Radim84 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Těch 35% je good. Já si, ale stejně myslím, že nakonec dáš těch 20% :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Možné je všechno Já se spíše nechci nechat strhnout. To je jako s mnohými garážníky. Jednoho dne si řeknou, že dají na auto chromovou lištu. Ta by sama o sobě tak špatně vypadat nemusela a tak dostanou chuť přidat další. Nadšení z první lišty postupem týdnů opadlo a mají další radost z nového blištícího se nesmyslu. A tak pokračují a pokračují a protože si na předchozí úpravy postupem času zvykají, už nevidí, jak otřesně celek vypadá a pak potkáváme auta ve smyslu Fábie I. generace (Junior), která nám jezdila po MS kraji s orámovanými světly, blatníky, okny, spárami mezi dveřmi, apod. chrom fólií. Stejné je to i s tou tmavou fólií. Vždy jsem chtěl Sunset, protože se mi vždy líbilo, jak je decentní, autu dodal sportovní šmrnc a nevypadal tak uměle a dle mého nevzhledně, jako úplně černé fólie upravovaných aut. Proto jsem hledal fólie s nádechem do zelena, abych trefil odstín a když už jsem měl to štěstí a našel jsem Vařechu, který takové fólie nabízí (do té doby jsem netušil, že vůbec opravdu existují), měl jsem jasno a už jsem se ho ptal na fólii s 35% propustností. Poslal mi vzorky a spolu s 35% a fólií Keramic pro přední boční okna mi poslal i vzorek s propustností 20%. Hned jsem začal přemýšlet, ale řekl jsem si "Ne, už by to bylo přehnané a přechod moc velký. Zůstanu u 35%". Jenže nyní, když se ten čas blíží, už zase začínám spekulovat "nebude to moc světlé?" a především "za stejné peníze můžu mít fólii, která je na první pohled vidět, nebo fólii, která je vidět jen když nepaří slunko".. Proto tak spekuluji a váhám, ale doufám, že zvítězí soudnost a vyberu správně. A poněvadž nad tím uvažuji už rok a dosud vítězila propustnost 35%, asi u toho nakonec zůstanu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 No já si vybral dle vzorníku - ve firmě měli od každé folie vzorek (v dostatečném rozměru pro představu) přímo na skle, mohl jsem s tím vyjít na denní světlo a v klidu porovnat. Takže bych možná vybíral až na místě, pokud bude možnost. No anebo buď přítomný u montáže, nech si to dát na jednu stranu P+Z a uvidíš. Předpokládám, že 1 okno je max 1.000, takže tě případná výměna zadku (předek je danej) bude stát litr a nemusíš celý večery spekulovat kvůli fóliím. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 No uvidíme, nicméně určitě zkusím ty dva vzorky nalepit na okna a zkusit porovnat, ačkoli velikost není kdoví jaká :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Tak jsem si dnes udělal radost a zajel jsem si vyzvednout nová, tentokrát již homologovaná (originální) 16" kola :) Omluvte kvalitu fotek, foceno mobilem, na druhé fotce "mi ho drží kamarád" pro představu Už aby přišla ta letní sezóna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Hezka kola Folie ja mam 10% a uplne super akorat kdo neumi couvat na zrcatka tak ma smulu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Díky No kamarád si myslí, že bych měl dát 20%.. Toto je fakt věčné téma, o víkendu zkusím nahodit ty vzorky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Tak tie kola su 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Ty vzorky to je nejlepsi ale uvedomit si ze je taky tma a vecer presto neni videt vubec nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 kola jsou pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Díky kluci :) Jinak s tím omezeným výhledem přes fólii počítám i v případě 35%, nicméně stejně necouvám jinak, než přes zrcátka a navíc žádnou černotu nechystám, proto neočekávám žádnou katastrofu. Spíše mi jde o rozhodování kvůli konečnému vzhledu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Jen tak pro srandu malé porovnání mé staré OII a současné OII, když už je pohled skoro shodný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Ještě by se hodily pedály nerezový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Vždyť už je mám (viz. předchozí stránky - foto z mobilu znovu přidávám do přílohy) Měla být i opěrka, ale přišla mi špatná (širší), tak ji reklamuji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Pekne moc se mi libi ty cervene linky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Děkuji pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Nemas zac kdyz se mi libi rad pochvalim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 to jsou minorisi černy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 De facto ano.. Jen mají jiný název, ale jinak tvar je stejný, jen lak je černý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 (upraveno) budeš venku dodělávat černou, že sis koupil černý? jinak ovšem jsou pěkný, nejhezčí 16" u O3. jinak nesedí ET, ale to nevadí.. na to snad pojištovna koukat nebude. Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 jojo, budu ;) Maska půjde částečně do černé, černá je už ploutvička, plánuji černý difuzor a nějaké černé polepy ve smyslu sport polepů nových Škodovek pro hrany 5. dveří a hrany bočních dveří. Vyjma dalších detailů by navíc měly exteriér sladit i černá okna. Nicméně i takto "nasucho" se černá kola k bílé prostě hodí ET snad vážně nikdo řešit nebude, ale aspoň nebudou kola tak "vcuclá" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 tak už se těším až to uděláš, pak zdárně okoukám. difuzor je pěknej, ale pekelně drahej... najdu fakturu ještě někde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 To bohužel je :( Pořád sháním nějaký levnější, ale pořád nikde nic a 4500,- Kč je fakt hodně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 jj tak paráda, ještě ta opěrka no a bude to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Tak dnes jsem kola odvezl do pneuservisu k vyvážení a nazutí. Do sezóny budou uskladněna, aspoň měsíc tedy musím vydržet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 už se taky nemůžu dočkat až budu moct přezout..hlavně jsem zvědavej na ten podvozek, jak to bude sedět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 No, do toho bych šel taky, ale u služebáku to nemá smysl, byly by při garančkách jen komplikace s vysvětlováním, že mi nemají měnit tlumiče, apod.. Budu se muset spokojit s kozou, i když oproti OIII mám pořád tvrdé GT- čko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 De facto ano.. Jen mají jiný název, ale jinak tvar je stejný, jen lak je černý ;) Nejsou nahodou oficialni Skoda alu v 16 cerne jen Turini? Ja jen abys zase nekupoval nejakou kopii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Ne, jsou to kola Škoda Premia z oficiálního katalogu orig. příslušenství pro OIII, kupovaná v servise/salonu Škoda (u známého za lepší cenu) přímo z MB ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Aaaah, moje chyba, spatne jsem hledal, v online ceniku nejsou, ale v papirovych a pdf jsou k nalezeni ;) ... Ja prave uz na podzim premyslel, ze bych si tyhle ve stribrne poridil jako zimaky a dal do antracitu, ale... lenost a strach z toho, ze to poskrabu retezem zatim vitezi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.