Přejít na obsah

Motor nestartuje

Doporučené příspěvky

Takze by to mohlo byt asi tim halovym snimacem co?Koukal jsem ze se prodava i zvlast.original za 1200kc.Jak kde ten rozdelovac rozebrat?Delal to nekdo?

na samotnej snimac bych nevsazel, neco podobnyho mi delala mazda mrkacka, jezdila normalne a kdyz se ji chtelo zdechla a pak po hodine nastartovala a jako by nic zase jezdila, bylo praskly vicko rozdelovace. Bejt tebou tk koupim nahrazku celyho rozdelovace od Vika stoji 450 na skousku to staci a je to par korun nez dat 5000 za origo pak ho klidne kup az si budes jistej

Odkaz ke komentáři

na samotnej snimac bych nevsazel, neco podobnyho mi delala mazda mrkacka, jezdila normalne a kdyz se ji chtelo zdechla a pak po hodine nastartovala a jako by nic zase jezdila, bylo praskly vicko rozdelovace. Bejt tebou tk koupim nahrazku celyho rozdelovace od Vika stoji 450 na skousku to staci a je to par korun nez dat 5000 za origo pak ho klidne kup az si budes jistej

NO vcera nastartovala jako by nic az jsem cumel,otevrel jsem motor sahnul jsem na vicko rozdelovace a dostal jsem slupku az jsem videl hvezdicky :-). Takze vicko probiji.To by melo byt ono co?A dnes je mlha,vlhko a uz jsem rano nenastartoval,zas to blafe jen na semtam jeden valec

Odkaz ke komentáři

NO vcera nastartovala jako by nic az jsem cumel,otevrel jsem motor sahnul jsem na vicko rozdelovace a dostal jsem slupku az jsem videl hvezdicky :-). Takze vicko probiji.To by melo byt ono co?A dnes je mlha,vlhko a uz jsem rano nenastartoval,zas to blafe jen na semtam jeden valec

tk skus ten rozdelovac tohle se spatne resi a hleda, je kompletni i se snimacem a pak jedine ty kabely skouset jeden po druhym a zmerit je, kabely jsem zase resil na vectre tam taky probijely blbe chytala moc nejela a hadala se, jedno z toho to bude, ale muj tip je ten rozdelovac :D jeste kdyz te nakop

tk skus ten rozdelovac tohle se spatne resi a hleda, je kompletni i se snimacem a pak jedine ty kabely skouset jeden po druhym a zmerit je, kabely jsem zase resil na vectre tam taky probijely blbe chytala moc nejela a hadala se, jedno z toho to bude, ale muj tip je ten rozdelovac :D jeste kdyz te nakop

hlavne davej pozor jak ho tam davas at ho nasadis dobre, jde hlavne o ten plastovej cep kterej zapada do vacky je to takova harachovina, pak kdyz pujde dolat to po sluchu a pak do servisu at ti ho stroboskopem udelaji presne

Odkaz ke komentáři

Jestli je to opravdu víčko rozdělovače, tak to se dá koupit samostatně.

Kupoval jsem teď na cc-autodily německou výrobu za 350Kč ;)

Ale bacha jsou dva typy rozdělovačů-teda přesněji řečeno dva výrobci

Magneti-Marelli

Bosch

Víčka jsou rozdílná a nepasují na ten druhý, takže kup to správné :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

On na ně nedosedá, ale jen je těsně míjí. Dosedá jen na ten středový od cívky.

To nemusí znamenat nic. Je to asi opálené od přeskoku jisker. Proražený víčko ale stejně okem nepoznáš, takže klidně rozebírej, ale nejlépe vyměň.

Dneska jsem dával nové víčko a palec od Bremi. Nějakou kačku to stálo, ale to EPS co jsem tam dal před pěti lety mě moc nenadchlo. Hliníkový kontakty a slaboučký plastík, ani na něm nedžel ten stínící plech (musel jsem omotat páskou). No taky za 105 + 80Kč co chtít.Bylo už dost vypálené a motor byl nějaký nervózní.

S novým běží jak samet, tak snad vydrží víc :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...