Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

jj, myslím, že ty neorigo T10-ky budou totéž, jako ta origo Narva. Jen jsem objednával z obautodílů a tak jsem to vzal při jednom..

Marek: No, upřímně vědět, že je 61Ah větší, než ta 44, rovnou bych koupil tu 72Ah, těch 200,- Kč navíc už by mě nezabilo. Na druhou stranu na můj motor ta 61 snad bude plně dostačující. Problémem je kryt - plastový je de facto nesehnatelný a když, obecně za litr a více. Ten blbý potah rovněž stojí kolem litru. Proto jsem se naštval a ačkoli to bude vypadat blbě, do motoru naštěstí nikdo nevidí - objednal jsem si toto:

http://www.4home.cz/thermo-kryt-autobaterie-conrad/stribrna/

..funkčnost bude stejná (ne-li lepší) než u originálního potahu a stojí to třetinu ceny.

Jinak jak píšeš - xenony a ty NARVA žárovky jsou o ničem, proti xenonům jsou hodně žluté. Ačkoli jsou žlutější, než ty mé Xenon-look H7, hezky se spolu doplňují a navíc obě plně legálně s homologací (proto jsem nakonec vyndal ty oranž) :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak, projekt posledních dní konečně hotov a dnes jsem mohl postoupit s další fází upgrade interiéru - autíčko se dočkalo nových kožených tapeců s přípravou na SS (zatím nezapojeno, uvidíme) a novými stylingovými prvky interiéru.

Vzadu bohužel se švihadly (bylo nutno trošku upravit, aby neškrtaly), ale co už.

Rovněž jsem se konečně dočkal a přibyla mi mezipodlaha :rolleyes:

No a nakonec přibyl další plánovaný prvek exteriéru - zatím váhám, zda jej nechat tak, nebo ho hodit do barvy, vzhledem k plánovanému vzhledu ale asi nechám černou.

PS: Omluvte ten bordel v interiéru i exteriéru - na exteriér už kašlu, v tomto počasí to s bílým autem nemá smysl řešit. A na interiér zatím pořád bohužel nějak není čas :(

post-28923-0-67264800-1390151491_thumb.jpg

post-28923-0-71371100-1390151495_thumb.jpg

post-28923-0-61012900-1390151499_thumb.jpg

post-28923-0-37111600-1390151504_thumb.jpg

post-28923-0-26818400-1390151508_thumb.jpg

post-28923-0-55661400-1390151512_thumb.jpg

post-28923-0-15950000-1390151516_thumb.jpg

post-28923-0-42534300-1390151519_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Švihadel je škoda, ale vzhledem k naprosto minimální využitelnosti zadních el. oken mi cena 8 tisíc za dodatečnou montáž přijde nepřiměřená ;)

Jinak mezipodlahu vč. tapeců jsem sehnal od místního člena, který je prodával a na Zlínsku jsem si vše ve středu osobně vyzvedl :)

Odkaz ke komentáři

Na tlumení dveří se chystám v létě, ale opět jen tak povrchově - poctivě s odvrtáním nýtů ozvučnici otevírat nebudu.. Ani nyní mi překvapivě nic nedrnčí, ale pro lepší pocit a menší pronikání hluku ven to stejně udělám tak, jak jsem to udělal už na mé předchozí OII.

Sharka jsem koupil na eBayi jako originál VW z USA čistě pro příjem AM/FM. Jsem ale velmi zklamán. Spolu s Bolerem jsem si totiž do palubky dodělal duální anténu. A dnes jsem zjistil, že mi rádio nyní hraje z 90% na duální anténu a střešní "shark" nyní jen lehce doplňuje signál. Jednak rádio hází chybu i na toho sharka, což mě překvapuje (přitom je to i s FAKRA konektorem) a jednak když nechám zapojenu jen tu střešní, nehraje de facto nic.

To bych od toho čekal za v přepočtu 1700,- Kč více...

Na druhou stranu to ale spolu s duální anténou hraje docela dobře, ještě budu blíže zkoušet v terénu a podám zprávy. Aktuálně ve městě ale hraje vše, až na Evropu 2, která trošku škrčí a s prutem hrála, až na určitá místa, docela OK. S tím jsem ale počítal, místní síla signálu E2 je dost mizerná :unsure:

Každopádně pokud se potvrdí, že je toto jediný nedostatek, rád jej přijmu, vzhledově to totiž na autě dělá své :)

Odkaz ke komentáři

Děkuji :) Také se mi moc líbí, vybíral jsem dlouho a trval jsem na matu - obecně se mi kombinace černo/leštěných nelíbí, ale tyto mě zaujaly více, než originály.

Já si ve firmě bohužel větší dovolit nemohu, už tak jsou to 16" a ne 15" vlastně jen na truc :)

Jsou to repliky kol z akční edice Adidas pro G6 GTI :palec:

Viz.:

vw-golf-gti-edice-gti-adidas-a-studie-gt

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...