Stickler Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 jj, myslím, že ty neorigo T10-ky budou totéž, jako ta origo Narva. Jen jsem objednával z obautodílů a tak jsem to vzal při jednom.. Marek: No, upřímně vědět, že je 61Ah větší, než ta 44, rovnou bych koupil tu 72Ah, těch 200,- Kč navíc už by mě nezabilo. Na druhou stranu na můj motor ta 61 snad bude plně dostačující. Problémem je kryt - plastový je de facto nesehnatelný a když, obecně za litr a více. Ten blbý potah rovněž stojí kolem litru. Proto jsem se naštval a ačkoli to bude vypadat blbě, do motoru naštěstí nikdo nevidí - objednal jsem si toto: http://www.4home.cz/thermo-kryt-autobaterie-conrad/stribrna/ ..funkčnost bude stejná (ne-li lepší) než u originálního potahu a stojí to třetinu ceny. Jinak jak píšeš - xenony a ty NARVA žárovky jsou o ničem, proti xenonům jsou hodně žluté. Ačkoli jsou žlutější, než ty mé Xenon-look H7, hezky se spolu doplňují a navíc obě plně legálně s homologací (proto jsem nakonec vyndal ty oranž) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 ...tak dnes autíčko pokořilo hranici 40 tisíc kilometrů. :) Foto nepřikládám, jako vždy jsem na to celou dobu myslel, až jsem ten moment prošvihl o 35 kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 zachvilu tam mas 44 444 tak to uz odfotis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Pokusím se :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 ja som prepasol 177777, ale 180000 som chytil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Tak to nechápu - já to vždy sleduji, ale nakonec se mi to úplně vykouří z hlavy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Tak, projekt posledních dní konečně hotov a dnes jsem mohl postoupit s další fází upgrade interiéru - autíčko se dočkalo nových kožených tapeců s přípravou na SS (zatím nezapojeno, uvidíme) a novými stylingovými prvky interiéru. Vzadu bohužel se švihadly (bylo nutno trošku upravit, aby neškrtaly), ale co už. Rovněž jsem se konečně dočkal a přibyla mi mezipodlaha No a nakonec přibyl další plánovaný prvek exteriéru - zatím váhám, zda jej nechat tak, nebo ho hodit do barvy, vzhledem k plánovanému vzhledu ale asi nechám černou. PS: Omluvte ten bordel v interiéru i exteriéru - na exteriér už kašlu, v tomto počasí to s bílým autem nemá smysl řešit. A na interiér zatím pořád bohužel nějak není čas :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 pekne jedes ;-) vypada to hezky jen skoda ze jsou vzadu svihadla! ;-) Jinak ploutev pekna cerna ;-) a mezipodlahu bych tez chtel odkud ji mas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Švihadel je škoda, ale vzhledem k naprosto minimální využitelnosti zadních el. oken mi cena 8 tisíc za dodatečnou montáž přijde nepřiměřená ;) Jinak mezipodlahu vč. tapeců jsem sehnal od místního člena, který je prodával a na Zlínsku jsem si vše ve středu osobně vyzvedl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 krása hlavne ten SS keď to bude hrať... závidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Děkuji :) S tím SS uvidím dle ceny. Otec jej má se stejným rádiem a nijak zvlášť mě to neoslnilo - pokud najdu set za dobrou cenu, zapojím to (repráky v tapecech mám). Pokud ne, zůstane to jen "na ozdobu" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 SS je super, ale chce to vytlumit tapece, vyprdli se na to, ušetřili pár kaček no takže = bez vytlumení nahovno.. kde si koupil sharka?dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Na tlumení dveří se chystám v létě, ale opět jen tak povrchově - poctivě s odvrtáním nýtů ozvučnici otevírat nebudu.. Ani nyní mi překvapivě nic nedrnčí, ale pro lepší pocit a menší pronikání hluku ven to stejně udělám tak, jak jsem to udělal už na mé předchozí OII. Sharka jsem koupil na eBayi jako originál VW z USA čistě pro příjem AM/FM. Jsem ale velmi zklamán. Spolu s Bolerem jsem si totiž do palubky dodělal duální anténu. A dnes jsem zjistil, že mi rádio nyní hraje z 90% na duální anténu a střešní "shark" nyní jen lehce doplňuje signál. Jednak rádio hází chybu i na toho sharka, což mě překvapuje (přitom je to i s FAKRA konektorem) a jednak když nechám zapojenu jen tu střešní, nehraje de facto nic. To bych od toho čekal za v přepočtu 1700,- Kč více... Na druhou stranu to ale spolu s duální anténou hraje docela dobře, ještě budu blíže zkoušet v terénu a podám zprávy. Aktuálně ve městě ale hraje vše, až na Evropu 2, která trošku škrčí a s prutem hrála, až na určitá místa, docela OK. S tím jsem ale počítal, místní síla signálu E2 je dost mizerná Každopádně pokud se potvrdí, že je toto jediný nedostatek, rád jej přijmu, vzhledově to totiž na autě dělá své :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 co mám vyzkoušeno ve 2 superbech, co mají žraloka, tak mají taky horší signál než já s prutem... vyřešit to půjde, jelikož v audině to funguje někdy od roku 2005 i dříve možná i bez sharka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Veľmi pekné úpravy,len tak ďalej . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 @Marek: No, to je nevýhoda rozměrů. Ani vestavěné antény nikdy plnohodnotně nenahradí pruty. Jsem docela upřímně zvědav, jak to bude hrát v terénu.<br /><br />@Gracho: Děkuji, jsem rád, že se líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 no ty vole, tyden tady nejsem a takove zmeny :D koukam ze uz jen interierove zmeny, na elektriku uz kasles ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Ten interier karbon + cervena linka, tak to se super!! To se da nekde koupit, nebo samodomo? Parada!!!! A plouotvicku urcite nechat v cerne, k tvoji bile to jde paradne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Děkuji pane, těší mě když se to líbí :)<br />Vše je samovýroba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Taky jsem o necem takovym premyslel, ta stribrna me uvnitr uz trosku nudi, ale k moji nespinave barve to proste jde, jak jsi to delal? Trosku se pochlub ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 No všechno chtělo jen nápad, fólie a dohromady několik dní práce - nic víc v tom není :)<br />Samozřejmě je nutno veškeré upravované díly demontovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 No... V kazdem prizpevku mas <br /> break tagy, ktery se tu jako odradkovani nezformatujou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Já vím :(<br />Od jisté doby mi to dělá (přes den píšu přes aplikaci Tapatalk na mobilu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 (upraveno) Taptalk mam tez,Takze zkusim. //edit: tak tohle jsem napsal z taptalku na androidu a vse OK.... (edit uz je psan z PC, ale zadne </br> tagy u odpovedi vyse ;) ) Upraveno Leden 20, 2014 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Já mám iOS a možná nějakou novou, mrvící verzi, no.. Myslel jsem, že ty HTML tagy vidím jen já.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Tak dnes mi konečně přišla dlouho očekávaná zásilka :) (5x112, 16", 7J) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Pekne kolieska Co su to zac? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Ty jsou ale hodne povedeny...ze by adept na pristi zimu?... fakt paradni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Děkuji :) Také se mi moc líbí, vybíral jsem dlouho a trval jsem na matu - obecně se mi kombinace černo/leštěných nelíbí, ale tyto mě zaujaly více, než originály. Já si ve firmě bohužel větší dovolit nemohu, už tak jsou to 16" a ne 15" vlastně jen na truc :) Jsou to repliky kol z akční edice Adidas pro G6 GTI Viz.: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.