak doufám že mě oboje brzo přejde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 nech si tu fabii... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.