Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Tak když na ní částečně stojíš a náhle přidáš hodně plynu, moc dobře ji to neudělá, no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Stickler raz za čas jej to neuškodí :) teda nevravím že si to spravil schválne ale tak nerobíš to stále taže by som bol bez obáv ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Asi máš pravdu, ale upřímně jsem se docela bál, když jsem dojel ke garáži a cítil jsem ten smrad všude kolem Pak jsem schválně zkoušel rozjezdy, zda nějak neprokluzuje (protože si neumím vysvětlit, jak jsem mohl tak totálně necitlivě přidat tolik plynu), ale zdá se být vše OK. Tak příště budu opatrný, no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Musim uznat ze ten intros je paradny snad vsetko zladene do cerveno-cierna Je tam vobec este nieco co nemas upravene ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Moc děkuji lumi Jéje, toho ještě je :D Aktuálně jsem odpoledne řešil ještě ty pedály - plynový pedál nějak pořádně neseděl a navíc se při montáži udělala menší promáčklina - tak jsem to zase sundal, vzal nahoru, nerovnost vyrovnal, celé přebrousil a přeleštil a zkušebně jsem zkusil, jak ho uchytit, aby 100% seděl - přišel jsem na to a když už zase vypadá jako nový, zítra ho můžu konečně pořádně uchytit :) Mimo to na jaro/léto plánuji černou stropnici a sem tam ještě něco přibude - tím bude interiér hotový, ale exteriér je otevřená kniha a ačkoli se kvůli firmě nebudu moci až tak vybláznit, dozná plánovaných úprav, kterými se trošku odliším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 (upraveno) Tak to drzim palec s exterierom ja mam pedale nastastie origo cele kupene takze len vymenim kus za kus aj s ,,podnozkou,, (opierkou na nohu) :D Upraveno Únor 15, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 No opěrka byla součástí, ale poněvadž jsou shodné pedály také pro VW, mám obavy, že mi prodejce poslal opěrku pro VW - je příliš široká.. Takže jsem mu hned napsal s prosbou o nápravu a uvidím. Při nejhorším koupím nový díl, těch 5 stovek už nějak přežiju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Tak opierka je len s VW. Skoda to ako diel nema ;) ja ju mam kupenu cez skodu ale sama mi pani pri objednavke povedala ze to je vw diel a ze to objednaju odtial ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Fakt? No každopádně toto je zjevně pro jiný typ. Úchyt je shodný, ale trčí. Když jsem je porovnal, ta nová má na šířku zhruba +5cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Fuuuha tak to budes mat naozaj iny typ asi ked az o 5cm je sirsi. Ten diel zachadza az pod ten plast nalavo ale zeby bol az tak siroky sa mi nezda ak treba mozem zmerat tu svoju opierku a pisnut rozmery ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Já si také říkal, že se musí třeba více zasunout, ale už to nešlo - a když jsem ji porovnal s tím plastovým originálem, měla zhruba + 3 - 5cm.. Jinak origo (nebo přesněji asi kompatibilní z VW) se dá koupit např. na obautodily.cz, pokud se mi prodejce neozve (je to ze zahraničí, čili pokud nedá vědět, moc toho nevyřeším).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Jj aj na OB maju tu opierku no ja to vzal pri jednom aj s pedalmi zo skodovky ;) cakam na teplejsie pocasie a trochu viac casu a pustim sa do vymeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 stickler kľudne sa to môže stať :) my sme kupovali celú sadu pedálov z obautodily.cz a plynový pedál bol pre iné vozidlo.. dodnes to je ešte nevyriešené ale prechádza ma chuť už to naťahovať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 I tam, jo? Já to kupoval přes eBay, psali, že je to kompatibilní např. s Jettou, apod., ale mj. byla uvedena i Octavia. Spojkový a brzdový pedál byly bez problémů. Plynový už trošku zlobí, ale nakonec se mi to zítra snad podaří dokončit. Ale tu opěrku tam nenasoukám ani náhodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 no veď uvidíš :) snáď teda to tam napasuješ aspoň ten plyn. pedál aby si to nemusel riešiť reklamačkou.. opierku pripadne predaš a kúpiš takú aká tam má byť :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Tak tak, přesně tak nějak to vidím taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Myslim ze pasujuca opierka je na Golf/passat ;) Jetta tam tusim uvedena nebola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 To možná bude tím - myslím, že třeba na OIII by pasovat mohla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Tak to uz netusim :D no snad sa podari vymena za taku aka pasovat bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Uvidíme :) Hlavně doufám, že se mi podaří ten plynový pedál - jak jsem jej tam dal poprvé, trošku dole odléhal a neseděl na hraně, odpoledne se mi ale podařilo napasovat ten kryt tak, že natěsno přesně seděl - tak jsem zvědav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 A ten kryt pedalu tam drzi len nacvaknuty na neakych zubkoch ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 De facto ano. Tedy přesněji tak jsem jej uchytil poprvé, pak jsem si všiml, že je opravdu na setinky milimetru přesně tvarovaný tak, že ho "zasekneš" a packy už ho jen pro všechny případy přidržují. Nicméně plánuji, že ho pro všechny případy ještě k pedálu přilepím (chemoprén) - pojistek není nikdy dost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 ja operku mam s helera s golfa tak jak psal Lumi a pokud ji mas sirsi nebo delsi tak pasuje do supa2 tak ji muzes nekomu prodat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Počkám ještě na vyjádření prodejce, ale asi mi tak jako tak zbude, čili asi svůj sortiment věcí k prodeji zase rozšířím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 ok ;-) hlavne mi ty 2 veci neprodavej prosim ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Jasně, myslím na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Tak jsem dnes mimo dalších drobností jen pod barákem zkusil podruhé nahodit ten plynový pedál - a tentokrát úspěšně Sedl jako prdel na hrnec, zajistil jsem ho "packami" a pro všechny případy jsem ho ještě přilepil. Myslím, že už nebude mít tendence se uvolňovat a ani nikde neodstává :) PS: Omluvte mizernou kvalitu fotky (foceno mobilem) i bordel v autě (luxováno a kobereček umyt před týdnem a zase to vypadá, jak vypadá..) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 si spokojen s broditem? kam si připojil napájedlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Jojo, Brodit je super, ale držák byl naprosto k ničemu - musel jsem ho upravit, aby seděl jako originál. Napájení jsem hodil do palubky za panel klimačky, připájel jsem tam druhou 12V zásuvku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 mě vše sedělo, pouze tam chyběli předvrtané dírky, u druhého držáku co jsem instaloval ještě, tak tam byly, ale tak není problém si to předvrtat sám... držák s nabíjením byl dražší a když prakticky pod držákem má člověk 12v zásuvku, tak je to v pohodě... https://lh4.googleusercontent.com/-9IE2HTXRFyY/UvuVLWzSyoI/AAAAAAAAN8Q/VAg-7P1My2E/w793-h595-no/IMG_20140212_163709.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-CF4MW-QR7zk/UvuMu5liNBI/AAAAAAAAN7w/4H25BZuqak0/w793-h595-no/IMG_20140212_160045.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.