Přejít na obsah

Polar OIII RS

Doporučené příspěvky

Takze auticko, je doma, konecne opadol stres. Spojnost nadovsetko a na mojej tvari usmev od ucha k uchu. S autom sa len zoznamujem, dal som si prvu jazdu a nad 4000 to taha fakt slusne, clovek len pozera kolko to uz ide a modli sa aby nestretol radar.

Mensie zhrnutie vozidla:

Octavia Combi RS - 2.0 TSI 6-stup. mech.

Farba biela Candy

Cervene presity interier (fakt krasa a ten volant sa im podaril neskutocne)

Kolesa "GEMINI" 7,5J x 18" antracit

Čierný design paket

Rádio "BOLERO"

SIMPLY CLEVER paket

Elektricky sklopné vonkajšie spätné zrkadlá, s automatickým stamovaním a s osvetlením nástupného priestoru

Komfortné telefonovanie s Bluetooth a bezdrôtovým spojením vonkajšej antény

Vnútorné spätné zrkadlo s automatickým stmavovaním a senzorom vlhkosti

Predlzena zaruka 4 roky

Bezpecnostne prvky

Snad asi vsetko, treba uz len davat pozor a jazdit :rolleyes: dalsie info coskoro :lool:

Odkaz ke komentáři

Gratulujem, nech slúži :palec:

Ak si z BA alebo okolia a chcel by si nejaké vychytávky (laptimer, ledky do osvetlenia špz, corner hmlovky, rainclosing, sklopenie zrkadla pri cúvaní, obe zadné hmlovky...), daj vedieť. Nie je problém to nakódovať :palec:

Chlapci, rád sa pridám k stretku :palec:

Btw Polar, keď pises nad 4tis to taha, to mu uz davas na krk? Ja som zvykol aspon prvych 1500km max do 3tis.

Nech Ti sluzi a si spokojny. A ako pisal Igor, ak si z BA, dajme spicha.

Odkaz ke komentáři

All: Cez vikend porobim nejake foto.

Duri: Nedavam tomu cez krk, len som to par krat vytocil (urcite nie do obmedzovaca a samozrejme motor v prevadzkovej teplote. Zas nebudem nove auto tocit kazdu rychlost do obmedzovaca ;) Proste ma to lakalo, teraz nastane klud, inac optimalne to ukazuje prehodit pred 2,000 (+/-) priklad po meste som isiel 50km a ukazuje to zaradit 5 rychlostny stupen, vtedy to toci okolo 1500 ot.

160R: z BA niesom ale kludne mozem niekedy dojst, led osvetlenie spz a rainclosing znie dobre. Niesom si isty ale zda sa mi ze sklopenie zrkadiel pri cuvani som videl niekde v nastaveni, ked som to zbezne prebiehal. Jedine co by som asi nedaval su corner hmlovky, tie svetla sa pekne natacaju, ta hmlovka by tam len spatila a niekde som cital, ze s tym ma poliicia problem.

Odkaz ke komentáři

Duri: Stretko je dobrý nápad, len klasika blíži sa koniec roka, tak potrebujem vedieť v dostatočnom predstihu, aby som tomu vedel prispôsobiť časový harmonogram :wallbash:

juraj351: Áno, O3 má plynový pedál zavesený zhora. Ale vôbec to nie je problém, človeku to ani nepríde, že je to inak, než mala O2.

Polar: Dosť dobré fotky sa ti podarilo spraviť! Neviem, či som už profesionálne deformovaný ako tá sedačka na fotke :lol:, ale ja tam teda vidím, že mohla byť aj krajšia - krivo zošitá látka pri spoji s kožou na opierke, pokrčená koža v rohu, nepravidelná vzdialenosť lemovania od okraja... Alebo som až moc veľký puntičkár :rolleyes:

Sklopenie zrkadiel pri cúvaní štandardne určite nie je, je tam jedine priklopenie pri zamknutí, ak teda má auto sklápacie zrkadlá. Dnes som skúšal základnú Ambition a tam to sklopenie pri cúvaní tiež šlo aktivovať :palec: Na corner sa môžu zelení drábi sťažovať max tak na lampárni, viem, že v minulosti to skúšali, ale už je to bežná vec aj u iných áut. Napriek tomu, že auto má natáčacie bixenóny, tak aktivovaný corner je poznať. A keď sa ešte posunie pôvodná horná hranica deaktivácie zo štandardných 40 na 50 km/h... Jediné, čo vadí, je nažltlé svetlo hmloviek. Určite by sa to dalo poriešiť nejakými inými rozumnými žiarovkami či ledkami :palec:

Odkaz ke komentáři

Hele, sedačky jsou kožený a podle mě ke kůži vrásky patří.. Tohle prostě nechápu, vyrábíme hlavovky a ty musí být jak ze škatulky a pak se podíváš po půl roce na sedačky a jsou hrbolatý.. Podle mě přírodní materiály by měly zůstat tak, jak jsou a každý být originál.. Jinak si myslím, že je ta sedačka v pořádku, vzhledem k tomu, že potahy se šijou ručně, tak nevím, jak bys docílil, aby byly všechny stejně šité - nějaký tolerance mít musíš palec.gif

Odkaz ke komentáři

160R:Som rad, ze sa ti pacia fotky,nebolo moc casu tak aspon mieco. K sedackam: podla mna si moc velky puntickar,asi trochu zaujati, to obsitie je v pohode. Mame napriklad novu trojku tiez s cervenym obsitim a ked porovnavam sitie volantu a sedaciek nevidim nejaky rozdiel,no tvoje majstrovske oko by tam urcite nieco naslo, hehe. Ako pise kolega, tolerancia je vsade, zober si dve auta a v kazdom to bude ine. Je to hand made a to sa mi paci.

K tym zrkadlam,ano idu sklapat tak to bude asi toto a myslim ze aj stierac sa zapne ked dam spiatocku a prsi,nejake nastavenia tam urcite je,ale co konkretne - dnes na to kuknem. Corner hmlovky sa mi proste nepacia u ziadneho auta, ja neviem asi tiez nejaka deformacia.

Odkaz ke komentáři

Dakie, Polar: Tolerancie pri športových sedadlách v O3 sú úplne niekde inde, než boli v O2. Môže za to bohužiaľ prekomplikovaný tvar sedadiel s integrovanou hlavovou opierkou. Obyčajné nešportové sedadlá sú ušité vzorovo (látkové aj kožené), ale tieto športové teda pôsobia odfláknuto. Bohužiaľ nie je to len môj názor :rolleyes: Je mi jasné, že nie každý to musí vidieť rovnako.

Zaujatý určite nie som, je pravda, že si nie vždy dávam servítku pred ústa, ale vždy hovorím a píšem to, čo si myslím a keď si dačo kritiku zaslúži, tak kritizujem :rolleyes: Stačí sa pozrieť na sedadlá v O2RS a potom v O3RS, na prvý pohľad je jasné, že sedadlá v O2 sú spracované precíznejšie. Treba dúfať, že sa to časom zlepší a ženy za šijacími strojmi sa zabehnú :palec:

Odkaz ke komentáři

Krásné auto, RS se mi moc líbí a ještě lepší motor. Byla by to i moje volba, akorát vč. DSG a nějakých dalších drobností kolem výbavy. Přeji mnoho spokojených KM. :palec:

Jinak k sedačkám. Jsem z oboru respektive s těmito materiály pracuju a znám jejich šarže a kvalitu.

Nenechával bych se opíjet rohlíkem, protože handmade je Pagani (doporučuji shlédnout dokument, kde je právě křeslům a konkrétně čalounění věnovaná veliká část) a ne ŠA, sedačky jisto jistě budou vypadat strašně po 50tkm, stejně jako sedačky po stejný době v OII.

Že je někde odchylka od ideálu, není znakem handmade, ale šlendriánství.

Naopak kvalitní handmade je přesnější než stroj.

V týhle cenový hladině za auto se (bohužel) nedá očekávat extra kvalita a perfektnost (nesrovnávejme se zmíněným Paganim), ale to ani u vyšších řad BMW nebo Audi.

Švadlena může být sebezručnější a sebepřesnější, ale pokud dostane pod ruku nekvalitní materiál (o kterém nerozhoduje designer, ale management výrobce), jedno sedadlo musí kombinovat v několika šaržích a ještě je půlka stejně umělá koženka, mohla by se rozkrájet a "víc" z toho nevymáčkne.

Komplikovanost sedadla nerozhoduje, můžeš tam mít klidně parohy a do toho kouli na řetězu a i tak by to mělo být 100%.

Tady je to spíš navoněná bída - přitažlivý tvar známý z jiných cenových kategorií, ale špatné materiály. Tvar v této cenové hladině "prodává".

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze za tie peniaze su v pohode (sedi sa v nich fajn a to je pre mna podstatne, vyzeraju v pohode,kvalita je = cene) detailing neriesim, zatial nebolo auto, kde bolo vsetko tip top a to sme tych aut mali dost. Myslim, ze vydrzia viac ako 50tkm o sedadla sa vzdy staram, pravidelne cistenie a udrzba koze, za tych par eur navyse urcite stoji.

A zas predsa niesom otrokom auta, ale auto je mojim otrokom. Ako sa k nemu spravam tak aj vyzera :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...