Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Asi máš pravdu, ale upřímně jsem se docela bál, když jsem dojel ke garáži a cítil jsem ten smrad všude kolem :unsure:

Pak jsem schválně zkoušel rozjezdy, zda nějak neprokluzuje (protože si neumím vysvětlit, jak jsem mohl tak totálně necitlivě přidat tolik plynu), ale zdá se být vše OK. Tak příště budu opatrný, no :)

Odkaz ke komentáři

Moc děkuji lumi :pivo:

Jéje, toho ještě je :D

Aktuálně jsem odpoledne řešil ještě ty pedály - plynový pedál nějak pořádně neseděl a navíc se při montáži udělala menší promáčklina - tak jsem to zase sundal, vzal nahoru, nerovnost vyrovnal, celé přebrousil a přeleštil a zkušebně jsem zkusil, jak ho uchytit, aby 100% seděl - přišel jsem na to a když už zase vypadá jako nový, zítra ho můžu konečně pořádně uchytit :)

Mimo to na jaro/léto plánuji černou stropnici a sem tam ještě něco přibude - tím bude interiér hotový, ale exteriér je otevřená kniha a ačkoli se kvůli firmě nebudu moci až tak vybláznit, dozná plánovaných úprav, kterými se trošku odliším :palec:

Odkaz ke komentáři

Já si také říkal, že se musí třeba více zasunout, ale už to nešlo - a když jsem ji porovnal s tím plastovým originálem, měla zhruba + 3 - 5cm.. :wacko:

Jinak origo (nebo přesněji asi kompatibilní z VW) se dá koupit např. na obautodily.cz, pokud se mi prodejce neozve (je to ze zahraničí, čili pokud nedá vědět, moc toho nevyřeším)..

Odkaz ke komentáři

I tam, jo?

Já to kupoval přes eBay, psali, že je to kompatibilní např. s Jettou, apod., ale mj. byla uvedena i Octavia.

Spojkový a brzdový pedál byly bez problémů. Plynový už trošku zlobí, ale nakonec se mi to zítra snad podaří dokončit. Ale tu opěrku tam nenasoukám ani náhodou :huh:

Odkaz ke komentáři

De facto ano. Tedy přesněji tak jsem jej uchytil poprvé, pak jsem si všiml, že je opravdu na setinky milimetru přesně tvarovaný tak, že ho "zasekneš" a packy už ho jen pro všechny případy přidržují. Nicméně plánuji, že ho pro všechny případy ještě k pedálu přilepím (chemoprén) - pojistek není nikdy dost :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes mimo dalších drobností jen pod barákem zkusil podruhé nahodit ten plynový pedál - a tentokrát úspěšně :palec:

Sedl jako prdel na hrnec, zajistil jsem ho "packami" a pro všechny případy jsem ho ještě přilepil. Myslím, že už nebude mít tendence se uvolňovat a ani nikde neodstává :)

PS: Omluvte mizernou kvalitu fotky (foceno mobilem) i bordel v autě (luxováno a kobereček umyt před týdnem a zase to vypadá, jak vypadá..)

post-28923-0-00200200-1392546305_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

mě vše sedělo, pouze tam chyběli předvrtané dírky, u druhého držáku co jsem instaloval ještě, tak tam byly, ale tak není problém si to předvrtat sám... držák s nabíjením byl dražší a když prakticky pod držákem má člověk 12v zásuvku, tak je to v pohodě...

https://lh4.googleusercontent.com/-9IE2HTXRFyY/UvuVLWzSyoI/AAAAAAAAN8Q/VAg-7P1My2E/w793-h595-no/IMG_20140212_163709.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-CF4MW-QR7zk/UvuMu5liNBI/AAAAAAAAN7w/4H25BZuqak0/w793-h595-no/IMG_20140212_160045.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...